iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Kinderboeken

Toon als           
Volgorde

Ruimtereis

Auteur: Jan Jutte

'Olie, ik heb zo raar gedroomd,' zegt Tip. 'Wat heb je gedroomd, Tip?' vraagt Olie. 'Ik droomde dat ik naar de maan vloog. Langs sterren en planeten...'

Samen onderweg Vol moed en vertrouwen

Auteur: van Ekelenburg

Gezinsdagboek over helden en heldinnen uit de Bijbel

Het is heel waardevol om als gezin in de Bijbel te lezen en samen te leren van de geloofshelden en -heldinnen die ons zijn voorgegaan.
Dit boek is opgedeeld in 52 hoofdstukken met:
- Een kort bijbelgedeelte uit de NBV;
- Een aansprekende vertelling van een bijbelverhaal;
- Vragen en opmerkingen om over door te praten;
- Een originele doe-opdracht / verwerkingsopdracht;
- Een gebed om samen te bidden.
SAMEN ONDERWEG VOL MOED EN VERTROUWEN is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, maar het kan ook op school of bij kinderwerk gebruikt worden.

Samen zijn we beresterk

Auteur: Marcus Pfister

de vijf mooiste dierenverhalen

Marcus Pfister heeft vele mooie dierenverhalen geschreven en geïllustreerd. Een aantal daarvan is nu gebundeld in Samen zijn we beresterk. Voor extra veel (voor)leesplezier!

De bundel bevat:
* Een hoge berg en een diepe kuil
* Hoe Lodewijk opnieuw koning werd
* Een gevaarlijke tocht
* Joris de gelukkige egel
* Een vriend voor Haas Huppel

Schaak

Auteur: Inge Misschaert

Nora heeft weinig zin in het nieuwe schooljaar. Haar moeder heeft haar sensationele schoolervaringen in haar nieuwste thriller verwerkt. Nora vreest dat ze kop van jut zal zijn als haar klasgenoten De Pompoenmoorden in handen krijgen. Als het schooljaar begint, krijgt het meisje snel andere zorgen. Een groepje Nederlandse studenten volgt een tijdje les op haar school. Nora valt als een blok voor een knappe Nederlander, en hij heeft ook een oogje op haar. Maar dan overkomen Nora rare dingen en voor ze het weet, belandt ze weer in een wirwar van complotten, jaloezie en geweld.
Een meeslepende thriller met een luchtige, humoristische toets. Over een jong meisje dat de wereld met veel gevoel voor drama tegemoet treedt.
In dezelfde reeks: De pompoenmoorden

Schapenvellen en ganzenveren

Auteur: Smeyers

Nu vind je overal boeken. In de Middeleeuwen, vóór de ontdekking van de boekdrukkunst, was dat wel even anders. Toen waren ze bijna onbetaalbaar. Een lijvig en rijk versierd handschrift, zoals boeken uit die tijd worden genoemd, kostte evenveel als een huis. Niet te verwonderen, als je weet dat daarvoor een kudde schapen moest worden geslacht. Vaklui hadden soms jaren nodig om met engelengeduld teksten over te schrijven en prachtige miniaturen op de vellen perkament te toveren. Ze hielden er een kromme rug en stramme vingers aan over. Maar hoe kwamen die schitterende handschriften precies tot stand? Wat was de rol van de perkamentmaker, de kopiist, de miniaturist en de boekbinder? In Schapenvellen en ganzenveren ontdekken kinderen vanaf 11 jaar hoe middeleeuwse handschriften en miniaturen werden gemaakt. Een boeiend kijk- en leesboek met unieke illustraties. KATHARINA SMEYERS (Leuven, 1968) is wetenschappelijk medewerker aan het Studiecentrum Vlaamse Miniaturisten van de K. U. Leuven. In dit boek leidt ze kinderen rond in de fascinerende wereld van het verluchte manuscript.

Scharreltje

Auteur: K. van Holst Pellekaan

Als de jaarmarkt afgelopen is, vindt Luuk een achtergebleven biggetje onder een appeldoos. Ze neemt het stiekem mee naar huis en verstopt het in de schuur. Maar haar vader is niet blij als hij Luuk de volgende ochtend met een big in haar slaapzak in de schuur ziet liggen. . . Scharreltje moet naar de kinderboerderij. Elke dag gaat Luuk op bezoek bij haar biggetje. Als ze van de verzorger hoort dat de meeste varkens in kleine hokjes moeten leven en nooit buiten komen, besluit ze actie te gaan voeren. Want alle varkens moeten zo gelukkig kunnen zijn als Scharreltje!Karen van Holst Pellekaan is onder andere bekend van de tv-series Loenatik, Nieuwe ouders en Kleine Pauze. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar Varkens in Nood.

Schimmen uit het verleden

Auteur: Theo Engelen

Als Sander naar Dijkzicht verhuist hoort hij al snel dat hun nieuwe woning in de Tweede Wereldoorlog getuige is geweest van dramatische gebeurtenissen. Stukje bij beetje komt hij erachter wat zich precies heeft afgespeeld en leert hij de hoofdpersonen uit die tijd kennen. Het komt zo dichtbij dat het hem de adem beneemt...
Stijf van de kou probeerde ik op te staan. Middenin de beweging bleef ik zitten. Een paar meter naast me flitste een schijnwerper aan. Meteen daarna nog een stuk of vier, verderop. De stemmen van de soldaten klonken luid in de avondstilte. Ontdekt, schoot het door me heen. Ik werd misselijk van de angst. Toen realiseerde ik me dat de lampen de oevers aan de overzijde afzochten.
Schimmen uit het verleden is een grondig herziene heruitgave van het debuut van Theo Engelen.
Het boek laat zien hoe lang de arm van de geschiedenis is en hoe mensen lijden als ze hier de ogen voor sluiten.

Selection Stories – The Queen & The Favourite

Auteur: Kiera Cass

Onderdeel van de serie De Selectie.

In De koningin & de favoriet zijn twee novelles in de populaire Selection-serie gebundeld. Kiera Cass neemt de lezer weer mee naar de fascinerende wereld van De selectie en beschrijft de ervaringen van twee geliefde personages uit de serie.
Voordat America's verhaal begon, kwam een ander meisje naar het paleis om te strijden om de hand van een andere prins. In De koningin volgen we prins Maxons moeder, Amberly.
Marlee Tames deed mee aan de Selectie om prins Maxons hart te winnen, maar haar eigen hart had andere ideeën. De favoriet vertelt het verhaal van de geheime liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.