iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Kinderboeken

Split

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
het liegen begint nu

Auteur: Swati Avasthi

Split
Het liegen begint nu
Jace en Christian zijn opgegroeid in een gezin waar de spanning altijd te snijden was. Hun vader - een beroemde rechter - mishandelde hun moeder, en waar zij konden vinden de jongens de klappen op. Christian is op zijn zeventiende weggelopen. Jace, nu zestien, heeft eindelijk het onmogelijke gedaan: hij heeft zijn vader teruggeslagen en is het huis uit gezet.
Het liegen begint nu. . . De eerste zin van Split sleept de lezer meedogenloos het leven van Jace binnen. Daar zit hij, met een door zijn vader gemolesteerd gezicht, met slechts 3,84 dollar op zak, in zijn auto voor de deur van zijn broer die hij al jaren niet heeft gezien.
Een confronterend debuut over de dunne scheidslijn tussen slachtoffer en dader.

State We're in

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Taal: engels

Auteur: Adele Parks

What are the odds that the stranger sitting next to you on a plane is destined to change your life? Especially when they appear to be your opposite in every way. . . The No. 1 ebook bestseller, The State We're In, is the stunning, emotionally powerful novel from Sunday Times bestseller Adele Parks, author of The Stranger In My Home. The perfect read for fans of Jane Green and Sheila O'Flanagan. Jo is a hopeless romantic. Worried she let her soulmate slip away, she's chasing her past all the way to Chicago to break up her ex-fiance's wedding. Dean is a resolute cynic. After a brief (but not brief enough) trip to London, he's returning to Chicago, where he moved to escape his dysfunctional past. In the time it takes to fly from London to Chicago, each finds something in the other that they didn't even realise they needed. But it's only when they get off the plane that their true journey begins. . . What readers are saying about The State We're In: 'This book is full of surprises and twists that keep you guessing until the end. It is one of those books that I was absolutely devastated to have finished' 'You will laugh, you may cry, but on the whole it is an extremely heart-warming tale that delivers a generous dose of optimism'

Storm op komst

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Damian Dibben

Stel je eens voor dat je je ouders bent kwijtgeraakt. En dat je zelfs niet weet of ze zich nog wel in het heden bevinden. Dat overkomt Jake Djones. Zijn ouders kunnen overal ter wereld zijn en ook nog eens in elke mogelijke eeuw. De familie Djones bezit namelijk een geweldig geheim, een geheim dat ze al jaren hebben weten te bewaren, zelfs voor elkaar. Jakes ouders behoren tot de Bewakers van de Tijd. Dit geheime genootschap houdt de loop van de wereldgeschiedenis op orde door een speciale gave: tijdreizen. Jake gaat op zoek naar zijn vader en moeder en komt in het negentiende-eeuwse Frankrijk terecht, waar het hoofdkwartier van de Bewakers van de Tijd zich bevindt. Daar ontmoet hij de geheimzinnige tijdreizigers en hoort hij voor het eerst van de familie Zeldt en hun plannen om de wereld zoals wij die kennen te vernietigen.

Straks zuig je de sterren op

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Onbekend

Dit is de vijfde poëtisch geïllustreerde Gouden Flits-bundel. Je ontdekt er een zestigtal gedichten in uit twee leeftijdscategorieën, respectievelijk tot twaalf en tot twintig jaar.

Strelen

€9,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: van der Heyden

Het ziet er prima uit voor Jeroen en Pauline. Eindelijk zullen ze elkaar weer zien. Met de ouders van Pauline en Victor gaan ze op vakantie naar Ibiza. Naar een huis met een prachtig zwembad. En Vera weet al precies wat ze wil gaan doen op vakantie met Victor. Jeroen schrikt er zelfs van. Al snel wordt duidelijk dat zowel Jeroen als Pauline een groot geheim verbergen. En het heeft met het zwembad te maken. Maar kun je echt iets geheim houden als je zo verliefd bent als die twee?

Tellen met Pietertje Pet

€12,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Marianne Busser

Een drie-in-één boek over de stoute Pietertje Pet


Een handig boek, om jonge kinderen zelf te Ieren tellen. Doe mee en tel de dingen op bijvoorbeeld de boerderij, de kermis en in de speeltuin. Met meer dan honderd dieren en dingen die op grote kleurrijke platen kunnen worden gezocht en geteld. En bovendien: tien grappige avonturen over Pietertje Pet om avond aan avond voor te lezen.

The big book of tell me Why

€9,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Arkady Leokum

Taal: engels

Concise, accurate, illustrated answers to hundreds of questions children ask, like...

WHY CAN'T ANIMALS LEARN TO TALK?
WHY IS A FOOT 12 INCHES LONG?
WHAT ARE FRECKLES?
WHY DOES SOAP CLEAN?
WHAT MAKES MIRRORS WORK?
WHY DO DOGS BURY BONES?
WHY IS FRIDAY THE 13TH UNLUCKY?
HOW DO SPIDERS SPIN THEIR WEBS?
WHAT IS QUICKSAND?
WHY DOES THE MOON SHINE?
WHY DO WE STOP GROWING?

Thobi - kind uit het township

€9,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Maria van der Reep

Zoals zoveel kinderen in de townships heeft Thobi geen geboortebewijs. Hierdoor is hij veroordeeld tot een illegaal bestaan zonder recht op school en gezondheidszorg. Thobi vlucht voor zijn gewelddadige broers en gaat op zoek naar zijn vader die ergens in de mijnen werkt. Hij hoopt dat hij te weten komt wie hij echt is, want zonder geboortebewijs bestaat hij officieel niet.