iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 1,45 euro inc. btw.
ISBN: 9789067161527
Per Boek Wijzer Auteur: Vithoulkas

Handboek voor klassieke homeopatische geneeskunde


realised from the very beginning that homéopathy was a science that could actually touch and stimulate the source of life and bring back health to suffering humanity. Yet it had remained a secret and inaccessible to the majority of people. '


GEORGE VITHOULKAS, Master in Homeopathy, wordt door vele geneesheren-homeopaten beschouwd als de man, die in de homeopathische wereld met kop en schouder uitsteekt boven de anderen.


Velen noemen hem de opvolger van de grote homeopaten Hahnemann en Kent. George Vithoulkas beoefent de homeopathie sedert meer dan 25 jaar en zijn ervaring op dit vlak vindt geen gelijke. In 1972 stichtte hij het eerste Griekse tijdschrift voor Homeopathie.


In 1976 organiseert hij het eerste Internationaal Seminarie voor Homeopathie in Griekenland, een seminarie dat sedertdien jaarlijks wordt gehouden en waar homeopaten van de ganse wereld naartoe komen om wat van zijn kennis te kunnen opdoen. In 1978 hield hij een publieke toespraak over homeopathie aan de Stanford-Universiteit te Californië. Hij is de medestichter en voorzitter van de `International Foundation for Homeopathy' die zijn zetel heeft in de USA. Hij is algemeen directeur van het Centrum voor Homeopathie in Athene. Hij schreef bui-ten dit boek ook nog `Medicine of the new man', vertaald in het Nederlands onder de titel `Alles over Homeopathie'.


Tot nog toe leidde hij een groep op van een dertigtal homeopaten-geneesheren, en in zijn centrum te Athene worden per jaar ongeveer io. 000 nieuwe patiënten behandeld. Hij staat tevens aan de basis van het 'Clinical training center for classical Homeopathy' in België, dat na Athene het eerste homeopathische centrum is waar geneesheren in praktijk worden opgeleid tot klassiek homeopaat onder de su-pervisie van Dr. Alfons Geukens, leerling van Vithoulkas.


Hij startte in 1985 een twee jaar durende opleidingskursus te Londen, met het doel, ervaren homeopaten op te leiden tot lesgevers. Het is zijn bedoeling een internationale `School voor Homeopathische geneeskunde' op te richten, waar ervaren homeopaten, door hem opgeleid, kunnen onderrichten. ISBN 90 6716 152 7
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Inclusief btw
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 861
  Aantal pagina's 228 pagina's
  Afmetingen 1 x 1 x 1 cm
  Auteur Vithoulska
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Category Ziekten & Stoornissen
  Category Therapie & Zelfhulp
  Category Gezondheid & Psychologie
  Druk 1e druk
  Druk 1
  Rubriekspad <Boeken><Gezondheid & Psychologie><Ziekten & Stoornissen>
  Rubriekspad <Gezondheid & Psychologie><Ziekten & Stoornissen>
  Rubriekspad <Gezondheid & Psychologie><Therapie & Zelfhulp>
  Illustraties Nee
  ISBN10 9067161527
  ISBN13 9789067161527
  Taal Nederlands
  Uitgever Kluwer Editions Wkb Nv
  Verschijningsdatum 1985-01-01
  Category Genezing
  Category Spiritualiteit
  Category Religie, Spiritualiteit & Filosofie
  Rubriekspad <Boeken><Religie, Spiritualiteit & Filosofie><Spiritualiteit><Genezing>
 • label Onderwerpen