iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Romans en thrillers

Literaire werken maar ook de betere romans en thrillers vindt u hier.

Toon als           
Volgorde

Zelf uitgeven

over het publiceren van je eigen boek

Auteur: Maarten Carbo

Je eigen boek uitgeven – hoe werkt dat eigenlijk? Waar moet je op letten, welke valkuilen moet je vermijden, welke kansen kun je grijpen? Talloze bedrijven en experts staan klaar om je te helpen. Hoe bepaal je wie het best voor je is?

In Zelf uitgeven vertelt Maarten Carbo hoe het zelf uitgeven van papieren boeken en e-books in zijn werk gaat. Wat betekent zelf uitgeven voor concept, inhoud, vormgeving en andere belangrijke aspecten van je boek? Hoe bereken je kosten, opbrengsten, oplage en verkoopprijs? En als je boek eenmaal klaar is komt de grootste uitdaging: hoe bereikt het de lezers? Welke wegen zijn er naar winkels en
webwinkels, naar de media – en wie weet wel naar de top tien?

Zen uit eigen werk

Auteur: Goudeseune

Zendingsdrang

Auteur: Richard de Nooy

Oorlogscorrespondent en rampenjager JR Deo heeft zijn leven lang het noodlot achtervolgd naar alle uithoeken van de wereld. Hij is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Op het Instituut voor Forensische Observatie wordt zijn mate van toerekeningsvatbaarheid onderzocht. De rust in zijn cel blijkt in eerste instantie ideaal om de verschrikkingen van het verleden en heden op te tekenen. Maar langzaamaan lijken sinistere figuren zich meester te maken van zijn pen om hun bekentenissen af te leggen. Ondertussen beginnen ook zijn lotgenoten op het instituut zich te roeren. De gewelddadige, paranoïde mannen vragen zich af wat Deo allemaal te melden heeft, en aan wie?

Zes jaar vrijdagmiddag

Auteur: Daniel Lohues

Daniël Lohues schrijft. Vrijdagsmiddags enkel met woorden. Het tegenovergestelde van instrumentaal, stukjes stilgezette tijd, noemt hij dat zelf. Over waar hij vandaan komt en hoe hij de wereld ervaart. Over hoe het verleden om het heden draait. Over muziek. Over dichtbij, ver weg, angst en hoop. Elke vrijdagmiddag weer, hoe en waar dan ook. De volgende dag staat het te lezen in het dagblad van het noorden. En nu in dit boek wat u in handen heeft.

Zie de mens

Auteur: Wim G. Velthorst

W.G. Velthorst formuleert frank en vrij zijn glim-lachende of grimlachende mening over allerlei facetten van het leven: sociologie, klassieke muziek, vrouwenemancipatie, religie en zoveel meer komen aan bod. Hij nodigt de lezer ook uit zijn geest scherp te houden in de omgang met de grote geesten. Tussendoor schudt hij de mooiste omschrijving van naastenliefde uit zijn mouw die ik ooit ben tegengekomen, en laat hij in 'Over sterren en sterretjes' op een eenvoudige maar onnavolgbare manier de onvatbare weidsheid van het heelal aanvoelen. Taferelen naast het voetbalveld van zijn geliefde plaatselijke club leveren een werkelijk hilarisch drieluik op.

Zij is niet vast, zij is veranderbaar

Auteur: Vos

Zij is niet vast, zij is veranderbaar

Zijnsvariaties. Verbovelden

Auteur: Sybren Polet

Haal de klokken weg en het blijft tikken overal om je heen, waarna het nog heenlozer aanvoelt in de ruimte van je nog lediger lichaam. Alleen twittert & twittert het overal om je heen.


In de nalatenschap van Sybren Polet (1924-2015) is een manuscript aan-getroffen met handgeschreven gedichten die nog niet eerder waren gepubliceerd. Zijnsvaraiaties, Verbovelden is een vlijmscherpe analyse van onze tijd, een bewogen afscheid van het bestaan en een sprankelende blik op de toekomst: het slotakkoord van een avontuurlijk oeuvre in de Nederlands-talige literatuur.

Zindering

Auteur: L. Zikkenheimer

Passie, seks en liefde: daar draait het om in deze zinderende verhalenbundel. Het is alweer de derde bundel erotische verhalen die in de SheSpot-serie verschijnt. En dit keer kun je bovendien genieten van een zinnenprikkelend verhaal van schrijfster Lydia Rood. De Shespot internet-community bestaat dit jaar zes jaar. Zes zinderende jaren van gedeelde, vrouwelijke erotiek en seksualiteit. Shespot is een virtuele ontmoetingsplaats waar gelijkgestemde vrouwen openlijk met elkaar praten over seksualiteit en ideeën uitwisselen over hun diepste sensuele fantasieën.