iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9789063693572
Kijk op Boeken Auteur: Koert van Mensvoort & Hendrik-Jan Grievink

Hallo vleeseters, hallo vegetariërs!
Tijd om het over de toekomst van ons vlees te hebben. Nu de wereldbevolking groeit naar 9 miljard mensen in 2050, wordt het onhoudbaar vlees te blijven produceren en
consumeren zoals we dat tot nu toe doen.

Hoewel wetenschappers verwachten dat kweekvlees een duurzaam en diervriendelijk alternatief biedt, zullen we eerst de eetcultuur die het onsbrengt moeten verkennen.

Dit kookboek presenteert 45 recepten die verkennen hoe het in vitro vlees van morgen eruit ziet. Omdat kweekvlees nog steeds in ontwikkeling is, kun je de recepten (nog) niet koken. Maar ze zullen voldoende voer voor discussie opleveren!
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
Verzending: Voor 16.00u besteld, vandaag nog verzonden met DHL of PostNL.
Verzendkosten
  1. Nederland: € 2,95 aan huis met DHL of PostNL
  2. Belgie: € 9,- aan huis met PostNL
Levertijden
  1. Bestellingen worden dagelijks verzameld en verzonden
  2. Levertijd met DHL: 1-2 werkdagen
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 192 pagina's
    Afmetingen 21,8 x 17,2 x 2,2 cm
    Auteur Koert van Mensvoort | Hendrik-Jan Grievink
    Auteur Hendrik-Jan Grievink
    Auteur Koert van Mensvoort
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Category Cultuurgeschiedenis
    Category Koken, Eten & Drinken
    Category Kunst, Cultuur & Architectuur
    Co-auteur Hendrik-Jan Grievink
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Boeken><Kunst, Cultuur & Architectuur><Cultuurgeschiedenis>
    Illustraties Met illustraties
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Redacteur Hendrik-Jan Grievink
    Redacteur Koert van Mensvoort
    Publicatiedatum 20140721
    Taal Nederlands
    Uitgever BIS Publishers
    Verschijningsdatum juli 2014
  • label Onderwerpen