iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL

Kinderboeken

1 2 3 Piano

€13,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Gaudesaboos

Ga mee op zoek naar de mooiste dagen van het jaar in een boek dat anders is dan alle andere boeken.
Kijk- en leesplezier voor grote en kleine mensen

1-Minuut Goedenacht Verhaaltjes

€12,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur:

Wil je kind absoluut een verhaaltje voor het slapengaan, maar wil je het avondritueel niet te lang rekken? Dan zijn de avonturen van Siel ideaal! De verhaaltjes lezen vlot in één minuut en zijn vergezeld van prachtige tekeningen om bij weg te dromen. Kruip gezellig bij elkaar, lees fijn samen en slaap lekker!

365 verhaaltjes en versjes voor jongens

€9,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Diverse auteurs

Lees elke dag van het jaar een nieuw verhaaltje of rijmpje uit dit prachtig geillustreerde boek voor jongens.

ABC's of Hawai'i

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Sharon Lee Asta & Jeanne Uyehara Donovan

Taal: engels

Special things about Hawaii from A to Z are highlighted in this beginner's mystery story. Young readers can help a little girl named Mariko search through the alphabet for something very treasured found in Hawaii.

Auww!

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Hazelhoff

BOEM!
Ben ik die boem? denkt Maartje. . . en dan niets meer. Als ze weer bijkomt ligt ze op straat. Vreemde gezichten boven haar, gejaagde stemmen, gestotter (is dat Bella?) en het loeiende geluid van een sirene.
Een uurtje later ligt ze in het ziekenhuis. En nu?

Bekijk het maar!

€15,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: J.P. Schutten

Willem gaat in de zomer met zijn ouders en zusje Veerle op reis naar Frankrijk. Al die tijd houdt hij een dagboek bij. Daarin schrijft hij alles wat hij meemaakt. En dat is heel wat! Want Willem ziet soms dingen die er niet zijn ... Dat heet gezichtsbedrog. Willem vindt dat zo leuk dat hij op onderzoek uit gaat. En wat blijkt? Je ogen houden je vaker /- voor de gek dan je denkt! Willem heeft t. heel veel plaatjes gevonden waarbij je ogen je bedriegen. En ze staan allemaal in dit boek: bekijk het maar!

Bijbel kinderbijbel

€14,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: P. Frank

Penny Frank vertelt een twintigtal verhalen uit het Nieuwe Testament. Zij laat de kinderen kennismaken met het verhaal van Jezus en zijn volgelingen. Korte inleidingen verbinden de verschillende vertellingen met elkaar. De vele kleurrijke illustraties brengen de gebeurtenissen voor de kinderen tot leven. Samen met het eerste deel, een twintigtal verhalen uit het Oude Testament, vormen de boeken één groot verhaal. Het verhaal van God, die de wereld schiep en voor zijn schepping wil blijven zorgen.

Bijna iedereen kon omvallen

€10,07 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Toon Tellegen

Boven de tafel hing een lamp. Soms kwam de olifant op bezoek en vroeg of hij even aan die lamp heen en weer mocht slingeren. De eekhoorn vond dat altijd goed. Dan slingerde de olifant, flapperend met zijn oren, heen en weer - zó hoog dat hij zelfs tegen het plafond botste en de lamp vervaarlijk kraakte. Telkens als hij laag over de tafel heen kwam, riep hij: 'Eekhoorn!' en zwaaide hij naar de eekhoorn. De eekhoorn zwaaide terug en hoopte dat zijn lamp het zou houden. Daarna aten zij zoete boomschors en spraken over de oceaan of over dieren die vaak jarig waren en anderen die dat nooit waren. 'Wij zijn vrienden, hè, eekhoorn?' vroeg de olifant soms. 'Ja,' zei de eekhoorn. 'Speciale vrienden?''Speciale vrienden. 'De dierenverhalen van Toon Tellegen (1941) zijn een wereld apart. Hij kreeg er twee keer de Gouden Griffel voor, een keer een Zilveren, en de Woutertje Pieterse Prijs. En voor alles bij elkaar kreeg hij de Theo Thijssenprijs.