iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.
ISBN: 9789024010219
Per Boek Wijzer Auteur: Groothuis

Duizenden karpervissers in ons land zijn de afgelopen jaren overgegaan op de moderne vangtechnieken voor karper. Boilies en hair-rigs zijn daarbij de meest gehoorde trefwoorden. In de naaste toekomst zullen nog veel meer sportvissers deze fascinerende sport gaan beoefenen. Duidelijk is echter, dat de traditionele benadering van het karpervissen zijn geheel eigen plaats zal behouden, naast de opbloei van de moderne technieken.
Dit standaardwerk is bijgewerkt tot de stand van de techniek en de situatie van nu. Aan 'spectaculaire' nieuwigheden is voorbijgegaan, maar veel aandacht is besteed aan de de achtergronden, het hoe en het waarom.
Boeiend en glashelder worden zaken als materiaal en vistechniek uit de doeken gedaan, waarbij traditioneel en modern naast elkaar behandeld worden.
De inmiddels bekende schrijfstijl van Rini Groothuis staat er borg voor dat dit boek een aparte plaats zal krijgen op de boekenplank van elke beginnende en gevorderde karpervisser.
Rob Schneider, de illustrator van dit boek, werd geboren in Den Haag. Vanaf zijn dertiende vist hij op karper en vanaf die tijd heeft deze vis een bijzondere rol in zijn leven gespeeld. De hartstocht waarmee hij het fenomeen karper in het begin en midden van de jaren tachtig tegemoet trad, heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een bezonnen geestdrift voor het karpervissen.
Rob is geen onbekende in het intieme wereldje van grote karperjagers, ondanks het feit dat hij dagelijks leeft tussen kwasten, lijnolie en potjesgevuld met pigmenten. Hij gebruikte eerdere edities van dit boek al als hoofdkussen, waardoor hij niet kon weigeren een bijdrage aan deze nieuwe druk te leveren, toen Rini hem dat vroeg.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  Uitgever Uitgeversbedrijf Het Goede Boek B.V.
  Taal Nederlands
  Originele taal nl
  Taal dut
  ISBN13 9789024010219
  Illustraties Met illustraties
  Rubriekspad <Boeken><Sport & Outdoor><Paardensport>
  Druk 1e druk
  Category Sport & Outdoor
  Category Paardensport
  Category Boeken
  Bindwijze Hardcover
  Auteur Groothuis
  Auteur Rini Groothuis
  Afmetingen 18 x 26 x 35 cm
  NUR 487
 • label Onderwerpen