iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Orakels

Toon als           
Volgorde

Ouders uit elkaar

Auteur: Lianne van Lith

''De prins en prinses leefden samen nog lang en gelukkig...'' NOT!

In sprookjes is dit het gelukkige einde. Onzin! In het echt gaat het vaak heel anders. Was je vroeger een uitzondering als je ouders gingen scheiden? Nu ben je uniek als ze bij elkaar blijven.
Als jouw ouders hebben besloten om uit elkaar te gaan, dan heb je dat maar te accepteren als hun kind. Dat is toch super irritant! Zit je dan met al je vragen. Bij wie ga ik wonen? Waarom gaan jullie uit elkaar? Hoe gaat het met mijn verjaardag? Waarom maken jullie ruzie?
Hoe ga je daar nou mee om? Heb jij als enige deze vragen? Lees de verhalen van andere jongeren en je zult zien dat er veel overeenkomt. De acties, feiten en tips helpen jou om met de scheiding van jouw ouders om te gaan.
Geef het boek ook eens aan je ouders, kunnen zij misschien nog iets leren. Want achteraf praten is zo makkelijk, dus kijk in het boek naar hoe het niet moet en doe het op jouw manier beter!

Papierafval

Auteur: Bonar

Het leven in een rijk land is fantastisch. We hebben eten, kleding, huizen, auto's, telefoon, video, kranten, boeken, maar. . . Wat gebeurt er met al die overschotten die we dagelijks weggooien? Hoe kunnen we de hoeveelheid rommel die we zo maar weggooien verminderen? De Kringloopserie leert je te begrijpen hoeveel we verspillen en hoeveel schade dat aan ons milieu toebrengt. Kun je spullen, die je anders weg zou gooien, opnieuw gebruiken? En wat kun je apart houden voor recycling? De boeken uit deze reeks dragen een heleboel ideeën aan voor het doen en laten van nu om onze planeet en de natuur voor de toekomst te behouden.

Predicting the weather by the moon

Auteur: Ken Rings

Taal: engels

Predicting the weather by looking at the moon... is based on sound mathematics, ancient divination techniques and recently discovered data from space research. Ken Ring reveals new information on how the moon affects our weather and shows how this can be easily calculated.

who said the weather had to be boring?
Weather forecasting by the moon has been practised for thousands of years. Almanacs were a feature of rural life hundreds of years ago, foretelling of storms, floods, earthquakes and coming droughts. This book will tell how they did it, and how you, too, can plan for the weather ahead.

Learn how the moon loomed large in the pre-Christian era

Discover how to interpret the coming weather from the moon's size, shape and appearance

Predict for yourself weather-related disasters arriving in your region 4 Enjoy moon-gazing, as humans have done since the beginning of time, with a fresh perspective

Rituelen

Auteur: R. de Lange

Onverwerkte zaken blijven je als een schaduw volgen. Daarom zijn afsluitingsrituelen van een relatie of werksituatie zo bevrijdend. Door een ritueel te doen besef je dat er in het alledaagse een heilige onderlaag verborgen ligt. Dit boekje geeft een schat aan creatieve rituelen aangepast aan onze tijd. Naast inspiratie vanuit Indiaanse en Keltische oerbron, stimuleert het om zelf rituelen vorm te geven. Bij huwelijk, geboorte of begrafenis zoekt men in deze tijd weer naar eigen riten met een persoonlijke inhoud. Je vijftigste verjaardag of de doop van een kindje in de natuur worden door een ritueel onvergetelijk. Speciale rituelen bij mijlpalen in een mannen- of vrouwenleven verbinden ons in liefde met anderen en geven ons een unieke plaats in het Grote Geheel.

Rome

Auteur: Lisa van Galen

Rome maakt een stedentrip leuk en leerzaam voor kinderen en ouders! Het is een reis-doe-boek voor reisleiders in de dop; kinderen worden uitgenodigd om hun eigen kaart van de stad te maken en zelf op ontdekkingstocht te gaan. Wist jij dat er een geheime gang is voor de paus om te kunnen ontsnappen? En dat men vroeger zweetdruppels kocht van de beste gladiator? Je gaat op reis door Rome! De hoofdstad van Italië die volgens de legende is gesticht door de tweeling Remus en Romulus. Ga je mee op reis?

Tarot een open boek

Auteur: Renee Maas
Praktisch inzicht in de tarotkaarten

De Tarot, dit eeuwenoude orakel dat lot, toekomst en karakter van een mens openbaart, is immens populair.

Vele auteurs hebben een poging gedaan om uit te leggen wat zo fascinerend is aan de Tarot. Weinigen doen dat zo helder, duidelijk en toegankelijk als Renee Maas, die geldt als een van de bekendste specialisten op dit terrein. Sinds de eerste uitgave van Tarot, een open boek heeft zij ontelbare leggingen gedaan en haar kennis en inzichten met vele dankbare toehoorders gedeeld. Haar door diepe ervaring gegroeide en gerijpte inzicht in de Tarot verwerkte zij in deze nieuwe, herziene uitgave. Reeds vele duizenden exemplaren vonden hun weg naar belangstellende lezers. Tarot, een open boek is terecht een klassiek boek geworden dat in de boekenkast van geen enkele liefhebber mag ontbreken! Renee Maas heeft een adviespraktijk en geeft cursussen, lezingen en workshops over astrologie, de Tarot en numerologie. Over al deze onderwerpen publiceerde zij een groot aantal boeken. Bovendien schrijft zij een wekelijkse column voor Libelle. Tarot, een open boek verscheen oorspronkelijk in 1997; deze uitgave is door de auteur herzien en aangepast.

The palm reading Deck

Auteur: F.C. Clifford

50 cards to explore the secrets hidden in your hands. Use these handy cards to analyze your palm line by line, and discover the secrets of your character, love life and career.

Tuinieren het hele jaar door

Auteur: Schmidt

Wat u maand na maand moet doen om uw tuin mooi en gezond te houden.
Dit praktische handboek helpt u maand na maand bij het onderhoud en de verzorging van uw siertuin, uw moestuin en uw fruitbomen. U vindt er een duidelijk overzicht per maand van de uit te voeren klussen en daarnaast handige informatie over alles wat uw tuin betreft: van het aanleggen van een vast perk, over bodemverzorging en bemesting, tot het beschermen van de planten in de winter en het onderhouden van het tuingereedschap. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een mooie en gezonde tuin!