iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789024010219
Per Boek Wijzer Auteur: Groothuis

Duizenden karpervissers in ons land zijn de afgelopen jaren overgegaan op de moderne vangtechnieken voor karper. Boilies en hair-rigs zijn daarbij de meest gehoorde trefwoorden. In de naaste toekomst zullen nog veel meer sportvissers deze fascinerende sport gaan beoefenen. Duidelijk is echter, dat de traditionele benadering van het karpervissen zijn geheel eigen plaats zal behouden, naast de opbloei van de moderne technieken.
Dit standaardwerk is bijgewerkt tot de stand van de techniek en de situatie van nu. Aan 'spectaculaire' nieuwigheden is voorbijgegaan, maar veel aandacht is besteed aan de de achtergronden, het hoe en het waarom.
Boeiend en glashelder worden zaken als materiaal en vistechniek uit de doeken gedaan, waarbij traditioneel en modern naast elkaar behandeld worden.
De inmiddels bekende schrijfstijl van Rini Groothuis staat er borg voor dat dit boek een aparte plaats zal krijgen op de boekenplank van elke beginnende en gevorderde karpervisser.
Rob Schneider, de illustrator van dit boek, werd geboren in Den Haag. Vanaf zijn dertiende vist hij op karper en vanaf die tijd heeft deze vis een bijzondere rol in zijn leven gespeeld. De hartstocht waarmee hij het fenomeen karper in het begin en midden van de jaren tachtig tegemoet trad, heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een bezonnen geestdrift voor het karpervissen.
Rob is geen onbekende in het intieme wereldje van grote karperjagers, ondanks het feit dat hij dagelijks leeft tussen kwasten, lijnolie en potjesgevuld met pigmenten. Hij gebruikte eerdere edities van dit boek al als hoofdkussen, waardoor hij niet kon weigeren een bijdrage aan deze nieuwe druk te leveren, toen Rini hem dat vroeg.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 487
  Afmetingen 18 x 26 x 35 cm
  Auteur Rini Groothuis
  Auteur Groothuis
  Bindwijze Hardcover
  Category Boeken
  Category Paardensport
  Category Sport & Outdoor
  Druk 1e druk
  Rubriekspad <Boeken><Sport & Outdoor><Paardensport>
  Illustraties Met illustraties
  ISBN13 9789024010219
  Taal dut
  Originele taal nl
  Taal Nederlands
  Uitgever Uitgeversbedrijf Het Goede Boek B.V.
  Category Paardensport & Hondensport
  Druk 1
  Rubriekspad <Boeken><Sport & Outdoor><Paardensport & Hondensport>
  NUR code 487
  Auteur R. Groothuis
 • label Onderwerpen