iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.

Eten / drinken

Toon als           
Volgorde

Babycook boek

Auteur: David Rathgeber

85 recepten van papa-chef-kok

Bakbijbel

Auteur: Collister
Heerlijke recepten voor brood - cakes - koekjes en taarten

Waarom zou je zelf taart, koekjes of brood bakken als je zoveel lekkernijen in alle soorten en maten in de supermarkt of bij de bakker kunt kopen? Simpel, omdat niets een zelfgebakken taart evenaart! Eerlijke cake die smaakt naar boter en verse eieren, gebak dat smelt op de tong, de geur van brood of gebak in huis, onweerstaanbare chocoladetoetjes.

Met dan 120 recepten om zelf mee aan de slag te gaan! Geschikt voor beginners en de meer ervaren bakkers die inspiratie willen opdoen voor nieuwe baksels. Van klassieke taarten en koekjes tot heerlijk geurende broden en desserts om van te watertanden.

Bakken

Auteur: --
De beste recepten uit de hele wereld

Of u nu iets hartigs of iets zoets wilt maken, een klassiek recept of juist iets creatiefs, in dit boek vindt u gebak, zoete en hartige taarten, desserts, koekjes en brood voor elke gelegenheid. Overzichtelijke stap-voor-staprecepten.

Bakken met Menno

Auteur: Menno de Koning
Heel Holland bakt winnaar 2014

Menno de Koning, winnaar van de tv-hitserie Heel Holland Bakt 2014, heeft nu zijn eigen bakboek: Bakken met Menno. In het bakboek Bakken met Menno vind je vega en vegan recepten, maar ook hippe American bakes, cupcakes en de out & proud-fruitcake van deze beste thuisbakker van Nederland 2014. Natuurlijk vind je in Bakken met Menno ook de recepten van de winnende baksels uit Heel Holland Bakt seizoen 2.

Heel Holland Bakt / Seizoen 2 van Heel Holland Bakt trok meer dan 1,8 miljoen kijkers per aflevering. Onder toeziend oog van Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven werden ook in seizoen 2 weer gedurende acht weken lang tien gepassioneerde amateurbakkers getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld. Na een spannende finale mocht Menno de Koning zich beste thuisbakker van Nederland 2014 noemen. Bakken met Menno is zijn eerste bakboek.

Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie

Auteur: van Berkel
Meer dan 1000 smakelijke recepten met vervanging voor koemelk, lactose, kippenei, pinda's, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en mais. In samenwerking met de Nederlandse voedselallergie stichting

Voedselovergevoeligheid kan het koken tot een waar gepuzzel maken. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar recepten voor aangepaste gerechten. Het is een praktische hulp om de kookpuzzel op te lossen en toch smakelijke gerechten te kunnen bereiden. De receptuur is gericht op volwassenen en kinderen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven steeds dieetaanpassingen zonder: koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelp-dieren, aardappelen en mais. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren en variaties zonder varkensvlees en bepaalde groenten of vruchten.

Extra aandacht wordt besteed aan:
- recepten in die gerechtengroepen die de meeste problemen geven, zoals sauzen, nagerechten en gebal<;
- recepten die rekening houden met meervoudige overgevoeligheid, omdat dan de vraag naar bruikbare recepten het grootst is;
- recepten voor kinderen, zoals alternatieven voor snoep en andere traktaties.

Naast de meer dan 1000 recepten bevat dit boek aanvullende achtergrondinformatie en een uitgebreid register.
De auteurs hebben hun diëtistenervaring, theoretische vakkennis en praktische, specifieke kookervaring gebundeld en hiermee een basis-kookboek samengesteld dat voor velen meer dan welkom zal zijn.

Basiskookboek franse keuken

Auteur: Eyndhoven

Voor veel mensen is een maaltijd slechts een korte rustpauze in het drukke, haastige leven van alledag. Voor de Fransman echter zijn de maaltijden een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. De eettafel is het sociale middelpunt van het Franse gezinsleven, zoals het diner in een restaurant van klasse de relatie met (zaken) vrienden in stand houdt. Over de ’haute cuisine’ en de beroemde chef-koks zijn en worden nog steeds dikke boeken volgeschreven. De ’cuisine de la famille’, de goede burgerpot, zoals die door vrijwel iedere Franse huisvrouw twéemaal daags in allerlei fantasierijke variaties op de ’haute cuisine’ op tafel wordt gebracht, is het onderwerp Van dit boek.

Het Basisskookboek Franse Keuken bevat naast de klassieke, traditionele gerechten, de soms reeds eeuwenoude geheimen van de echte ’cuisine de la famille’. Het receptengedeelte met meer dan 300 klassieke gerechten, die systematisch gerangschikt zijn, wordt vooraf gegaan door een groot aantal basistechnieken voor het bereiden van fonds, fumets, court—bouillon, deegsoOrten en basissauzen. Bovendien is er een inleidend hoofdstuk gewijd aan het voorbereiden en bereiden van vis, Vlees, gevogelte en wild, groenten en vruchtenh Iedere rubriek is voorzien van een informatieve inleiding en het geheel is doorspekt met instructieve, anecdotische en historische kaderteksten. In het tweéde gedeelte van dit unieke boek komen de specialiteiten uit twaalf verschillende regio’s aan bod. Behalve de specifieke regionale gerechten krijgen ook de wijnen uit de streek volop aandacht.
Een praktisch en veelzijdig kookboek dat rekening houdt met uw budget en de verkrijgbaarheid van gebruikte produkten en dat tevens de (lees) honger zal stillen van culinaire hobbyisten en meesterkoks-in—spé.

Bazaar kookboek

Auteur: Sabina Posthumus

Stap over de drempel van De Bazaar in Beverwijk en je bent in een andere wereld, waar kruiden en specerijen hoog opgetast liggen, waar exotische groente en fruit erom smeken om te worden gekocht, waar je olijven eerst mag proeven voor je ze koopt, waar elke koop met een vette knipoog wordt bezegeld en je verse muntthee met een goeie wordt geserveerd.

Wat een ervaring!


Met dit boek slenter je in gedachten over de markt, langs de marktwaar en je kookt gerechten met Buren en smaken van de markt. Prachtige foto's van van den Berg, Masha Osipova en Maarten Mooijman wassende recepten van Sabina Posthumus nemen je mee naar De Bazaar.

BBQ Tapas

Auteur: K. Dekoninck

Met BBQ Tapas haal je de zomer in je tuin: een 40-tal hotte en heerlijke BBQ-hapjes staan garant voor een sfeervolle tuinparty. Lekker slow cooking met het accent op genieten en gezelligheid. BBQ-chef Kurt Dekoninck laat je proeven van zijn lekkerste tapas met vis, gevogelte, vlees, schaaldieren, groenten en fruit: gegrilde artisjok met ricotta, spiesje van zeeduivel met rozemarijn, kalfshaasje met speculaas, gamba met kokos en limoen, gratin van marshmallow met rode vruchten ... Elk gerecht wordt stap voor stap afgebeeld zodat zowel de meer ervaren als de beginnende barbecueër meteen aan de slag kan. De tapas zijn bovendien in een handomdraai klaar en worden gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten.