iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Kinderboeken

Bijbel kinderbijbel

€14,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: P. Frank

Penny Frank vertelt een twintigtal verhalen uit het Nieuwe Testament. Zij laat de kinderen kennismaken met het verhaal van Jezus en zijn volgelingen. Korte inleidingen verbinden de verschillende vertellingen met elkaar. De vele kleurrijke illustraties brengen de gebeurtenissen voor de kinderen tot leven. Samen met het eerste deel, een twintigtal verhalen uit het Oude Testament, vormen de boeken één groot verhaal. Het verhaal van God, die de wereld schiep en voor zijn schepping wil blijven zorgen.

Bijna iedereen kon omvallen

€10,07 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Toon Tellegen

Boven de tafel hing een lamp. Soms kwam de olifant op bezoek en vroeg of hij even aan die lamp heen en weer mocht slingeren. De eekhoorn vond dat altijd goed. Dan slingerde de olifant, flapperend met zijn oren, heen en weer - zó hoog dat hij zelfs tegen het plafond botste en de lamp vervaarlijk kraakte. Telkens als hij laag over de tafel heen kwam, riep hij: 'Eekhoorn!' en zwaaide hij naar de eekhoorn. De eekhoorn zwaaide terug en hoopte dat zijn lamp het zou houden. Daarna aten zij zoete boomschors en spraken over de oceaan of over dieren die vaak jarig waren en anderen die dat nooit waren. 'Wij zijn vrienden, hè, eekhoorn?' vroeg de olifant soms. 'Ja,' zei de eekhoorn. 'Speciale vrienden?''Speciale vrienden. 'De dierenverhalen van Toon Tellegen (1941) zijn een wereld apart. Hij kreeg er twee keer de Gouden Griffel voor, een keer een Zilveren, en de Woutertje Pieterse Prijs. En voor alles bij elkaar kreeg hij de Theo Thijssenprijs.

Bloe

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: van Gog

De kamer is versierd met slingers. Papa heeft vrij genomen en ook opa en oma zijn er. Iedereen lacht en zoent en omhelst en er ligt ook nog een cadeautje. Harm wordt weer vrolijk. Het verdrietige gevoel is voorbij. Maar gek, toch komen er tranen. Hij veegt ze snel weg. Hij kijkt naar mama. Ook zij heeft tranen. 'Omdat ik zo blij ben,' zegt ze. Harm knikt. En door zijn tranen heen lacht hij. Want hij is weer thuis.

Bloed op het schoolplein

€11,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Frank Geleyn

Daans beste vriend Milan werd neergestoken op het schoolplein. Opeens stak er een mes in zijn buik. De directeur en Milans ouders verwachten dat Daan de dader aanwijst. Maar zo simpel is het niet. Daan wil de kleine garnaal die dit gedaan heeft, niet verklikken. Hij moet te weten komen wie de opdrachtgever is. Er is sinds kort een nieuwe leider op school, maar wie? Terwijl Milan in coma ligt en vecht voor zijn leven, gaat Daan op onderzoek uit. Als een leerkracht in elkaar getimmerd wordt, beseft hij hoe groot het gevaar wel is. . .

Bloedrode maan - boek 3

€29,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Huntington

`Nee, nee, ga weg!' De stem van een meisje. Anna! Dave kan haar nu duidelijk zien, haar kleren gescheurd en angst in haar ogen terwijl ze probeert weg te kruipen door de dennennaalden. Anna!' Het beést Ontbloot zijn slagtanden, klaar om haar te bijten. En plotseling is Anna verdwenen. Het beest richt zich woedend en verward op tot zijn volle lengte en gromt.

Dave heeft al zijn vrienden een kettinkje met een pentagram eraan gegeven. Maar hij weet niet zeker of dit hen beschermt tegen het kwaad van het monster van de maan: Waardoor is Marcus iedere vier weken. zo ziek en hoe zit het met Marcus' moeder?iDave maakt zich ernstig zorgen om zijn vrienden en het is maar de vraag of hij ze deze keer kan redden... Daarnaast zet hij de zoektocht naar zijn echte otiderá voort en elementen als verliefdheden. school en zijn vriendenclub, waardoor de lezer zich gemakkelijk met Dave kan identificeren, maken dit boek tot een ware topper.

Het derde deel van de spannende Schaduwland-serie Is net zo spannend en verrassend als de eerste twee delen. In Bloedrode maan krijgt Dave nog meer gaven waarmee hij en zijn vrienden het Kwade bestrijden en de spannendste avonturen beleven.

BoekieBoekie

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: I. van Berkum

Grimsalabim is een bonte, sprookjesachtige bundel en sluit aan op het thema van de kinderboekenweek. In Grimsalabim staan nieuwe, oude, bekende en onbekende sprookjes.

Bollie Beer krijgt de zon in z'n buik

€15,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Patty van Hoppe

ontspannen met kleuren

Dit boek komt tegemoet aan de behoefte van kinderen om een hulpmiddel te hebben bij spanning, slecht slapen, slechte concentratie, verdriet, boosheid en tal van andere emoties. Door het lezen van het verhaal kan het kind zich ontspannen, onder meer via de kleuren. Het leert op eenvoudige wijze spanningen los te laten en zichzelf sterker te voelen. Met behulp van de CD kan het kind luisteren naar het vrolijke verhaal met op de achtergrond natuurgeluiden en alfagolven, die zorgen voor extra ontspanning. Voor iedereen die zelf kan lezen of voorgelezen wil worden.

Het verhaal van Bollie Beer
Bollie Beer komt in de problemen. Hij maakt zich zorgen om morgen. Kan hij wel genoeg honing vinden? Zal de zon wel schijnen? Is er morgen wel genoeg eten te vinden in het bos? 's Nachts slaapt hij slecht en overdag loopt hij te brommen. Hoe komt het toch dat hij nooit eens een hele dag plezier heeft en zingt? Samen met zijn vriendjes Pinkie Pinguin en Elzeline Eekhoorn gaat hij op zoek naar een tovenaar die vertelt over Kleurenland en hen meeneemt op een spannende maar vooral ook mooie tocht.

Bram en de veelvraat

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Rindert Kromhout

Aaah, wat ben ik eng! Wat ben ik naar. Wat heb ik een trek.' Bram ligt doodstil in bed. Bij het raam ziet hij iets. Iets groots, iets engs. Het komt op Bram af. Het is de veelvraat.