iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9789064580482
Kijk op Boeken Auteur: Droesbeke

Wie kent de kaarten van Mlle Lenormand niet? Zij zijn beroemd over de gehele wereld! De meesten onder ons werken alleen met de 36 kleine kaartjes van deze beroemde Franse helder-ziende uit de 18de eeuw. Wie weet echter dat deze kaartjes hun oorsprong vinden in een spel dat gebaseerd is op de alchemistische en astrologische traditie? De 54 Grote Lenormand-kaarten zouden gemaakt zijn naar de richtlijnen van Mille Lenormand. Het spel bevat buiten een geweldige esoterische kennis ook andere orakelsystemen zoals de geomancie, de symboliek van de bloemen en de betekenis van de letters en talismans. Centraal staan echter de verhalen uit de Griekse en de Egyptische mythologie die Mlle Lenormand gebruikte om bepaalde omstandigheden en levensproblemen van de mens uit te beelden.

Het Grote Lenormandspel geeft antwoord op de vijf levensvragen van de mens namelijk: de financiële situatie, de strijd in het dagelijks bestaan, de relatie tussen partners, het karma en de onvoorziene omstandigheden in het leven en de tijdsbepaling van de gebeurtenissen. Hoewel de kaarten van het Grote Lenormandspel bijzonder populair zijn in het Nederlands taalgebied, was er geen enkel duidelijk Nederlandstalig handboek. Daarom besloot Erna Droesbeke dat een werk over deze kaarten zeker niet mocht ontbreken in haar 'Groot Orakel-boek van Mlle Lenortnand', de reeks van boeken over verschillende voorspelmethoden die Mlle Lenormand in haar tijd gebruikte. Zoals in haar andere boeken heeft de auteur de kaarten en de orakelsysteinen bestudeerd en uitgelegd in overzichtelijke technieken, zodat deze moeilijke kaarten voor iedereen toegankelijk worden. Zij gaat dieper in op de betekenis van elke kaart waarbij zij de gebruikte astrologische en alchemistische symbolen en afbeeldingen nauwkeurig verklaart. Op die manier krijg je de esoterische traditie spelend onder controle. De technieken zijn duidelijk geïllustreerd zodat de lezer ook dit boek kan zien als een echte handleiding bij de kaarten van het Grote Lenormandspel.

Erna Droesbeke is een expert in tarot en kaartleggen en beroemd op radio en tv in binnen- en buitenland. Van haar zijn naast de Tarot van Isis, verschillende werken uit het Groot Orakel-boek van Mlle Lenormand uitgegeven in andere talen.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
Verzending: Voor 16.00u besteld, vandaag nog verzonden met DHL of PostNL.
Verzendkosten
 1. Nederland: € 2,95 aan huis met DHL of PostNL
 2. Belgie: € 9,- aan huis met PostNL
Levertijden
 1. Bestellingen worden dagelijks verzameld en verzonden
 2. Levertijd met DHL: 1-2 werkdagen
 • library_books Kenmerken
  NUR 725
  Taal dut
  Auteur Droesbeke
 • label Onderwerpen