iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Orakels

Toon als           
Volgorde

Tarot een open boek

Auteur: Renee Maas
Praktisch inzicht in de tarotkaarten

De Tarot, dit eeuwenoude orakel dat lot, toekomst en karakter van een mens openbaart, is immens populair.

Vele auteurs hebben een poging gedaan om uit te leggen wat zo fascinerend is aan de Tarot. Weinigen doen dat zo helder, duidelijk en toegankelijk als Renee Maas, die geldt als een van de bekendste specialisten op dit terrein. Sinds de eerste uitgave van Tarot, een open boek heeft zij ontelbare leggingen gedaan en haar kennis en inzichten met vele dankbare toehoorders gedeeld. Haar door diepe ervaring gegroeide en gerijpte inzicht in de Tarot verwerkte zij in deze nieuwe, herziene uitgave. Reeds vele duizenden exemplaren vonden hun weg naar belangstellende lezers. Tarot, een open boek is terecht een klassiek boek geworden dat in de boekenkast van geen enkele liefhebber mag ontbreken! Renee Maas heeft een adviespraktijk en geeft cursussen, lezingen en workshops over astrologie, de Tarot en numerologie. Over al deze onderwerpen publiceerde zij een groot aantal boeken. Bovendien schrijft zij een wekelijkse column voor Libelle. Tarot, een open boek verscheen oorspronkelijk in 1997; deze uitgave is door de auteur herzien en aangepast.

The palm reading Deck

Auteur: F.C. Clifford

50 cards to explore the secrets hidden in your hands. Use these handy cards to analyze your palm line by line, and discover the secrets of your character, love life and career.

Tuinieren het hele jaar door

Auteur: Schmidt

Wat u maand na maand moet doen om uw tuin mooi en gezond te houden.
Dit praktische handboek helpt u maand na maand bij het onderhoud en de verzorging van uw siertuin, uw moestuin en uw fruitbomen. U vindt er een duidelijk overzicht per maand van de uit te voeren klussen en daarnaast handige informatie over alles wat uw tuin betreft: van het aanleggen van een vast perk, over bodemverzorging en bemesting, tot het beschermen van de planten in de winter en het onderhouden van het tuingereedschap. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een mooie en gezonde tuin!

Voedselafval

Auteur: Bonar

Het leven in een rijk land is fantastisch. We hebben eten, kleding, huizen, auto's, telefoon, video, kranten, boeken, maar. . . Wat gebeurt er met al die overschotten die we dagelijks weggooien? Hoe kunnen we de hoeveelheid rommel die we zo maar weggooien verminderen? De Kringloopserie leert je te begrijpen hoeveel we verspillen en hoeveel schade dat aan ons milieu toebrengt. Kun je spullen, die je anders weg zou gooien, opnieuw gebruiken? En wat kun je apart houden voor recycling? De boeken uit deze reeks dragen een heleboel ideeën aan voor het doen en laten van nu om onze planeet en de natuur voor de toekomst te behouden.