iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Helaas hebben we op dit moment geen exemplaar van dit boek liggen.

ISBN: 9789061138327
Kijk op Boeken Auteur: J. Wright

Le Cordon Blue: Handboek Kooktechnieken
Uit de keukern van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Voor 16.00u besteld, vandaag nog verzonden met PostNL.
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 351 pagina's
    Auteur Jeni Wright | Jeni Wright
    Auteur Wright
    Auteur Treuille
    Auteur J. Wright
    Auteur E. Treuille
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Category Literatuur & Romans
    Category Literaire non-fictie
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 4e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Boeken><Literatuur & Romans><Literaire non-fictie>
    Gemiddelde leestijd 9 h
    Illustraties Met illustraties
    ISBN13 9789061138327
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Originele taal nl
    Taal Nederlands
    Uitgever Atrium / Atrium Records / Cd Baby
    Verschijningsdatum mei 2011
  • label Onderwerpen