iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.
ISBN: 9789063693572
Per Boek Wijzer Auteur: Koert van Mensvoort & Hendrik-Jan Grievink

Hallo vleeseters, hallo vegetariërs!
Tijd om het over de toekomst van ons vlees te hebben. Nu de wereldbevolking groeit naar 9 miljard mensen in 2050, wordt het onhoudbaar vlees te blijven produceren en
consumeren zoals we dat tot nu toe doen.

Hoewel wetenschappers verwachten dat kweekvlees een duurzaam en diervriendelijk alternatief biedt, zullen we eerst de eetcultuur die het onsbrengt moeten verkennen.

Dit kookboek presenteert 45 recepten die verkennen hoe het in vitro vlees van morgen eruit ziet. Omdat kweekvlees nog steeds in ontwikkeling is, kun je de recepten (nog) niet koken. Maar ze zullen voldoende voer voor discussie opleveren!
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt maandag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    Uitgever BIS Publishers
    Verschijningsdatum juli 2014
    Taal Nederlands
    Publicatiedatum 20140721
    Redacteur Koert van Mensvoort
    Redacteur Hendrik-Jan Grievink
    Taal dut
    Kaarten inbegrepen Nee
    Illustraties Met illustraties
    Rubriekspad <Boeken><Kunst, Cultuur & Architectuur><Cultuurgeschiedenis>
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Extra groot lettertype Nee
    Druk 1e druk
    Co-auteur Hendrik-Jan Grievink
    Category Kunst, Cultuur & Architectuur
    Category Koken, Eten & Drinken
    Category Cultuurgeschiedenis
    Category Kookboeken
    Category Boeken
    Bindwijze Hardcover
    Auteur Koert van Mensvoort
    Auteur Hendrik-Jan Grievink
    Auteur Koert van Mensvoort | Hendrik-Jan Grievink
    Afmetingen 21,8 x 17,2 x 2,2 cm
    Aantal pagina's 192 pagina's
    NUR 440
  • label Onderwerpen