iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Kinderboeken

Toon als           
Volgorde

Wraak

Auteur: Simon Scarrow

In het vierde deel van de Gladiator-serie arriveert Marcus samen met zijn vrienden in Griekenland, vastbesloten om zijn moeder te vinden. Marcus is uitzinnig van vreugde als hij ontdekt waar ze vastgehouden wordt. Maar voordat hij haar in zijn armen kan sluiten, moet hij nog heel wat gevaarlijke situaties trotseren. Het wordt hem - letterlijk en figuurlijk - heet onder de voeten. Zal hij zijn grote geheim verborgen weten te houden?

XXL

Auteur: Jon Ewo
een maximalisatie roman over het leven, de liefde en de grote snoek


Bud Martin voelt zich piepklein, ondanks zijn 105 kilo. Wat heeft hij te maken met de brand op school? Bud krijgt precies één week de tijd om uitleg te geven aan de schoolpsycholoog. Anders kan hij zijn toekomst als automonteur mooi vergeten. Maar net deze week komt Jerry Storm, zijn overactieve en vindingrijke neef, op bezoek…
Niet alleen belooft de impulsieve Jerry aan de ouders van Bud om hun hele huis te schilderen, hij is ook vastbesloten om de enorme, legendarische snoek uit een meer in de buurt aan de haak te slaan. Bud kan weinig of geen weerstand bieden. Jerry neemt hem mee op sleeptouw. De bossen in met vishengel en praatjes. Elke dag weer. En elke keer ontmoeten ze Maggie, een knappe meid met sterke bruine armen, een zwarte vlecht en een enorme aantrekkingskracht.
JON EWO won eerder een Zilveren Zoen met De zon is een maffe god. Hij leert je van het leven te genieten in dit bijzonder originele verhaal. Vol absurde humor, fantastische gebeurtenissen en kleurrijke personages. Over XXL zijn en je nog steeds onzichtbaar voelen, over liefde, identiteit en tienertroubles.

Zee van bloed

Auteur: Darren Shan

Laden en Wester zijn kortgeleien ontsnapt aan hun mentor Seba Nile, en sluiten zich aan bij de welpen: wilde, jonge vampiers die a houden van plezier maken. Voor welpen is alles makkelijk, maar voor Latten is nooit iets makkelijk geweest. Ook nu gooit het lot zijn leven overhoop. De weg die Larsen moet afleggen is zwaar, en hij is verder dan ooit verwijderd van de Vampierberg. Lanen voelt zich alleen en juist nu moet hij een belangrijke keuze maken. Wat voor vampier wil hij worden? Eentje die trouw is aan zijn principes en beslissingen niet schuwt? Of een Vampier die kiest voor de makkelijke weg en zich laat aan een zee van bloed? t

Zevenendertig zwijntjes uit Zwijndrecht

Auteur: Spee
limericks voor jonge kinderen

Auteur: Spee

Zing je mee-boek voor peuters en kleuters

Auteur: Marianne Busser

Ben jij ook zo dol op zingen
dan is dit een leuk idee
kijk maar heel goed naar de plaatjes
en zing mee met de cd! Een vrolijke verzameling splinternieuwe Sinterklaas- en kerstliedjes voor peuters en kleuters. En behalve en meezingboek, is dit ook een prima voorleesboek voor de decembermaand!