iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789037445657
Per Boek Wijzer Auteur: Forges

Vraagt u zich ook wel eens af waarom hetzelfde gerecht in een restaurant vaak zoveel beter smaakt dan bij u thuis? In dit boek vindt u het antwoord: het geheim zit in de eerste instantie in de kruiden. Deze smaakmakers bepalen de uiteindelijke smaak van elk gerecht. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit de keuken. Bovendien worden ze al eeuwenlang geprezen om hun geneeskrachtige werking. Dit boek bespreekt de oorsprong, de toepassingen in het keuken, het kweken en het bewaren van talrijke kruiden, aangevuld met heerlijke recepten.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 441
    Aantal pagina's 69 pagina's
    Afmetingen 0,1 x 0,1 x 0,1 cm
    Afmetingen 230x231x223 mm
    Auteur Antoine Forges
    Auteur Melle
    Auteur Forges
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Dieet & Gezond
    Category Voorgerechten
    Category Recepten
    Category Eten en drinken
    Category Kookboeken
    Category Eten & Koken
    Druk 1
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken><Dieet & Gezond>
    Rubriekspad <Eten en drinken><Recepten><Voorgerechten>
    Rubriekspad <Eten & Koken><Kookboeken>
    Gewicht 459,00 gram
    Illustraties Met illustraties
    Illustrator J. Luyten
    Uitgever Cassis
    ISBN10 9037445659
    EAN13/ISBN13 9789037445657
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    NUR code 440
    Oorspronkelijke releasedatum 2003-10-11
    llustrator Luyten
    Product breedte 1 mm
    Product hoogte 1 mm
    Product lengte 1 mm
    Publicatiedatum 20030101
    Soort Met illustraties
    Subtitel het geheim van het succes
    Taal Nederlands
    Thema Subject Code WBH
    Verschijningsdatum 2003-10-01
  • label Onderwerpen