iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789491172960
Per Boek Wijzer als de liefde spreekt door mens en economie

Auteur: Ivo E. Valkenburg

Louter leven 1e druk is een boek van Ivo E. Valkenburg uitgegeven bij Edicola/Bres. ISBN 9789491172960

Steeds meer mensen durven te vertrouwen op de kracht van liefde. Artsen, journalisten, architecten, leraren, studenten, managers, ondernemers en wetenschappers. Mannen, vrouwen en kinderen. Uit alle landen van de wereld. Vanuit elke religie, levensbeschouwing, politieke overtuiging of status. Ze hebben allemaal besloten weer volop mens te zijn. Om echt thuis te komen bij zichzelf, de medemens, de natuur en de samenleving. Om de zin van het leven te vinden in het uitschenken van het authentieke zelf.

Waar mensen vernieuwen, ontstaat ook vernieuwing en vitaliteit in bedrijven en organisaties. Klassieke organisatie- en verdienmodellen, gebaseerd op angst, controle en beheersing, worden stapje voor stapje ingeruild voor nieuwe structuren op basis van betekenis, vrijheid en autonomie.

Ivo Valkenburg (Apeldoorn, 1966) staat voor het mogelijk maken van een economie van welzijn en geluk. Hij gaat voor wezenlijke vernieuwing van klassieke denkmodellen en de praktische toepassing daarvan. Daarbij kijkt hij verder dan alleen de materi le kant van het leven. Als hoogste ideaal beschouwt hij dat de mens opnieuw overeenkomt met het goddelijke model dat hij in zichzelf meedraagt. De liefde (hart en ziel) en de wijsheid (verstand en geest) ziet hij als de belangrijkste ingredi nten om stapje voor stapje dit ideaal te realiseren.

Ivo is al dertig jaar actief in het bedrijfsleven. Zijn focus ligt op (1) het zichtbaar maken van hoe mooi onze samenleving kan zijn, (2) het begeleiden van bedrijven en instellingen om vanuit nieuw bewustzijn te werken, (3) het helpen van mensen om de kracht van het hart te ervaren en te integreren in het dagelijkse leven, (4) het schrijven van boeken en artikelen, en (5) het op internationaal vlak geven van lezingen over liefde.

www. ivovalkenburg. nl
www. transilvania. nl

'Prachtige voorbeelden van mensen die vanuit hun essentie kleur geven aan de wereld en de economie. In balans met hun omgeving en met zorg voor hun medemens bouwen zij succesvolle organisaties en ondernemingen. Een economie gebouwd op liefde. '

Baptist de Pape, auteur en filmmaker The Power of the Heart
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 728
  Aantal pagina's 272 pagina's
  Afmetingen 22 x 14,6 x 2,6 cm
  Auteur Ivo E. Valkenburg | Ivo E. Valkenburg
  Auteur Ivo Valkenburg
  Auteur Ivo E. Valkenburg
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Category Geschiedenis & Maatschappij
  Co-auteur Ivo E. Valkenburg
  Druk 1e druk
  Rubriekspad <Boeken><Geschiedenis & Maatschappij>
  Illustraties Nee
  Uitgever edicola/bres
  Uitgever Edicola/Bres
  Taal dut
  Publicatiedatum 20150105
  Subtitel als de liefde spreekt door mens en economie
  Taal Nederlands
  Verschijningsdatum januari 2015
 • label Onderwerpen