iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Bedrijfskundig / Carrière / Economie

 

 

When Giants Fall

€17,62 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Michael Panzner

In When Giants Fall, Panzner makes his case for the turbulent economic changes that will be occurring over the next few years and examines the resulting economic opportunities.

According to Panzner, the economic changes will be widespread. Businesses will struggle amid wars, shortages, logistical disruptions, and a breakdown of the established monetary order. Individuals will be forced to rethink livelihoods, lifestyles, living arrangements, and locales. Political structures will be in flux, as local leaders gain influence at the expense of national authorities. For many people, it will be nothing short of a modern Dark Ages, where each day brings fresh anxieties, unfamiliar risks, and a sense of foreboding.

However, for those enlightened few who understand what is really going on and what happens next, the chaotic years ahead represent the opportunity of a lifetime - a time when they can realize goals they never thought possible and achieve a level of wealth, security, and inner peace that will leave them head-and-shoulders above everyone else. In this book, Panzner offers cutting-edge insights and strategies that will enable readers to stay well ahead of the game during the uniquely unsettling period ahead.


Taal: engels

Winnen door verliezen

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Caplan
weg van mislukking

Met de regelmaat van de klok komt het voor dat we kansen mislopen, mensen teleurstellen of niet beantwoorden aan onze eigen idealen. Hoe gaan we om met dit soort mislukkingen en teleurstellingen? Gaan we bij de pakken neerzitten of gaan we strijdlustig op weg naar een nieuwe poging? Winnen door verliezen geeft een volledig andere invalshoek om tegen mislukking en teleurstelling in het leven aan te kijken. Als we los kunnen komen van ons uiterlijke en cultureel bepaalde beeld van mislukking, ontdekken we dat wat een mislukking lijkt te zijn, in feite een gigantisch potentieel in zich bergt van innerlijke groei. mislukking kan de poort zijn tot een diep begrijpen van onszelf en tot meer compassie met onszelf en anderen. Mislukking kan de weg banen voor een volledige transformatie en aan de wieg staan van een compleet ander soort leven dan we tot nu toe hadden. Mariana Caplan laat ons zien hoe we de illusie en de werkelijkheid van mislukking kunnen onderscheiden. 'Verliezen' betekent voor haar altijd 'winnen' als we bereid zijn onze beperkte visie op mislukking en succes te laten varen. Dat is de kracht van dit boek.

Winstwaarschuwing

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bruno de Haas

Beleggers kunnen ondernemingen niet op hun woord geloven. Bedrijven hebben sterke motieven om hun winst te verfraaien en zo beleggers een te rooskleurig beeld voor te spiegelen. Een hoge beurskoers maakt overnames goedkoper en opties voor management en personeel meer waard.
Winstwaarschuwing beschrijft waarom de laatste jaren zelfs gerenommeerde multinationals de verleiding van cosmetische ingrepen in de boekhouding niet konden weerstaan, en hoe misleidend deze verfraaiingen uitpakten. In toegankelijke, beknopte hoofdstukken behandelen Hein Haenen en Bruno de Haas het spel op de beurs en de drijfveren van de spelers: ondernemingen, professionele beleggers, analisten en accountants. Zij analyseren de belangrijkste instrumenten om resultaten op te poetsen, met veel concrete voorbeelden van bekende Amerikaanse, Europese en vooral Nederlandse ondernemingen. Ook de ruimte die internationale boekhoudkundige regels laten, en het effect van wijzigingen in de boekhoudstelsels op de toekomstige presentatie van winsten, komen aan bod.

You - topia

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
de impact van de digitale revolutie op ons werk ons leven en onze omgeving

Auteur: Erik Veldhoen

You-topia brengt de gevolgen van de digitale revolutie in beeld * You-topia gaat over mensen, organisaties en onze samenleving * In You-topia ontstaat een nieuwe life-work-balance * In You-topia komt werken weer thuis! * In Youtopia wordt afscheid genomen van het 'Oude Werken' en de daarbij behorende oude (schijn)-zekerheden * In You-topia ontstaan nieuwe kansen en nieuwe zekerheden * You-topia is de toekomst en die is hier en nu voor jou. "Oude controlemechanismen uit het industriële tijdperk werken niet meer in onze nieuwe wereld" - Piet van Schijndel, lid RvB Rabobank Nederland ERIK VELDHOEN heeft 'Het Nieuwe Werken' op de kaart gezet met zijn visionaire boek Kantoren bestaan niet meer (1995) en het standaard werk The Art of Working (2005). Hij heeft vele organisaties, zoals Interpolis, Rabobank Nederland, de gemeente 'sHertogenbosch, Macquarie Investmentbank in Sydney en Orbis, het geneeshuis van de toekomst in Sittard, geholpen om nieuwe manieren van werken te ontwikkelen en implementeren. Erik ontving de Life-time achievement award van het Telewerk Forum in 2010.

Zakelijk flirten 40 tips

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: M. Wiersma

Het ideale cadeauboekje vol handige tips om zakelijk te flirten. Hoe stuur je een gesprek en creëer je een goede sfeer? In handig formaat om altijd bij je te hebben en even snel na te lezen hoe het moet. Zakelijk flirten: een vak op zich!

Zakendoen over de grens

€10,80 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Maud Oortwijn

Zakendoen over de grens biedt een scala aan nieuwe inzichten over de te maken strategische keuzes in internationaal zakendoen. Internationalisering van bedrijfsactiviteiten is een niet te ontkennen mondiale trend. Door technologische ontwikkelingen en een toenemende kennis over andere landen zijn er weinig branches waar ondernemingen niet internationaal zakendoen, of dit nu gaat om inkoop, productie of verkoop. Lees hoe bedrijven, met en zonder ervaring, het traject van zakendoen over de grens doorlopen. Wat zijn de belangrijkste beslissingen die genomen moeten worden? Met welke tegenslagen krijgen bedrijven te maken? En hoe starten ze ondanks die tegenslagen succesvol met nieuwe activiteiten? Dit boek geeft essentiële informatie, concrete praktijkvoorbeelden en heldere stappenplannen om aan deze en andere uitdagingen het hoofd te bieden.
Maud Oortwijn heeft als management consultant, academicus en ondernemer uitgebreid ervaring met internationaal zakendoen op diverse continenten. De belangrijkste bevindingen van haar werkzaamheden worden in dit boek op pragmatische wijze uiteengezet.

Zelfmanagement in lerende organisaties

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Mensink
Ontwikkelingsgericht HRM is de sleutel

Lerende organisaties staan nog steeds sterk in de belangstelling. In deze geheel herziene uitgave wordt weergegeven hoe ontwikkelingsgericht Human Resource Management dit kan verwezelijken door zelfmanagement te stimuleren en te faciliteren.

Zes denkende hoofddeksels

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: E. de Bono

Edward de Bono geniet grote bekendheid als schrijver van boeken over wat hij "lateraal denken" noemt, een denkmethode die vastgeroeste kaders doorbreekt en juist daardoor tot creatieve oplossingen leidt. In "Zes denkende hoofddeksels" zet hij een techniek uiteen die daarbij kan helpen. Hij splitst daartoe het denken uit in zes bestanddelen, gesymboliseerd door zes hoeden met verschillende kleuren: feiten en emoties, argumenten pro en contra, creativiteit en controle; door nu telkens bewust een bepaalde denkhoed op te zetten kan men deze bestanddelen scheiden en daarmee allerlei remmingen uit de weg ruimen.