iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789059202948
Per Boek Wijzer Auteur: Jones

Dit boek begint met een onmisbare inleiding over pocheren. Er wordt advies gegeven over pocheertechnieken en handig kookgerei. Het receptendeel bevat een boeiende verzameling gerechten, van ontbijtjes en brunches als Warme vruchtencompote en Eieren benedict tot smakelijke soepen en licht maaltijden als Knoflook-koriandersoep en Tongquenelles.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 64 pagina's
    Afmetingen 210x207x210 mm
    Afmetingen 21 x 21 cm
    Auteur Bridget Jones
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Eten & Koken
    Category Kookboeken
    Category Eten en drinken
    Category Recepten
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 1
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Eten & Koken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Eten en drinken><Recepten>
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Gewicht 410,00 gram
    Illustraties Met illustraties
    ISBN10 9059202945
    EAN13/ISBN13 9789059202948
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Oorspronkelijke titel Poached
    Originele Titel Poached
    Auteur Jones
    Product breedte 210 mm
    Product lengte 210 mm
    Publicatiedatum 20050101
    Soort Met illustraties
    Subtitel Een Gezonde Bereidingsmethode Zonder Gebruik Van Extra Vet
    Taal Nederlands
    Uitgever Veltman Uitgevers
    Verschijningsdatum april 2005
    Vertaald uit het Engels
  • label Onderwerpen