iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Hobby / sport

Alles over Agility

€9,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur:

-goed communiceren en begeleiden

-de afzonderlijke hindernissen inoefenen

-voorbereiden op de wedstrijd

Agility is een leuke en diervriendelijke behendigheidstraining voor honden, waarvan de laatste jaren steeds meer hondenliefhebbers de smaak te pakken krijgen. Op aanwijzingen van zijn baasje moet de hond een hindernisparcours met zo weinig mogelijk fouten kunnen afleggen, waardoor niet alleen zijn kracht en wendbaarheid, maar ook zijn nauwkeurigheid, volgzaamheid en intelligentie op de proef worden gesteld. Deze hondensport is voor bijna alle rassen geschikt en de ideale manier voor hond en baasje om een perfect team te worden, ook buiten het parcours.

Dit boek vertelt hoe u uw hond stap voor stap kunt aanleren om met slechts enkele aanwijzingen de afzonderlijke hindernissen van het parcours — zoals de wip, de tunnel of de slalom — foutloos te nemen. In een volgend stadium leert u hoe u de hond kunt begeleiden en indien nodig bijsturen langs een volledig parcours. En ten slotte leest u hoe u zichzelf en uw hond kunt voorbereiden op een wedstrijd. Daarnaast wordt ook het belang van de juiste hondenvoeding en fitnesstraining besproken en verneemt u hoe u uw puppy met agility vertrouwd kunt maken.

Alles over GPS

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Jaap van Raffe

Een GPS-ontvanger is een geweldig hulpmiddel bij het wandelen en fietsen. Het apparaatje wijst je de weg en geeft informatie over de afstand die je aflegt. Met een GPS kun je niet verdwalen en kom je op plekken waar je anders nooit zou komen en kun je achteraf zien waar je bent geweest. Veel mensen vinden een GPS echter ingewikkeld. Ze hebben moeite met de bediening, waardoor de mogelijkheden van het apparaatje onvoldoende benut worden en dat is jammer.

Alliance 80 jaar hockey

€22,30 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: W. Janssen (red)

De geschiedenis van een bloeiende hockeyclub.

Als je wint heb je vrienden

€18,55 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Ko Kooman

Hoe formeer je in de jungle van de topsport een heel team met hetzelfde Olympische vuur en welke valkuilen moet je omzeilen? Nog nooit eerder vertoond: op weg naar de Spelen van Beijing kreeg schrijver Kees Kooman een exclusieve inkijk in het even curieuze als ingewikkelde groepsproces. Hij volgde de vrouwenvolleybalploeg van Avital Selinger sedert 2005 'van binnenuit': confrontaties met vooroordelen, politieke intriges, de gevechten van speelsters met schijnbaar onherstelbare blessures of andere lichamelijke malheur en de onvermijdelijke afvallers. En aan het einde van de lange weg nooit vermoede rampspoed.

Dit is het unieke document van zestien gepassioneerde vrouwen en hun leiders, vier jaar vrijwillig tot elkaar veroordeeld.

Altijd beet!

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Low

Hengelen met succesgarantie De meest doeltreffende technieken om de populairste vissoorten aan de haak te slaan.

Vechtende karpers, gigantische meervallen, stekelige snoekbaarzen, pijlsnelle snoeken - er is geen toverij voor nodig om deze prachtige vissen aan de haak te slaan. Iedere sportvisser kan met de juiste knowhow een grote vis vangen. Dit boek legt u systematisch alle technieken uit, rekening houdend met de bijzonderheden en de levenswijze van elke vissoort. Zo komt u te weten hoe karpers hun voer zoeken, wanneer zeelten het beste azen en waar snoeken op hun prooien loeren, zodat ook u voortaan kunt hengelen met succes! > Vissen vinden, niet alleen maar zoeken! > De geschikte uitrusting > De keuze van een goede visstek > Het beste aas voor elke situatie

Animatietechnieken

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
inspirerende handleiding voor het maken van animatiefilms

Auteur: M. Murphy

Maak op eenvoudige wijze een boeiende animatiefilm. In dit boek vind je alles wat je nodig hebt om de basisbeginselen van animatie onder de knie te krijgen.

*Een compleet overzicht van alle basisbenodigdheden om thuis 2D- en stop-motion-films te maken.

Aqua Yoga

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Taal: engels

Auteur: Francoise Barbira-Scazzocchio

Aqua Yoga features a unique series of exercises developed by the author over many years to combine the therpeutic and buoyant nature of water with the energizing and harmonizing effect of yoga.

Aquarel troubleshooter

€17,49 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Harrison
praktische oplossingen voor de meest voorkomende problemen