iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Kinderboeken

Toon als           
Volgorde

Kijk mij nou !

Auteur: Baseler

alles wat je wilt weten over je eigen lijf

Ben je ook zo benieuwd naar hoe je lichaam werkt? Wil je weten hoe lang je straks gaat worden? Maak jij je ook soms ongerust over je lichaam? Vraag je je wel eens af hoe je lijf in topconditie kan blijven? In dit boek vind je het antwoord op al je vragen. Er staat alles in wat je weten wilt over je goed voelen, een goede conditie, je lichaam verzorgen, gezond eten en nog véél meer. Zo leer je je eigen lijf steeds beter kennen. En dat is maar goed ook. Want je moet er je hele leven mee doen! Boordevol handige tips!

Kippenvel

Auteur: Stine

GA NIET NAAR DE KELDER

Frank stak razendsnel zijn hand uit en pakte de huissleutel die hij op de kelder vloer had laten vallen. Op hetzelfde moment werd hij vastgegrepen door twee slangachtige stengels die zich snel om zijn lichaam heen draaiden. De kracht van de stengels was zo groot, dat Frank van schrik even verdoofd was, alsof de plant hem als een slang hypnotiseerde'. "Sandra!" hoorde bij zichzelf na een paar seconden piepen. Hij probeerde zich los te rukken, maar de stengels hielden hem, in een wurgende greep. Plotseling dook Sandra voor hem op. "Frank!" riep ze geschrokken. "Sandra. . . ! Doe iets!" schreeuwde Frank angstig.

Kleine Vampier / Dokter Margriet

Auteur: Sfar

Een fascinerende wereld, boeiende personages, origineel artwork: Kleine Vampier is onweerstaanbaar! Joann Sfar gaat geen moment door de knieën; met zijn strips geeft hij kinderen wat hij ook volwassenen biedt: intelligente, grappige en goed geconstrueerde verhalen die op meer dan één niveau de aandacht vasthouden.
De leesboeken met drie korte verhalen zijn een natuurlijk vervolg op de strips. Met heel veel illustraties, humor, ontroering en brutaliteit verleiden ze een groot publiek.

KleurKracht

Auteur: Stoute-Boots

"Plotseling beweegt de stralende deksel. Langzaam gaat de rijmendoos
open en horen ze de groene boodschap:
Groen is als een brug.
Kijk maar naar een plant,
de groene stengel verbindt
de ene met de andere kant.
Zij verbindt de wortel met de bloem.
Je komt ergens als je het samen kunt doen."
In dit magische verhaal, gaan Eno en Rosa samen op reis in een land vol
kleuren, die hun betekenis en kracht laten ervaren.
Wat betekent het nu precies om jezelf en eerlijk te zijn, een ander te
accepteren zoals hij is, samen te werken, écht te luisteren en te zeggen
wat er in je leeft?
En ais er dan een botsing is, kun je dan alle kleurkracht inzetten om tot
een oplossing te komen?
Ontdek maar, hoe Eno en Rosa dit hebben geleerd, via (voor)lezen en/
of inkleuren van de tekeningen.
Als kind, moeder, logopedist en (kinder)coach heeft Margrete Stoute-Boots al vele jaren plezier in het lezen, vertellen en maken van verhalen
voor kinderen en volwassenen. Tijdens het ontstaan van De Kracht van
8, een kapstok om respectvol leven aan op te hangen, schreef zij dit
verhaal, bedoeld voor kinderen om zelf te lezen of om voorgelezen te
worden.
Zij hoopt, dat het zijn weg mag vinden naar vele kinderen en de
volwassenen om hen heen en wenst hen dan ook veel leesplezier!

Kom erbij

Auteur:


KOM ERBIJ
Kit en Pelle gaan spelen in het park. Maar vandaag staat daar ineens iets wat er gisteren nog niet was.
‘Op óns veldje nog wel!’ zegt Pelle.
‘Kom, even uitproberen,’ zegt Kit.
‘Nee, niet doen!’ roept Pelle. ‘Op dat bordje staat: Niet aankomen!’
‘Wélk bordje?’ lacht Kit, en ze klimt op het ding.
‘Braaf paardje… Pelle, kom erbij!’

MILJA PRAAGMAN
Diverse kranten, tijdschriften en het programma Sesamstraat hadden het talent van Milja Praagman allang herkend. En nadat haar boek Nog 100 nachtjes slapen (Leopold) werd verkozen tot Prentenboek van het Jaar kon niemand meer om haar heen. Vorig jaar werd haar werk bekroond en ontving ze een Zilveren Penseel voor Omdat ik je zo graag zie (De Eenhoorn). Haar boeken worden gelezen door kinderen over de hele wereld, van Denemarken tot aan China. En nu tekent én schrijft ze het Prentenboek van de Kinderboekenweek.

Kom je op mijn feestje?

Auteur: Wilma Degeling

Joes heeft een vrolijke uitnodiging gekregen. Van (reen nog wel! En dus komt het heet slecht uit dat hij feestjes een beetje eng vindt. Wat kan hij daar nu eens op verzinnen... Was hij maar een (eeuw. Of een goochelaar. Of een stoere cowboy. Pan zou hij alles durven, echt helemaal alles. Zelfs naar een feestje.

Konijnspecht is een held

Auteur: Onno Walgien / Jerome Bech

Laster

Auteur: Sara Shepard

In het pittoreske Rosewood kletsen buren over perfect gesnoeide hagen over ditjes en datjes en staan er op iedere oprit glimmend gepoetste auto's. Maar dan worden. de kletspraatjes vervangen door beschuldigend gefluister, laster. En dat komt allemaal door Hanna, Aria, Emily en Spencer, want zij kunnen hun mond weer eens niet houden. Eerst beweren ze dat ze een lijk in het bos achter Spencers huis hebben gevonden, maar dat is dan opeens spoorloos verdwenen. En als dat zelfde bos even later in vlammen opgaat, zweren ze dat ze iemand die dood is zagen rondlopen. Na alle ellende spelen de Pretty Linie Hars nog steeds met. vuur. . .