iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Natuur

101 kwispelende staarten

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Hale

Een fantastisch fotoboek waar niet alleen hondenliefhebbers voor zullen vallen
Hale´s stationary-lijn is een groot succes in Nederland en Vlaanderen
Rachael Hale: de Anne Geddes van de dierenfotografie
Royaal formaat, mooi vormgegeven, een prachtig cadeau

365 dagen groene vingers

€10,07 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Kessing
natuurlijke tips voor binnen en buiten

Tuinarchitecte en decorateur Betty Kessing heeft in de loop der jaren een schat aan kennis verzameld op het gebied van tuinonderhoud en bloemdecoraties. In dit boek laat ze aan de hand van praktische adviezen zien hoe je door het jaar heen je tuin in goede conditie kunt houden en hoe je van verse en gedroogde bloemen prachtige decoraties kunt maken. Een even praktisch als schitterend boek, waarin het heerlijk bladeren is.

Aangename achtertuinen

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Aangename achtertuinen

Auteur: Modeste Herwig

In Aangename achtertuinen worden 19 verschillende bestaande achtertuinen getoond, compleet met ontwerptekening en beplantingslijst. Aanvullende foto's uit andere tuinen brengen het aantal afgebeelde tuinen op zo'n 45. De tuinen zijn ontworpen door bekende tuinontwerpers, enkele zijn de creatie van de eigenaars zelf. De stijlen lopen uiteen van modern tot romantisch en zelfs mediterraan. U kunt de ontwerpen voor een nieuwe tuin benutten of ideeën opdoen voor renovatie van een al bestaande tuin. Ook voor kleine tuinhoekjes is uit wat getoond wordt veel inspiratie te putten. In een handige tabel is een uitgebreid overzicht gegeven van de gebruikte planten. Aangename achtertuinen laat u meekijken in bijzondere en vooral heel persoonlijke tuinen, buitenkamers die ware paradijsjes zijn geworden.

Acupressuur voor kleine huisdieren

€15,69 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Dalet

Acupressuur (een genezende inwerking hebben op bepaalde delen van het lichaam door middel van de vingerdrukmethode) stamt uit het Verre Oosten en doet sedert kort ook in de westelijke wereld opgang in de geneeskunde voor mensen. Het succes is verbluffend.

Wat bij mensen helpt, is ook van invloed bij dieren. Door masseren en drukken op bepaalde ‘punten’ van het lichaam kunnen bij dieren — net zoals bij de mens — ziekteverloop en genezingsproces gunstig worden beinvloed.
Door middel van korte beschrijvende teksten bij foto’s en tekeningen waarop dc to stimuleren punten zijn aangegeven,1aat de schrijver zien hoe u uw huisdier kunt helpen. Vanzelfsprekend vergeet u niet uw dierenarts te raadplegen als uw huisdier ziek is! Acupressuur kan behandeling door de dierenarts niet vervangen, maar wel gunstig ondersteunen.

Zowel in de wereld van de diergeneeskunde als bij dierenliefhebbers heeft de schrijver met dit boek een enorme belangstelling opgewekt voor acupressuur.

Afrikaanse olifant

€14,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Hall-Martin

DE AFRIKAANSE OLIFANT is een eerbetoon aan deze grootse en grootste bewoners van het Afrikaanse continent. De bondige tekst en de schitterende foto's van olifanten-expert Anthony Hall-Martin geven inzicht in het dagelijkse leven en de levenscyclus van de grote grijze reuzen. Alle mogelijke bezigheden en leefgebieden van deze majestueuze dieren passeren de revue.

Alles kan wachten

€18,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Romke van de Kaa
tuinieren op ontspannen wijze

Voor luie mensen is de herfst de mooiste tijd in de tuin. Het werk neemt af. Onkruid groeit minder hand dan in de zomer en ook het gras doet hat langzaamaan zodat u de wekelijkse maaibeurt af en toe kunt overslaan. Het warme licht van de laagstaande zon flatteert de planten en op een mooie dag kunnen we van de tuin genieten zonder steeds werk te zien dat hoognodig gedaan moet worden. Alles kan wachten.