30 dagen zichttermijn
     Verzending met:
PostNL (2 werkdagen, prijs vanaf € 4,36) PostNL
Veilig betalen met:
iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort, Belfius iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort, Belfius
Minimum orderbedrag is 8 euro.     
RSS

Nieuws

Recent is het assortiment thematische boeken van viervooreentienje.nl verhuisd naar PerBoekWijzer.nl. Vanaf 15 januari zal ook het assortiment thematische boeken van DrieVoorEenTientje.nl verhuisd zijn naar PerBoekWijzer.nl
details
Recent ontvingen wij van Kiala de mededeling dat de Kiala verzenddienst per 18 september 2017 ophoudt te bestaan. Per Boek Wijzer stopt daarom per 16 september a.s. met de verzendmogelijkheid Kiala.
details
Storing webwinkel - zondag 5 februari 2017
In de nacht van vrijdag 3 feb op zaterdag 4 februari zijn er door een technische probleem per abuis 56 boeken in de webwinkel terecht gekomen die al eerder zijn verkocht.
details
Wijziging verzendtarieven en wijzen - vrijdag 29 juli 2016
Per 1 juli zijn de verzendtarieven gewijzigd.
details
Onze magazijncapaciteit is met 20% toegenomen en inmiddels zijn er zo'n 6000 boeken bij ons ondergebracht. Meer boeken, meer klanten,daarom ook een nieuwe, zeer krachtige webserver.
details
De laatste weken zijn er weer veel boeken binnengekomen in ons magazijn. Om ruimte in ons magazijn te houden hebben we daarom de boeken die al wat langer in de webshop staan drastisch in prijs verlaagd. Kijkt u vooral onder de categorie 'boeken onder de 10 euro' voor de laatste aanbiedingen.
details
Gedurende de maanden april en mei ontvangt u van ons op de dag van ontvangst een beoordelingsformulier. We willen graag weten hoe betrouwbaar onze webwinkel overkwam op u als klant. Wellicht heeft u getwijfeld over een aankoop bij ons? Met de informatie die we ontvangen kunnen we nagaan wat we mogelijk kunnen veranderen.
details
Maart: de maand van de beoordelingen - donderdag 18 februari 2016
Gedurende de maanden februari en maart ontvangt u op de dag van ontvangst een beoordelingsformulier. Om het invullen zo kort durend te maken hebben we slechts drie vragen opgesteld. We willen graag weten of u ons zou aanraden bij iemand anders en of u tevreden bent over het boek en de omschrijving van de staat daarvan. De uitkomsten van de beoordeling worden in eerste instantie gebruikt om onze dienstverlening verder te verbeteren; deze zullen we daarom nog niet tonen op onze webshop.
details
Beperkte helpdesk op 4 december - vrijdag 4 december 2015
Op 4 december is onze helpdesk telefonisch en per email bereikbaar tot 17.00u. Zaterdag 5 december zijn we er gewoon weer om 08.00u.
details
Een uiterst zeldzaam boek.... - zondag 27 september 2015
Zo nu en dan vinden we een boek dat zo zeldzaam blijkt te zijn dat we het eigenlijk niet zouden willen verkopen. Een dergelijk exemplaar verscheen vanochtend in ons magazijn: "Bijbel met werk van Rembrandt". Het boek oogt als nieuw, de doos heeft wat stootschade maar dat maakt het boek niet minder interessant....
details