iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Eten / drinken

Toon als           
Volgorde

Allerlekkerste 1 beslag 100 pannenkoeken

Auteur: N.B.

Eén basisrecept en honderd variaties: pancakes met fruit voor een gezellige brunch, hartige wafels als lekker tussendoortje, crêpes met chocolade als verrukkelijk dessert en eenvoudige recepten voor gezonde pannenkoeken. Of u snel en gemakkelijk een stapeltje pancakes, het Amerikaanse broertje van de pannenkoek, wilt bakken of gewoon wilt genieten van lekkere wafels, u zult in dit boek voor elke gelegenheid zeker een geschikt recept vinden.

Alles over fruit en fruitgerechten

Auteur: K. Whiteman & M Mayhew
Alles over fruit en fruitgerechten, een uitgebreid overzicht van vrijwel alle fruitsoorten en meer dan 100 verledielijke recepten

Alles over geneeskrachtige kruiden

Auteur: Anne Iburg

Meer dan 100 geneeskruiden uit de natuur, van akkerhoningklaver tot zwarte bes. *Alles over toepassing, geneeskracht en werkzame bestanddelen van geneeskruiden* Praktische tips voor het bereiden van omslagen, baden, oliën en veel meerzelf geneeskrachtige planten kweken, verzamelen en bewaren* alles wat u wilt weten over de geschiedenis, natuurlijke geneeskunde, werkzame stoffen en waar de grenzen liggen*bevat een uitgebreid register van ziekten en aandoeningen

Als eten even moeilijk is

Auteur: Verkaar

Eten is een dageiijks terugkerende bezigheid, die je doorgaans met anderen doet. Ais je daaraan niet meer kunt deelnemen, leidt dat gemakkelijk tot een sociaal isolement.

Slik— en kauwproblemen geven beperkingen, maar een dergelijke handicap betekent besiist niet dat je niet meer lekker kunt eten. Dit boek biedt 50 heeriijke gerechten met een gevarieerde smaak, voor diverse geiegenheden. Recepten voor het heie gezin, menu’s en hapjes voor momenten met vrienden. Uiteraard is er rekening mee gehouden dat de bereiding van de gerechten niet te veei tijd en inspanning vraagt.

Dit boek is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Kiankbord, die opkomt voor de belangen van mensen met kanker in het hoofd— en haisgebied.

Altijd ijs

ijs voor elk seizoen

Auteur: Marleen Visser

In 100 heerlijke, verrassende ijsrecepten bewijst ijsfanaat Marleen Visser dat ijs geschikt is voor elk seizoen. Ze beperkt zich niet tot de bekende smaken, maar experimenteert er flink op los. Denk aan: wake up espressopops, lychee-darjeelingsorbet, mango sticky rice-magnum, crème brûlée-pops, scroppino-ijsjes, groene smoothie-ijsjes, mojito, zoete-aardappelijs met karamel en witte chocolade, bananensoftijs. Naast ondeugend lekkere ijsjes, de 'vicecreams', brengt Marleen ook lekkere gezonde variaties, de 'nicecreams'. Beide ijssoorten zijn gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten uit het seizoen, goed voor het milieu en zo smaakt zelfgemaakt ijs het állerlekkerst.

America's Food

Auteur: Harvey Blatt

We don't think much about how food gets to our tables, or what had to happen to fill our supermarket's produce section with perfectly round red tomatoes and its meat counter with slabs of beautifully marbled steak. We don't realize that the meat in one fast-food hamburger may come from a thousand different cattle raised in five different countries. In fact, most of us have a fairly abstract understanding of what happens on a farm.

In America's Food, Harvey Blatt gives us the specifics. He tells us, for example, that a third of the fruits and vegetables grown are discarded for purely aesthetic reasons; that the artificial fertilizers used to enrich our depleted soil contain poisonous heavy metals; that chickens who stand all day on wire in cages choose feed with pain-killing drugs over feed without them; and that the average American eats his or her body weight in food additives each year. Blatt also asks us to think about the consequences of eating food so far removed from agriculture; why unhealthy food is cheap; why there is an International Federation of Competitive Eating; what we don't want to know about how animals raised for meat live, die, and are butchered; whether people are even designed to be carnivorous; and why there is hunger when food production has increased so dramatically.

America's Food describes the production of all types of food in the United States and the environmental and health problems associated with each. After taking us on a tour of the American food system -- not only the basic food groups but soil, grain farming, organic food, genetically modified food, food processing, and diet -- Blatt reminds us that we aren't powerless. Once we know the facts about food in America, we can change things by the choices we make as consumers, as voters, and as ethical human beings


Taal: engels

Anticrisiskookboek

Auteur: Marijke Sterk

Lekker eten hoeft niet duur te zijn, en een goed kook¬boek evenmin. In dit Anticrisiskookboek vind je ruim 200 recepten ingedeeld op prijs en seizoen. Want eten wat het seizoen je biedt, is niet alleen gezond en lekker maar vooral ook voordelig! Van maximaal € 8 tot hooguit € 12 voor een complete en makkelijk te bereiden maaltijd voor 4 personen. En volop tips om met een klein budget toch iets lekkers te maken. Kortom: het ideale boek voor iedereen die ook in krappe tijden goed wil eten.

Arabia bij je thuis

Auteur: Merijn Tol
Auteur: Nadia Zerouali

Wat is arganolie? Waar koop je smen? Hoe ruikt oranjebloesemwater? En wat is het lekkerst met sumac? In Arabia bij je thuis leggen Merijn en Nadia alles uit over die typische Arabische ingrediënten: hoe je ze gebruikt en waar je ze kunt kopen. En die kennis brengen ze gelijk in praktijk, met sprookjesachtig simpele, heerlijke nieuwe gerechten in de bekende Merijn & Nadia-stijl! Denk aan linzensalade met knapperig brood, tahina en gekonfijte citroen of dadels gevuld met amandelspijs met granaatappelmelasse, rozenwater en oranjebloesem. Verleidelijke eenvoud! Met de watertandende fotografie van Sven Benjamins en de verleidelijke illustraties van Rosa Vitalie.