iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL
RSS

Nieuws

Regelmatig treffen we klanten bij ons kantoor in het centrum van heerhugowaard in de hoop dat ze door onze voorraad kunnen snuffelen. Helaas is dat niet mogelijk omdat al onze boeken worden opgeslagen in gelabelde dozen waarbij snuffelen al snel tot chaos in ons magazijn zou leiden. Wel hebben we voor de liefhebber een mini-bieb waar gratis boeken meegenomen mogen worden.
Op 16 mei wordt de webshop van Per Boek Wijzer klaargestoomd voor de GDPR/AVG privacy wetgeving die 25 mei 2018 actief zal worden. We gebruiken dit tevens om het nieuwe ontwerp van site en logo door te voeren.
De jaarlijkse magazijnopruiming resulteerde erin dat we gedwongen afscheid moesten nemen van ruim 2100 mooie boeken. De (voornamelijk) nieuwe romans zijn gedoneerd aan stichting K.O.O.K. in Alkmaar. De totale omvang aan boeken bedroeg 4,5 m3. In minder dan 30 minuten was alles overgeladen in de vrachtwagen. Stg K.O.O.K. is een non-profit kringloopwinkel zonder winstoogmerk.
Begin februari namen wij een partij van circa 1000 thematische, nieuwe boeken over van een regionale boekhandel. Deze boeken hebben lange tijd in de opslag gelegen, zijn soms kromgetrokken of hebben een afprijsprijs op het schutblad en kunnen daarom niet meer voor nieuw verkocht worden. De komende weken worden deze boeken ingevoerd met classificaties 'als nieuw' en 'goed'.
Meer dan 1000 boeken werden recent uit ons magazijn gehaald om ruimte te maken voor nieuwe boeken. De boeken zijn opgehaald door vrijwilligers van de Boekenmarkt in Opmeer. Van 4-6 mei kunt u de boeken vinden op de grootste boekenmarkt boven het Noordzee-kanaal.
Recent is het assortiment thematische boeken van viervooreentienje.nl verhuisd naar PerBoekWijzer.nl. Vanaf 15 januari zal ook het assortiment thematische boeken van DrieVoorEenTientje.nl verhuisd zijn naar PerBoekWijzer.nl
Recent ontvingen wij van Kiala de mededeling dat de Kiala verzenddienst per 18 september 2017 ophoudt te bestaan. Per Boek Wijzer stopt daarom per 16 september a.s. met de verzendmogelijkheid Kiala.
Storing webwinkel 05-02-2017
In de nacht van vrijdag 3 feb op zaterdag 4 februari zijn er door een technische probleem per abuis 56 boeken in de webwinkel terecht gekomen die al eerder zijn verkocht.
Per 1 juli zijn de verzendtarieven gewijzigd.
Onze magazijncapaciteit is met 20% toegenomen en inmiddels zijn er zo'n 6000 boeken bij ons ondergebracht. Meer boeken, meer klanten,daarom ook een nieuwe, zeer krachtige webserver.