iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Eten / drinken

BBQ Tapas

€23,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: K. Dekoninck

Met BBQ Tapas haal je de zomer in je tuin: een 40-tal hotte en heerlijke BBQ-hapjes staan garant voor een sfeervolle tuinparty. Lekker slow cooking met het accent op genieten en gezelligheid. BBQ-chef Kurt Dekoninck laat je proeven van zijn lekkerste tapas met vis, gevogelte, vlees, schaaldieren, groenten en fruit: gegrilde artisjok met ricotta, spiesje van zeeduivel met rozemarijn, kalfshaasje met speculaas, gamba met kokos en limoen, gratin van marshmallow met rode vruchten ... Elk gerecht wordt stap voor stap afgebeeld zodat zowel de meer ervaren als de beginnende barbecueër meteen aan de slag kan. De tapas zijn bovendien in een handomdraai klaar en worden gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten.

BBQ-desserts

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage


Auteur: Peter De Clerq

Handig BBQ-boekje met een dertigtal dessertrecepten.
Bij elke perfecte barbecue horen cocktails en een gegrild dessert! Peter De Clercq, dé BBQ-man bij uitstek, geeft zijn zoete favorieten prijs. Zonnige cocktails als sangria Elcerklijc, zomerzon en Barbie doen de harten sneller slaan. Voor de zoetekauwen stelt hij voor: gegrilde peren met karamelsnoep, cordon bleu van ananas met kaneelkoekjes, gegrilde mangoblokjes met frambozensaus en nog veel meer zoets. Uiteraard allemaal omgeven door een fantastisch aroma!

Belgische wijnbouwers in de Bordeaux

€28,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
met proefnotities van meer dan 70 bordeaux-wijnen lekkere adresjes en toeristische tips

Auteur: Dirk de Mesmaeker

In Belgi wordt graag en veel wijn uit de Bordeaux gedronken. Belgen zijn echte grootafnemers en kenners en zij appreciren het ruime scala aan Bordeauxwijnen ten zeerste. Wat minder geweten is, is dat niet minder dan 35 Belgische wijnbouwers het Bordelese avontuur aangegaan zijn, en dat dikwijls met groot succes. Onder het motto 'de beste Bordeauxwijnen komen uit België' worden in dit boek een aantal vooraanstaande wijnbouwers van Belgische nationaliteit belicht, onder andere de wijnbouwers achter bekende Châteaux als Le Clos des Quatre Vents, Château Prieuré-Lichine, Château Pabus, Château de Fontenille, Château Perayne. . . Belgische wijnbouwers in de Bordeaux gaat dieper in op de man of vrouw achter de wijn, het wijndomein, de wijnsoorten, de vinificatiemethoden, de wijnhandel. . . , schitterend in beeld gebracht door Heikki Verdurme.

Betoverende taarten

€11,55 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Debbie Brown

Treed binnen in Debbie Browns fantasierijke, prachtige wereld van exquise taartdecoraties. Deze geweldige, afwisselende verzameling taarten, van de Sneeuwkoningin, Doornroosje en Assepoester tot de sprankelende Pegasus, beeldschone zeeheks en wijze tovenaarsuil, zal kinderen van alle leeftijden betoveren en volwassenen doen terugdenken aan de magie van hun kindertijd. Ideaal voor beginners en ervaren taartmakers. Elke taart wordt stapsgewijs uitgelegd aan de hand van een duidelijk recept en foto's, waaronder een mooie paginagrote kleurenfoto van de taart.

Bier

€32,58 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: -

Geschiedenis van een volksdrank

Bier van A tot Z

€14,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Ben Vinken

In dit boek neemt Ben Vinken, bekend biersommelier en uitgever van het magazine "Bierpassie", u mee doorheen het Belgische bierlandschap. Korte stukjes belichten alle facetten van het bier van de A van Afdronk tot de Z van Zythologie

Bill Granger in de keuken

€18,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: B. Granger

Dit is alweer het vierde boek van de gepassioneerde, succesvolle Australische kok Bill Granger. Het is een fris en dynamisch boek met prachtige foto's in reportagestijl, die het bereiden, koken én genieten van voedsel laten zien. - Het boek neemt je mee door de week, met recepten voor zowel een snel ontbijt als een meeneem-lunch of een feestelijk etentje met familie of vrienden. Het zijn maakbare, lichte gerechten met het accent op gezond.

Bill Granger is een van de meest besproken koks in Australië. Hij heeft een eigen kookprogramma op de BBC en de Australische televisie, en was in Nederland al te zien bij RTL4. Op 22-jarige leeftijd begon hij zijn eerste restaurant en inmiddels heeft hij er nog twee toegevoegd. Hij publiceert in tijdschriften en schrijft kookboeken. Granger levert een vaste bijdrage aan het nieuwe tijdschrift Delicious.

Biologisch-dynamisch tuinieren

€10,26 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Pfeiffer

Steeds meer mensen beginnen te beseffen, dat de landen tuinbouw, wil zij gezond blijven, zich niet los van de samenleving als industriële bedrijfstak dient te ontwikkelen. De oplossing voor dit probleem is voorlopig nog lang niet in zicht. Toch is het belangrijk dat dit werkje begint met een van de meest essentiële inzichten van de biologisch-dynamische methode, t. w. dat een bedrijf zich zou moeten ontwikkelen tot een binnen zichzelf besloten geheel. Dit wil zeggen dat de verschillende onderdelen ervan op elkaar zijn afgestemd en dat het zoveel mogelijk uit eigen bronnen put tot in standhouding van zichzelf. Het zijn vooral jonge mensen die momenteel, ondanks alle economische ,,tegenkrachten", vaak idealistische pogingen in deze richting wagen. Wat stof tot nadenken dus, maar verder een uitstekende stimulans voor hen die vooral met eigen handen en eigen inzet willen gaan werken aan een meer leefbaar milieu. Als we er op bescheiden schaal niet zelf een begin mee maken, komt het nooit zover. Theoretisch ,,gereedschap" is er thans in het Nederlands gelukkig voldoende voor handen. Dus werk met plezier.