iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Orakels

The palm reading Deck

€10,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: F.C. Clifford

50 cards to explore the secrets hidden in your hands. Use these handy cards to analyze your palm line by line, and discover the secrets of your character, love life and career.

Tuinieren het hele jaar door

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Schmidt

Wat u maand na maand moet doen om uw tuin mooi en gezond te houden.
Dit praktische handboek helpt u maand na maand bij het onderhoud en de verzorging van uw siertuin, uw moestuin en uw fruitbomen. U vindt er een duidelijk overzicht per maand van de uit te voeren klussen en daarnaast handige informatie over alles wat uw tuin betreft: van het aanleggen van een vast perk, over bodemverzorging en bemesting, tot het beschermen van de planten in de winter en het onderhouden van het tuingereedschap. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een mooie en gezonde tuin!

Voedselafval

€8,30 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bonar

Het leven in een rijk land is fantastisch. We hebben eten, kleding, huizen, auto's, telefoon, video, kranten, boeken, maar. . . Wat gebeurt er met al die overschotten die we dagelijks weggooien? Hoe kunnen we de hoeveelheid rommel die we zo maar weggooien verminderen? De Kringloopserie leert je te begrijpen hoeveel we verspillen en hoeveel schade dat aan ons milieu toebrengt. Kun je spullen, die je anders weg zou gooien, opnieuw gebruiken? En wat kun je apart houden voor recycling? De boeken uit deze reeks dragen een heleboel ideeën aan voor het doen en laten van nu om onze planeet en de natuur voor de toekomst te behouden.