iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG

Helaas hebben we op dit moment geen exemplaar van dit boek liggen.

ISBN: 9789063781163
Per Boek Wijzer Huisheren en huisverbanden

Auteur: Karen M. Hamaker-Zondag

HUISHEREN EN HUIZENVERBANDEN - Deel 5 van de reeks: DE ASTROLOGISCHE DUIDING - In de astrologie spelen de huizen (de twaalf parten waarin de horoscoop is verdeeld) een belangrijke rol, omdat zij de wijze uitbeelden waarop de door het teken gesymboliseerde aanleg zich in de levensomstandigheden manifesteert. Op het belang van het onderlinge verband van deze huizen, dat door de plaatsing van de huisheren (planeten, Zon en Maan) wordt veroorzaakt, wordt in dit boek uitvoerig ingegaan. Een goed begrip van de betekenis en werking hiervan geeft een essentiële verdieping aan de uitleg van de horoscoop.

TEVENS VERSCHENEN VAN DRS. KAREN HAMAKER-ZONDAG:
PSYCHE EN ASTROLOGISCH SYMBOOL - De grote verdienste van dit boek is, dat door de toevoeging van psychologische achtergronden aan de reeds gangbare astrologische begrippen, de tot nu toe gebruikte astrologische inhouden logischer en begrijpelijker worden en een veel wijder perspectief krijgen. In dit opzicht is dit boek op de Nederlandse astrologische markt enig in zijn soort en als zodanig onmisbaar voor iedere beginner en gevorderde in de astrologie.

ELEMENTEN EN KRUIZEN ALS BASIS VAN DE HOROSCOOP - Deel 1 van de reeks: DE ASTROLOGISCHE DUIDING - Een grondige uiteenzetting van de inhoud en uitwerking van de vier elementen, de drie kruizen en hun onderlinge samenhang. Het boek bevat naast het theoretische deel een eenvoudige en heldere uitleg van wat men moet doen om een horoscoop te berekenen, plus talloze praktische aanwijzingen om goed gefundeerde analyses te maken, terwijl bovendien de theorieën aan de hand van voorbeeld-horoscopen verduidelijkt en waargemaakt worden.

WEZEN EN WERKING VAN PLANETEN - Deel 2 van de reeks: DE ASTROLOGISCHE DUIDING - De planeten in de tekens worden zeer gedetailleerd besproken en per element gerangschikt, waarbij de nadruk wordt gelegd op hoe de psychische inhouden van de planeten in de tekens logisch afgeleid en gecombineerd kunnen worden. In één van de appendices zijn steekwoorden opgenomen voor de planeten, de elementen en de kruizen, zodat de lezer zijn verkregen kennis kan toetsen.

AARD EN ACHTERGROND VAN DE HUIZEN - Deel 3 van de reeks: DE ASTROLOGISCHE DUIDING -Deel 3 bespreekt de achtergronden van de huizen, welke niet gezien worden als onveranderlijke omstandigheden, maar als psychologisch verklaarbare, en daardoor dikwijls oplosbare situaties. Bij de bespreking van elk huis worden zowel de betekenis als een psychologisch-astrologisch commentaar gegeven, waardoor het inzicht in de planeten, in de huizen en in de motivaties, projecties e. d. aanzienlijk dieper wordt

ANALYSE VAN ASPECTEN - Deel 4 van de reeks: DE ASTROLOGISCHE DUIDING - In Deel 4 worden de aspecten, d. w. z. de hoeken die de planeten in de horoscopen met elkaar maken, diepgaand behandeld. Na uitleg van het begrip 'aspect' gaat Drs. Karen HamakerZondag in op vragen als: wat is de werking van majeure en mineure aspecten - van de aspecten die meer of minder ingrijpend van invloed zijn. Welke orb - speling in het aantal graden per aspecthoek - kunnen we hanteren en wat is het verschil in effect tussen in- en uitgaande, en tussen toe- en afnemende aspecten. Ook het verschijnsel van ongeaspecteerde planeten, een verwaarloosd onderdeel in de aspectduiding, komt uitgebreid aanbod.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
Gratis verzenden
Uw boek wordt maandag verzonden
 • library_books Kenmerken
  NUR 721
  Aantal pagina's 295
  Afmetingen 27x216x141 mm
  Afmetingen 21,6 x 14,1 x 2,7 cm
  Auteur Karen M. Hamaker-Zondag | Karen M. Hamaker-Zondag
  Auteur Hamaker-Zondag
  Auteur K.M. Hamaker-Zondag
  Auteur Karen M. Hamaker-Zondag
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Category Religie & Esoterie
  Category Religie en spiritualiteit
  Category Astrologie
  Category Spiritualiteit
  Category Religie, Spiritualiteit & Filosofie
  Product lengte 216
  Product breedte 139
  Product hoogte 24
  Gewicht (gr) 417
  Druk 3
  EAN 9789063781163
  Rubriekspad <Religie & Esoterie><Astrologie>
  Rubriekspad <Religie en spiritualiteit><Astrologie>
  Rubriekspad <Astrologie>
  Rubriekspad <Boeken><Religie, Spiritualiteit & Filosofie><Spiritualiteit><Astrologie>
  Gewicht 461,00 gram
  Illustraties Met illustraties
  Uitgever Schors V.O.F., Uitgeverij
  ISBN10 9063781164
  EAN13/ISBN13 9789063781163
  ISBN13 9789063781163
  Taal dut
  Product breedte 141 mm
  Product hoogte 27 mm
  Product lengte 216 mm
  Publicatiedatum 19930701
  Soort Met illustraties
  Taal Nederlands
  Taal Nederlandstalig
  Verschijningsdatum januari 2015
  Verschijningsdatum 1993-07-01
 • label Onderwerpen