iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Eten / drinken

Voor diabetici

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Voor Diabetici: meer dan 120 lekker alledaagse recepten

Voeding speelt een belangrijke rol bij diabetes, zowel van het type 1 als van het type 2. Tegenwoordig hoeven diabetici geen streng suikervrij dieet meer te volgen, maar ze moeten nog steeds rekening houden met de koolhydraten die ze consumeren. Voor de ontbijttafel of de lunchtrommel, voor tussendoortjes en hoofdgerechten, toetjes en gebak — in dit boek zijn meer dan 120 recepten voor elke smaak en voor iedere gelegenheid bijeengebracht. De uitvoerige inleiding biedt wetenswaardigheden over diabetes en de omgang met koolhydraatrijke levensmiddelen en sluit af met tips voor een flinke reductie van de vetinname.

Vrouw zkt. carriëre

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Valerie Rocoplan

Auteur: Christie Vanbremeersch

Of je nu op het punt staat om je diploma te behalen of al een aantal jaren werkervaring hebt, dit boek is onmisbaar voor elke vrouw die een succesvolle carrière wil realiseren. Dankzij de praktische adviezen en handige zelftests is het kinderspel om je ambities waar te maken (Of bijna!). Vrouw zkt. Carrière belicht allerlei omstandigheden waarmee je als vrouw in je professionele leven geconfronteerd wordt. Je komt te weten hoe je het best met deze situaties kunt omgaan, hoe je daarbij je kwaliteiten kunt inzetten en je minder sterke punten kunt opvangen. Zo leer je onder andere: jezelf verkopen in sollicitatie- en evaluatiegesprekken je emoties in je voordeel gebruiken je invloed uitoefenen en jezelf zichtbaar maken je imago verzorgen en de juiste kleding kiezen evenwicht vinden tussen moederschap en carrière een professioneel netwerk creëren … en nog veel meer. Kortom, dit is de ultieme gids om je balans te vinden en je te ontplooien op je werk!

Warme broodjes

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Er gaat niets boven zelfgebakken brood! Maak kennis met echt vers brood: zonder onnodige toevoegingen, maar mét mals kruim, een knapperige korst en veel karakter. In dit boek vind je 35 ambachtelijke broodrecepten voor thuis, van zuurdesem tot spelt en van focaccia tot pain au chocolat. Vul je huis met de vergeten geur van versgebakken brood en onthoud: de belangrijkste ingrediënten zijn tijd en liefde.

Warme Voorgerechten

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
In dit deel van Eurodélices maakt u aan de hand van zo'n 150 recepten voor warme voorgerechten een rondreis door het gastronomisch zo veelzijdige Europa. In dit unieke kookboek zijn speciaal uitgekozen recepten van niet minder dan 81 topkoks uit 13 landen bij elkaar gebracht, waarbij u ook kennis maakt met diverse regionale specialiteiten.In de reeks Eurodélices ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van het Avondland, dat de heerlijkste warme voorgerechten verenigt. Of het nu polenta met ricotta betreft, amandel-roomsoep of Brussels lof met ganzenlever - bij de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden; van de eetlust opwekkende soepen tot voedzame visgerechten. We treffen simpele, snelle gerechten aan, maar evengoed de meest geraffineerde tafelgeneugten.

De in Eurodélices - WARME VOORGERECHTEN verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.

Weg met de weegschaal

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: van Herwijnen

Wat is het 'geheim' van goed met eten omgaan?
Hoe stop je de strijd met jezelf?
Hoe kun je van eten genieten zonder stress of regels?

Het boek Weg met de Weegschaal is voor iedereen die zich herkent in een of meer van deze punten:
* Je wilt lekkerder in je vel zitten
* Je bent al vaak op dieet geweest, maar dat hielp maar tijdelijk
* Je eet bijna niets en toch val je niet af
* Je hebt zoveel eetregels, dat je niet meer ontspannen met eten om kunt gaan
* Je eet regelmatig te veel of te weinig
* Je weet niet hoe je gezond én lekker kunt eten
* Je kunt niet stoppen als je iets heel lekker vindt
* Je begint zo langzamerhand de moed te verliezen
Voor al deze mensen schreef Meijke van Herwijnen Weg met de Weegschaal, het boek van de gelijknamige organisatie.

Meijke van Herwijnen (1974) studeerde Voeding en Gezondheid aan Wageningen Universiteit. Tijdens en na haar studie specialiseerde ze zich in communicatie, mensen coachen en trainingen geven. Ze was zeven jaar lang (senior) communicatieadviseur bij universiteiten en een ziekenhuis. In 2004 zegde ze haar baan op zodat ze zich fulltime kon richten op 'Weg met de Weegschaal': een organisatie die oplossingen biedt voor mensen die zichzelf te dik vinden, zich futloos voelen en/of ontevreden zijn met hun manier van leven. Ze geeft cursussen door heel Nederland, samen met een eigen team van trainers/coaches.

Wat biedt het boek Weg met de Weegschaal? Weg met de Weegschaal geeft het geheim prijs wat goed omgaan met eten inhoudt en wat eten met je doet. Je krijgt inzicht in waar het bij eerdere lijnpogingen is misgegaan. Het leert je op een heldere manier inzicht te krijgen in wat je lichaam nodig heeft en hoe je weer ontspannen met eten kunt omgaan en daarbij ook kunt afvallen.
Lijnen en diëten zijn een strijd tegen de kilo's, maar ook een strijd tegen jezelf. Je mag veel minder eten en je ontzegt jezelf lekkere dingen. Een worsteling die je op langere termijn verliest. Met Weg met de Weegschaal leer je hoe je deze strijd kunt stoppen doordat je vanzelf leert voor goede producten te kiezen. Je leert goed en gezond te eten, te genieten zonder stress of regels en valt daarbij toch af.

Wat is er anders aan dit boek? Het is geen korte termijn dieetplan, maar het legt uit hoe eten en afslanken werkt. Weg met de weegschaal leert je met je lichaam samen te werken in plaats van het tegen te werken. Daardoor ontstaat er een logische, effectieve, stressvrije en vooral blijvende oplossing voor gewichtsproblemen.

Wie mooi wil zijn moet slim eten

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Hanny Roskamp

Wist je dat je van lekker en gezond eten heel mooi en slim kunt worden? In dit boek worden 30 'superfoods' beschreven – voedingsmiddelen waar je hersenen en je huid baat bij hebben.
Sommige liggen voor de hand, zoals citrusfruit en vette vis, maar er komen ook verrassende producten aan bod, zoals inktvis, lever, wild en kaas.
Per product wordt uitgelegd wat het werkzame bestanddeel is en hoeveel je er eigenlijk van moet eten, wil het effect hebben. En wat is een antioxidant eigenlijk? Naast de zeer uitgebreide, wetenschappelijk onderbouwde informatie per product staat er bij elk 'superfood' ook een heerlijk en simpel recept, zodat je meteen aan de slag kunt met mooi en slim eten!

Wielerkookboek - kookeiland

€16,70 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Gino Laureyssen
Met voedingsadvies en sportieve recepten

Kookeiland is al jaren een begrip in het internationale wielerpeloton. Binds een paar jaar koken de chef-koks van Kookeiland onder het label Chefs on Tour alle maaltijden voor de renners van de topploegen Omega Pharma-Lotto en Rabobank in de grootste wielerronden van Europa, de Tour de France, Dauphine Libere, Parijs-Nice en de Vuelta. Bekende chefs zoals Piet Huysentruyt (SOS Piet), Albert Verdeyen (Start To Cook), Jeroen De Pauw (Chef versus Vlaanderen) bereidden de afgelopen jaren samen met de jonge helden Mitch Coldenhoff en Peter Cambre de lekkerste gerechten op maat van de renners.
De lievelingsmaaltijden die de profrenners de afgelopen jaren tijdens deze grote wedstrijden verorberden zijn nu verzameld in dit boek. Alle recepten zijn uitgebalanceerd samengesteld. De verhouding koolhydraten, vitaminen, vetten... is helemaal afgestemd op de behoeften van elke Vlaamse wielerliefhebber.

Alle gerechten zijn zeer eenvoudig, zodat iedereen ze makkelijk kan klaarmaken voor zijn of haar koersfanaat in huis. Per recept krijgt u nog extra smaaktips van de Kookeiland-chefs Mitch Coldenhoff en Albert Verdeyen. Sportdietiste Stephanie Scheirlynck geeft per bereiding ook nog extra advies en handige tips voor de wielerfanaten.

Smul van de gerechten in dit boek en u bent at een wielerheld... Tussendoor niet vergeten te trainen natuurlijk.

Wijn

€12,57 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: D. de Ruiter
van prille rank tot goddelijke drank

Een ontdekkingstocht in de wijnstreken van Languedoc-Roussillon

Met de ogen van een verwonderd kind stapt Dick de Ruiter in de wereld van de wijnbouw. Hij is sinds zes jaar woonachtig in het gebied Languedoc-Roussillon en dagelijks getuige van de enorme rijkdom aan historie, niet in de laatste plaats gedragen door de eeuwenlange wijncultuur. Hier stond de wieg van de wijn in Frankrijk.
Wijn is een uitzonderlijk boek dat afwijkt van de standaard wijnboeken. In zijn eigen eenvoudige woorden legt de schrijver uit hoe de wijn is ontstaan en nog steeds ontstaat, in alle bloemrijke details van verwondering en bewondering. Een lekker eigen-wijze benadering van een nuchtere Hollander in Zuid-Frankrijk.