iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Kinderboeken

Winkler Prins Kinderwoordenboek

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Winkler Prins

Dit woordenboek is natuurlijk bedoeld om woorden in op te zoeken, maar je kunt er ook een heleboel andere dingen in opzoeken. Bij elk woord vind je een heldere uitleg van de betekenis en een voorbeeldzin. Ook kun je de enkelvoud/meervoud verbuigingen vinden en de werkwoordverbuigingen. De woorden staan op alfabetische volgorde, maar er zijn ook themapagina's. Hier staan samenhangende begrippen bij elkaar. Bij veel woorden vind je de synoniemen, tegengestelde begrippen, uitleg over de uitspraak, of de herkomst ervan.

Witte olifant

€9,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Sebastiaan Leenaert

Babu, een Nepalees straatkind, vindt een magisch boek. Hij wil er alles voor doen om een groot en machtig tovermeester te worden, zelfs al moet hij er een duistere demon voor oproepen. Maar de demon heeft zijn eigen plannen. Vijandige legers nemen het Nepalese koninkrijk in en Babu moet een kant kiezen. Hoge bergpieken beschermden het koninkrijk sinds het begin der tijden tegen de invallen van wrede nomaden. Hun snelle paarden verdronken in de oneindige zee van sneeuw. In het noorden echter schuilt een nieuw en onbekend gevaar. Daar wachten de Rode Legers achter de hoge passen op een teken van de Grote Leider.
Tegen dit decor speelt zich het verhaal af van Babu en zijn vrienden, kinderen van de straat.

Wizards of the World

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
taal: engels

Discover the lore of wizards from the four corners of the Earth, from the knowledge of ancient European masters to the wisdom of mysterious Arabian sages, with Merlin as your guide. Includes a set of cards for apprentices to test their wizardological skills.

XXL

€10,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Jon Ewo
een maximalisatie roman over het leven, de liefde en de grote snoek


Bud Martin voelt zich piepklein, ondanks zijn 105 kilo. Wat heeft hij te maken met de brand op school? Bud krijgt precies één week de tijd om uitleg te geven aan de schoolpsycholoog. Anders kan hij zijn toekomst als automonteur mooi vergeten. Maar net deze week komt Jerry Storm, zijn overactieve en vindingrijke neef, op bezoek…
Niet alleen belooft de impulsieve Jerry aan de ouders van Bud om hun hele huis te schilderen, hij is ook vastbesloten om de enorme, legendarische snoek uit een meer in de buurt aan de haak te slaan. Bud kan weinig of geen weerstand bieden. Jerry neemt hem mee op sleeptouw. De bossen in met vishengel en praatjes. Elke dag weer. En elke keer ontmoeten ze Maggie, een knappe meid met sterke bruine armen, een zwarte vlecht en een enorme aantrekkingskracht.
JON EWO won eerder een Zilveren Zoen met De zon is een maffe god. Hij leert je van het leven te genieten in dit bijzonder originele verhaal. Vol absurde humor, fantastische gebeurtenissen en kleurrijke personages. Over XXL zijn en je nog steeds onzichtbaar voelen, over liefde, identiteit en tienertroubles.

Zing je mee-boek voor peuters en kleuters

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Marianne Busser

Ben jij ook zo dol op zingen
dan is dit een leuk idee
kijk maar heel goed naar de plaatjes
en zing mee met de cd! Een vrolijke verzameling splinternieuwe Sinterklaas- en kerstliedjes voor peuters en kleuters. En behalve en meezingboek, is dit ook een prima voorleesboek voor de decembermaand!

Zo groot als Hugo

€12,30 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Marion Bloem

Voor jong en oud, een prentenboek over Hugo de Groot en hoe de geadopteerde Lucie hier anno 2005 tegenaan kijkt.

Hugo werd een wonderkind genoemd toen hij vijf jaar was. Hij schreef al boeken op zijn zestiende. Prins Maurits werd boos toen Hugo in zijn boeken iets had geschreven waar hij het niet mee eens was. Hugo werd levenslang opgesloten. Hij ontsnapte... maar mocht nooit meer naar zijn eigen land terugkeren. Hugo was een politiek vluchteling, net als de ouders van Lucie.

Wil je meer weten over de ontsnapping van Hugo de Groot in een boekenkist uit Slot Loevestein? Bezoek samen met Lucie en oom Huig het kasteel vol spinnen en spoken.