iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789047512226
Per Boek Wijzer In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner.
Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 442
    Aanbevolen leeftijd 12 jaar
    Aantal pagina's 335 pagina's
    Afmetingen 27,8 x 19,2 x 4,2 cm
    Auteur Jeske Decock
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Product lengte 278
    Product breedte 192
    Product hoogte 42
    Gewicht (gr) 1429
    Druk 1
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken>
    Illustraties Met illustraties
    Uitgever Van Dishoeck
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    NUR code 442
    Redacteur Jeske Decock
    Vertaler Jacques Meerman
    Publicatiedatum 20090701
    Subtitel Winnaar van Het lintje van de boekverkoper 2010
    Taal Nederlands
    Uitgever van Dishoeck
    Verschijningsdatum oktober 2009
    Vertaald door Jacques Meerman
  • label Onderwerpen