iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Kinderboeken

Toon als           
Volgorde

Winkler Prins Kinderwoordenboek

Auteur: Winkler Prins

Dit woordenboek is natuurlijk bedoeld om woorden in op te zoeken, maar je kunt er ook een heleboel andere dingen in opzoeken. Bij elk woord vind je een heldere uitleg van de betekenis en een voorbeeldzin. Ook kun je de enkelvoud/meervoud verbuigingen vinden en de werkwoordverbuigingen. De woorden staan op alfabetische volgorde, maar er zijn ook themapagina's. Hier staan samenhangende begrippen bij elkaar. Bij veel woorden vind je de synoniemen, tegengestelde begrippen, uitleg over de uitspraak, of de herkomst ervan.

Witte olifant

Auteur: Sebastiaan Leenaert

Babu, een Nepalees straatkind, vindt een magisch boek. Hij wil er alles voor doen om een groot en machtig tovermeester te worden, zelfs al moet hij er een duistere demon voor oproepen. Maar de demon heeft zijn eigen plannen. Vijandige legers nemen het Nepalese koninkrijk in en Babu moet een kant kiezen. Hoge bergpieken beschermden het koninkrijk sinds het begin der tijden tegen de invallen van wrede nomaden. Hun snelle paarden verdronken in de oneindige zee van sneeuw. In het noorden echter schuilt een nieuw en onbekend gevaar. Daar wachten de Rode Legers achter de hoge passen op een teken van de Grote Leider.
Tegen dit decor speelt zich het verhaal af van Babu en zijn vrienden, kinderen van de straat.

Wizards of the World

taal: engels

Discover the lore of wizards from the four corners of the Earth, from the knowledge of ancient European masters to the wisdom of mysterious Arabian sages, with Merlin as your guide. Includes a set of cards for apprentices to test their wizardological skills.

XXL

Auteur: Jon Ewo
een maximalisatie roman over het leven, de liefde en de grote snoek


Bud Martin voelt zich piepklein, ondanks zijn 105 kilo. Wat heeft hij te maken met de brand op school? Bud krijgt precies één week de tijd om uitleg te geven aan de schoolpsycholoog. Anders kan hij zijn toekomst als automonteur mooi vergeten. Maar net deze week komt Jerry Storm, zijn overactieve en vindingrijke neef, op bezoek…
Niet alleen belooft de impulsieve Jerry aan de ouders van Bud om hun hele huis te schilderen, hij is ook vastbesloten om de enorme, legendarische snoek uit een meer in de buurt aan de haak te slaan. Bud kan weinig of geen weerstand bieden. Jerry neemt hem mee op sleeptouw. De bossen in met vishengel en praatjes. Elke dag weer. En elke keer ontmoeten ze Maggie, een knappe meid met sterke bruine armen, een zwarte vlecht en een enorme aantrekkingskracht.
JON EWO won eerder een Zilveren Zoen met De zon is een maffe god. Hij leert je van het leven te genieten in dit bijzonder originele verhaal. Vol absurde humor, fantastische gebeurtenissen en kleurrijke personages. Over XXL zijn en je nog steeds onzichtbaar voelen, over liefde, identiteit en tienertroubles.

Zevenendertig zwijntjes uit Zwijndrecht

Auteur: Spee
limericks voor jonge kinderen

Auteur: Spee

Zing je mee-boek voor peuters en kleuters

Auteur: Marianne Busser

Ben jij ook zo dol op zingen
dan is dit een leuk idee
kijk maar heel goed naar de plaatjes
en zing mee met de cd! Een vrolijke verzameling splinternieuwe Sinterklaas- en kerstliedjes voor peuters en kleuters. En behalve en meezingboek, is dit ook een prima voorleesboek voor de decembermaand!