Vanaf 1 januari 2019 zal PostNL de tarieven met 11% verhogen. Dit betekent dat ook wij onze verzendprijzen zullen moeten verhogen. We onderzoeken of er alternatieven zijn maar houdt u hier in ieder geval rekening mee.
iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9781408828588
Kijk op Boeken Taal: engels

Auteur: Hugh Fearnley-Whittingstall

How often have you wished there was a magic formula to simplify cooking? Well, there is. Put three good things together on a plate and, somehow, the whole is always greater and more delicious than the sum of its parts. Looking back over nearly two decades of professional cookery, Hugh Fearnley-Whittingstall has worked out the combinations that make magic. Salty, sweet, crunchy. Sharp, rich, crumbly. Hot, bland, crisp. Think scones with jam and cream, fish and chips with mushy peas, or porridge with golden syrup and cream. Hugh has used the formula of three to create more than 175 recipes, both well-loved classics and brand new ideas, based on trios like squash, ricotta and ham; eggplant, tomatoes and chickpeas; clams, tomatoes and garlic; chicken, tomatoes and tarragon; pork, potatoes and apples; pasta, zucchini and mozzarella; strawberries, cream and shortbread; and chocolate, ginger and cookies . . . The list goes on. With sumptuous photography from Simon Wheeler, this book will unlock a whole new world of fantastic food. Three Good Things. It really is that simple.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Voor 16.00u besteld, vandaag nog verzonden met PostNL.
Verzendkosten
  1. NL: € 5,25 aan huis met PostNL
  2. BE: € 9,- aan huis met PostNL
Levertijden
  1. Bestellingen worden dagelijks verzameld en verzonden
  2. Levertijd met PostNL: 1-2 dagen
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 416 pagina's
    Auteur Hugh Fearnley-Whittingstall
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Category Literatuur & Romans
    Category Literaire non-fictie
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Boeken><Literatuur & Romans><Literaire non-fictie>
    Illustraties Nee
    ISBN13 9781408828588
    Taal Engels
    Uitgever Bloomsbury
    Verschijningsdatum augustus 2012
  • label Onderwerpen