iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Eten / drinken

Toon als           
Volgorde

Bill Granger in de keuken

Auteur: B. Granger

Dit is alweer het vierde boek van de gepassioneerde, succesvolle Australische kok Bill Granger. Het is een fris en dynamisch boek met prachtige foto's in reportagestijl, die het bereiden, koken én genieten van voedsel laten zien. - Het boek neemt je mee door de week, met recepten voor zowel een snel ontbijt als een meeneem-lunch of een feestelijk etentje met familie of vrienden. Het zijn maakbare, lichte gerechten met het accent op gezond.

Bill Granger is een van de meest besproken koks in Australië. Hij heeft een eigen kookprogramma op de BBC en de Australische televisie, en was in Nederland al te zien bij RTL4. Op 22-jarige leeftijd begon hij zijn eerste restaurant en inmiddels heeft hij er nog twee toegevoegd. Hij publiceert in tijdschriften en schrijft kookboeken. Granger levert een vaste bijdrage aan het nieuwe tijdschrift Delicious.

Bloemen op je bord

Auteur: Buchner
ontdek hoe goed bloemen kunnen smaken: tong-en oogstrelende gerechten op tafel

Bloemen op je bord biedt de mogelijkheid uw tafel dubbel aantrekkelijk te maken. Het doet verschillende bereidingswijzen aan de hand met fraai-ogende ingrediëten. Het geeft - afgewisseld met sagen, legenden en andere wetenswaardigheden over de afzonderlijke bloemen - vele recepten zoals anjerzoetzuut, klaversandwiches, zabaglione met lievevrouwebedstro, goudsbloemensoep, gefrituurde courgettebloemen, kappertjes van Oost-Indische kers etc.

Boozy Shakes

Auteur: Victoria Glass

Nothing sings of pure indulgence like supping a chocolate thickshake through a straw, the ice cream melting and oozing down the side of a cool soda glass. Add a little bourbon to take that taste to the top! Or perhaps your favourite is a frothy frappe or a fizzy float? Recreate milkshake bar classics with a boozy twist and experiment with inspired new creations in your own home with this delightfully irreverent book. For a nostalgic option, turn to The Candy Bar chapter which is full of brilliant blends: from a Drunken S'mores shake to a Peanut Butter Cup showstopper. Indulgent recipes from The Cake Shop such as Key Lime Pie and Black Forest Frappe that take treats to the next level. The Cocktail Shaker includes recipes for an Aztec Margarita, a Dark & Stormy ice cream float and an Amaretto Sour shake. While fun recipes in Shake, Rattle & Roll are perfect for the rock star in all of us - from The Elvis, a banana and peanut-rich boozy shake with spiced rum to a tropical delight that will inspire your friends to start sipping on Pina Colada. . . Whatever your choice, these recipes make a perfect pick-me-up.


Taal: engels

Bordeaux wijnatlas & encyclopedie

Auteur: Hubrecht Duijker

Elke wijnliefhebbers zal in de Bordeaux Wijnatlas & Encyclopedie alle benodigde informatie vinden, zoals een deskundig advies bij de keuze uit de enorme hoeveelheid in de handel zijnde wijnen, waardoor de aankoop van dit boek ruimschoots kan worden terugverdiend. Bovendien kan de lezer met dit boek zijn kennis over Bordeauxwijn aanzienlijk vergroten om nog meer van de wijn te kunnen genieten.

Born 2 Grill

20 smakelijke suggesties voor de flexibele grillspies

Auteur: P. P. Janssen

‘FireWire - Born 2 Grill’ is een inspirerend boekje met originele, smakelijke recepten die je samen deelt. Het bewijst dat je aan deze innovatieve flexibele (grill)spies meer kunt rijgen dan alleen kipsaté of shaslick. Van in eendenborstfilet gewikkelde mangopakketjes en gerookte stoofpeertjes met gemarineerde zilveruitjes van de barbecue tot een aantrekkelijke salade Caprese. De recepten zijn ingedeeld per seizoen, want gezellig samen koken en eten kan het hele jaar door!

bouillon! zomer 2017

Auteur:

Proefwerck is de plek voor mensen die van lekker eten, mooie wijnen en gezelligheid houden. In onze sfeervolle Kookstudio 1 Wijn + Eetwinkel presenteren we een origineel en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan culinaire producten en maaltijden. Kazen, salami's en pasta's van ambachtelijke producenten uit Italië en Nederland die veelal op biologische wijze produceren en een breed aanbod aan bijzondere en betaalbare wijnen. In onze moderne en goed geoutilleerde kookstudio worden workshops gehouden. We koken op een creatieve manier en uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden top-producten. Van donderdag tot zaterdag serveren we heerlijke lunchgerechten. De wekelijkse aanvoer uit Italië is hierbij onze inspiratiebron. Neem de tijd om onze website te bezoeken en mocht u het water in de mond lopen kom ons dan bezoeken. U bent van harte welkom en wij staan klaar om u te adviseren op allerlei culinair gebied.

Bourbon & Blues

Auteur: H. Offringa

1 Hans Offringa (1956) is auteur, media-expert en whiskykenner. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan, waaronder 3 romans, 6 historische uitgaven en 20 boeken over whisky. Hij schrijft zowel in het Engels als het Nederlands. Met zijn vrouw Becky vormt hij The Whisky Couple. Samen geven zij whisky-lezingen in Europa en de VS. Na Whisky & Jazz heeft Hans met Bourbon & Blues opnieuw een puik stuk vakwerk afgeleverd. Hij beheerst zijn onderwerpen uitstekend en kan er meeslepend over vertellen, met een licht filosofische en intellectuele knipoog naar zijn eigen leven. Jack McCray, jazz/blues historicus


Een onderhoudend boek, waarin de auteur op originele wijze de blues en de kunst van het bourbon distilleren met elkaar verweeft, op een manier die ik nog niet eerder in een boek ben tegengekomen. Net zoals met Whisky & Jazz kon ik Bourbon & Blues bijna niet wegleggen. Jim Rutledge, master distiller Four Roses

Bowls of Goodness

verrukkelijke en voedzame vegetarische recepten

Auteur: Nina Olsson

Genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2017.

Bowls of Goodness van Nina Olsson geeft iedereen de kans om moeiteloos een zalige en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Bowls of Goodness is een oogstrelend kookboek voor de thuiskok met een groot aantal even gemakkelijke als verrukkelijke maaltijden in een kom. Aan de hand van een verzameling vegetarische recepten, voor ontbijt, avondmaal of een gezellig etentje, wordt moeiteloos een eenvoudige kom vol textuur en smaak op tafel gezet. Met overheerlijke gerechten van smoothies en salades tot aan noedels en granen; elke kom bruist van vitaliteit en gezondheid.