iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Kinderboeken

De beslissende sliding

€12,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Joep van Deudekom

Pieter heeft elke nacht dezelfde droom dat hij de beslissende sliding maakt in de laatste minuut in een Champions League finale. Anderen dromen van het beslissende doelpunt, maar Pieter is verdediger in hart en nieren. Als hij en zijn broer Guus gevraagd worden voor de selectie van het grote Hercules komt zijn droom een stuk dichterbij. Maar opeens is voetbal geen spelletje meer. Pieter komt er al snel achter hoe hard en meedogenloos het profvoetbal kan zijn. En is hij wel goed genoeg?

'Ruben en Sander leefden als Guus en Pieter, ik als Donny VanderZee. . . Samen genoten wij van hun meeslepende avonturen. . . '
Kees Jansma (64) leest zijn zoons (7 en 9) voor uit Het mysterie onder de middenstip.

De buitengewoon opmerkelijke dagboeken van Gregor Groentestein

€22,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Acke Vaerle

Stel: Je bent een jonge uitvinder en je ouders zijn zonder jou op vakantie. Je vrienden hebben je in de steek gelaten en de kelder ligt vol met groenten die je niet lust. Dan is het natuurlijk niet verwonderlijk dat je in je geheime Laboratoriumkelder een nieuw vriendje zoekt in de vorm van een tot leven gewekt groentewezen. Of wel?

De wellicht niet zo verstandige, maar wel opmerkelijke beslissing om een groentenwezen tot leven te brengen vormt de basis voor het eerste deel uit een serie griezeldagboeken vol Groentegriezels, Rare Buren, Enge Beestenwinkels, Bizarre Recepten en Buitengewone Gebeurtenissen. voor eigenwijze kinderen vanaf 10 jaar.

Oorspronkelijk geschreven door de opmerkelijke vijftienjarige Zweedse auteur Acke Vaerle, die al vanaf zijn zevende jaar dagelijks de dagboeken van zijn alter ego Gregor Groentestein bijhoudt. Bewerkt door het Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz tot een serie eigentijdse en vooral eigenwijze boeken.

De dagen daarna

€14,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Elle van Lieshout

Mama is dood. Ze komt nooit meer terug. Lis gelooft het niet helemaal. Mama is wel vaker weg — met papa op vakantie of naar het ziekenhuis. En mama komt altijd terug. Als ik nu altijd mijn spinazie opeet, denkt Lis. En als ik al mijn speelgoed weggeef... misschien is mama er dan ineens weer.

De donkere getallen

€19,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Luc Descamps

Harry de Wilde heeft iets met getallen en die kwaliteit brengt hem naar een school voor bollebozen in het Engelse Stratford-on-Avon. De leraren aan het Wonderfull Institute for Terrific Children zijn erg bijzonder, mag je wel zeggen. De directeur Loyeeraft gedraagt zich erg ver-dacht, de huisknecht Igor roept wel tien keer per dag een onweer over zich af, en de lerares doorgedreven meetkunde wordt --- niet zonder reden — Gronida genoemd. Maar de prefect, meneer Bones, spant de kroon: hij verspreidt zo'n afgrijselijke stank, dat men in zijn nabijheid nog nauwelijks durft te ademen... En dan is er ook nog het vreemde schoolreglement... en waarom zijn de kelders absoluut verboden terrein?

De Dromenjager

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Heylema

Vrolijke gedichten voor alle kinderen

Thema's: gedichten,

Mary Heylema schreef een dertigtal verrassende gedichten die geschikt zijn voor kinderen uit de onder-, midden- en bovenbouw van de basisschool. De bundel behandelt tal van onderwerpen die basisscholieren aanspreken: knuffels, hoe lang leeft een steen, waar blijven dromen als je wakker wordt? De belevingswereld van het kind staat centraal.

De eendenkooi

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Crom

Als haar vader haar verrast met een bezoek aan een eendenkooi op Terschelling, kijkt Max daar eerst niet van op. Maar is een dergelijk uitstapje niet merkwaardig op het moment dat haar opa op sterven ligt? En wat doet haar vader in het holst van de nachtbij de kooiker? Langzaamaan wordt het Max duidelijk dat de eendenkooiniet alleen een sluw middel is omwilde eenden te vangen. De eendenkooi is een spannende korte roman over schuld en onschuld, over boete en verzoening.

De hond Grrr

€9,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Joshua Doder

Tim vindt een verlaten hond. Van zijn mama mag hij hem niet houden. Dus kan Tim niet anders dan Grrr terug naar zijn baasje brengen. Maar die woont aan de andere kant van de wereld. Tim loopt thuis weg en neemt het vliegtuig naar Rusland.
Het eerste deel in een reeks avonturenverhalen vol humor en spanning. Elk boek speelt zich in een ander land af, daarmee leren de kinderen ook weer wat bij over de wereld.

De Hondeneters

€29,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Marita de Sterck

Eind 1917, in volle oorlogstijd, loopt Victor weg van huis om zijn herdershond te zoeken. Uit zijn vaders bureau steelt hij een mes, geld en een pak brieven van zijn broer, die aan het front zit. Op de armenmarkt hoort Victor dat in deze hongerwinter elke hond gevaar loopt. Hij kan niet anders dan het pad van de hondenvangers volgen, langs verraderlijke rivieren en hongerige moerassen. In de ruige, verarmde Rupelstreek ontmoet Victor het schoonste meis je van de wereld, brutale straatmadelieven, de vrouw met de baard, en... de hondenslachter van Boom.