iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 1,45 euro inc. btw.
ISBN: 9789054294030
Per Boek Wijzer de slimme speurhonden van twee Brabantse vrouwen

Auteur: André Hoogeboom

Als een naaste spoorloos verdwijnt, zijn de achterblijvers de wanhoop nabij. Eerst is er ongeloof, dan hoop en tenslotte resteren de vragen. De recherche is uitgezocht, de politie heeft geen tijd meer. De vermissing verdwijnt in de archieven, wordt een cold case tot groot verdriet van de naasten die moeten leven met een wurgende onzekerheid.
Stichting Signi uit het Brabantse De Rips trekt zich het lot van de achterblijvers bijna persoonlijk aan. Esther van Neerbos en Janette Kruit trekken er met hun honden en het Signi-team elk weekeinde op uit om te zoeken naar vermiste personen en boeken opmerkelijke resultaten.
Zo hebben ze de verdwijning van Henry de Vries opgelost na acht maanden speurwerk, vonden na 26 (!) jaar het lichaam van Robert Leur, na 16 jaar de auto met Jos Mahler en zijn drie Poolse vrienden.
De Signi's verlenen ook hulp bij grote rampen. Ze hebben slachtoffers gevonden in Japan (2011), Haïti (2010), China (2008) en Pakistan (2005). Als vrijbuiters van de hulpverlening gaan ze hun eigen gang en dat wordt niet altijd op prijs gesteld, zoals blijkt uit tegenwerking van officiële instanties in Nederland en België. Maar voor de nabestaanden zijn ze onmisbaar.
Stichting Signi is regelmatig in het nieuws en te zien in televisieprogramma's als Hart van Nederland en RTL Boulevard. Ook wordt dit najaar een documentaire over het werk van Signi gemaakt.
André Hoogeboom (Alkmaar, 1954) werkte als journalist voor het Noordhollands Dagblad en GPD. Hij publiceerde acht sportboeken, over o. a. Frans Derks, Telstar, AZ en Wim Rijsbergen en een boek over sportwagenfabrikant Spyker van Victor Muller. Zowel het Frans Derks- als Spykerboek kregen aandacht in De wereld draait door.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Inclusief btw
Uw boek wordt morgen verzonden.
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 321
  Aantal pagina's 200 pagina's
  Afmetingen 20 x 12,6 x 2,1 cm
  Auteur Andre Hoogeboom
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Category Literatuur & Romans
  Category Literaire non-fictie
  Druk 1e druk
  Extra groot lettertype Nee
  Rubriekspad <Boeken><Literatuur & Romans><Literaire non-fictie>
  Gemiddelde leestijd 5 h
  Illustraties Nee
  ISBN13 9789054294030
  Kaarten inbegrepen Nee
  Taal dut
  Originele taal nl
  Auteur André Hoogeboom
  Publicatiedatum 20151030
  Subtitel de slimme speurhonden van twee Brabantse vrouwen
  Taal Nederlands
  Uitgever Uitgeverij Conserve
  Verschijningsdatum oktober 2015
 • label Onderwerpen