iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Eten / drinken

Bakken

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: --
De beste recepten uit de hele wereld

Of u nu iets hartigs of iets zoets wilt maken, een klassiek recept of juist iets creatiefs, in dit boek vindt u gebak, zoete en hartige taarten, desserts, koekjes en brood voor elke gelegenheid. Overzichtelijke stap-voor-staprecepten.

Bakken met Menno

€14,84 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Menno de Koning
Heel Holland bakt winnaar 2014

Menno de Koning, winnaar van de tv-hitserie Heel Holland Bakt 2014, heeft nu zijn eigen bakboek: Bakken met Menno. In het bakboek Bakken met Menno vind je vega en vegan recepten, maar ook hippe American bakes, cupcakes en de out & proud-fruitcake van deze beste thuisbakker van Nederland 2014. Natuurlijk vind je in Bakken met Menno ook de recepten van de winnende baksels uit Heel Holland Bakt seizoen 2.

Heel Holland Bakt / Seizoen 2 van Heel Holland Bakt trok meer dan 1,8 miljoen kijkers per aflevering. Onder toeziend oog van Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven werden ook in seizoen 2 weer gedurende acht weken lang tien gepassioneerde amateurbakkers getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld. Na een spannende finale mocht Menno de Koning zich beste thuisbakker van Nederland 2014 noemen. Bakken met Menno is zijn eerste bakboek.

BAKKEN MET SPELT

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Hirano-Curtet, Myriam / Theres Berweger

: Verrassende recepten voor brood en gebak - EENVOUDIG, LEKKER EN GEZOND //

Spelt is door zijn rijkdom aan eiwitten, vitaminen en mineralen ijzer, magnesium en fosfor gezond voor lichaam en geest en verdient daarom een plekje in uw dagelijkse voeding. Daarnaast is dit oeroude koren ook een doeltreffende slankmaker en een krachtige fitmaker. Spelt zit namelijk boordevol voedingsvezels die de spijsvertering bevorderen en bevat een hoog gehalte aan koolhydraten en essentiele vetzuren, die waardevolle energie leveren aan ons lichaam. Maar bovenal is spelt gewoon heel erg lekker!

In de keuken heeft spelt al bewezen een alleskunner te zijn. Het graan is even veelzijdig als tarwe, maar heeft een beter bakresultaat. Dankzij het hoge glutengehalte en de goede welkwaliteit wordt elk broodje of gebakje luchtig en licht verteerbaar. In dit boek ontdekt u heerlijke recepten voor brood en broodjes, hartig en zoet gebak, taarten en koekjes. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke fitnessbroodjes, blini's met zalm, knapperige sinaasappelkoekjes of een appel-vanilletaart met crême fraîche. Zodra u gerechten met spelt geprobeerd hebt, zult u dit voedzame graan met zijn unieke smaak niet meer kunnen missen!
talloze gerechten en recepten, 83pp.

Barbecuegerechten

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: nvt

Een uitnodiging voor een barbecue betekent dat het tijd is om te genieten van goed gezelschap en verrukkelijk eten.

Deze recepten tonen de geweldige variëteit aan gerechten die op de barbecue bereid kunnen worden; van traditionele barbecuegerechten, zoals steaks en worstjes, tot verfijnde gerechten als een Thaise biefstuksalade.

Basic Tapas

€16,85 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Berry / Fotogafie D. Rooney

Meer dan tachtig eenvoudige, snelle, klassieke en moderne recepten om volop te genieten van Tapas zoals ze bedoeld zijn: Na een dag hard werkend gezellig met vrienden of familie bij een drankje.

Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie

€11,66 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: van Berkel
Meer dan 1000 smakelijke recepten met vervanging voor koemelk, lactose, kippenei, pinda's, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en mais. In samenwerking met de Nederlandse voedselallergie stichting

Voedselovergevoeligheid kan het koken tot een waar gepuzzel maken. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar recepten voor aangepaste gerechten. Het is een praktische hulp om de kookpuzzel op te lossen en toch smakelijke gerechten te kunnen bereiden. De receptuur is gericht op volwassenen en kinderen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven steeds dieetaanpassingen zonder: koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelp-dieren, aardappelen en mais. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren en variaties zonder varkensvlees en bepaalde groenten of vruchten.

Extra aandacht wordt besteed aan:
- recepten in die gerechtengroepen die de meeste problemen geven, zoals sauzen, nagerechten en gebal<;
- recepten die rekening houden met meervoudige overgevoeligheid, omdat dan de vraag naar bruikbare recepten het grootst is;
- recepten voor kinderen, zoals alternatieven voor snoep en andere traktaties.

Naast de meer dan 1000 recepten bevat dit boek aanvullende achtergrondinformatie en een uitgebreid register.
De auteurs hebben hun diëtistenervaring, theoretische vakkennis en praktische, specifieke kookervaring gebundeld en hiermee een basis-kookboek samengesteld dat voor velen meer dan welkom zal zijn.

Basiskookboek franse keuken

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Eyndhoven

Voor veel mensen is een maaltijd slechts een korte rustpauze in het drukke, haastige leven van alledag. Voor de Fransman echter zijn de maaltijden een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. De eettafel is het sociale middelpunt van het Franse gezinsleven, zoals het diner in een restaurant van klasse de relatie met (zaken) vrienden in stand houdt. Over de ’haute cuisine’ en de beroemde chef-koks zijn en worden nog steeds dikke boeken volgeschreven. De ’cuisine de la famille’, de goede burgerpot, zoals die door vrijwel iedere Franse huisvrouw twéemaal daags in allerlei fantasierijke variaties op de ’haute cuisine’ op tafel wordt gebracht, is het onderwerp Van dit boek.

Het Basisskookboek Franse Keuken bevat naast de klassieke, traditionele gerechten, de soms reeds eeuwenoude geheimen van de echte ’cuisine de la famille’. Het receptengedeelte met meer dan 300 klassieke gerechten, die systematisch gerangschikt zijn, wordt vooraf gegaan door een groot aantal basistechnieken voor het bereiden van fonds, fumets, court—bouillon, deegsoOrten en basissauzen. Bovendien is er een inleidend hoofdstuk gewijd aan het voorbereiden en bereiden van vis, Vlees, gevogelte en wild, groenten en vruchtenh Iedere rubriek is voorzien van een informatieve inleiding en het geheel is doorspekt met instructieve, anecdotische en historische kaderteksten. In het tweéde gedeelte van dit unieke boek komen de specialiteiten uit twaalf verschillende regio’s aan bod. Behalve de specifieke regionale gerechten krijgen ook de wijnen uit de streek volop aandacht.
Een praktisch en veelzijdig kookboek dat rekening houdt met uw budget en de verkrijgbaarheid van gebruikte produkten en dat tevens de (lees) honger zal stillen van culinaire hobbyisten en meesterkoks-in—spé.

Bazaar kookboek

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Sabina Posthumus

Stap over de drempel van De Bazaar in Beverwijk en je bent in een andere wereld, waar kruiden en specerijen hoog opgetast liggen, waar exotische groente en fruit erom smeken om te worden gekocht, waar je olijven eerst mag proeven voor je ze koopt, waar elke koop met een vette knipoog wordt bezegeld en je verse muntthee met een goeie wordt geserveerd.

Wat een ervaring!


Met dit boek slenter je in gedachten over de markt, langs de marktwaar en je kookt gerechten met Buren en smaken van de markt. Prachtige foto's van van den Berg, Masha Osipova en Maarten Mooijman wassende recepten van Sabina Posthumus nemen je mee naar De Bazaar.