iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.
ISBN: 9781445444895
Per Boek Wijzer Auteur: Sarah Banbery

Dit boek is uw perfecte gids: u vindt hier alles over de diverse vleessoorten, bijvoorbeeld wat de beste stukken zijn en hoe u vlees volgens experts het beste voorbereidt en klaarmaakt. Daarna kunt u aan de slag met de 140 heerlijke recepten met zowel bekende vleesvariaties als minder bekende wild- en gevogeltesoorten.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt morgen verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 256 pagina's
    Auteur Sarah Banbery
    Bindwijze Hardcover
    Extra groot lettertype Nee
    Illustraties Met illustraties
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal Nederlands
    Uitgever Love Food
  • label Onderwerpen