iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9789021589749
Per Boek Wijzer Auteur: Tromp

Steeds meer mensen praten erover; steeds meer mensen doen het. Ze nemen een sabbatical. Daarmee ondernemen ze een dubbele ontdekkingsreis. Naar de wereld en naar zichzelf. Omdat ze eindelijk doen wat ze al zolang hadden willen doen, en waar ze maar niet aan toekwamen.

Ferry Tromp zou vijftig worden, hij was dertig jaar aan het werk, waarvan precies twintig jaar zelfstandig, de kinderen waren uit huis en zijn vrouw wilde mee. Meer dan voldoende redenen voor deze schrijver/communicatie-adviseur om een droom waar te maken: een heel jaar niks. Dat wil zeggen: geen werk, geen agenda, geen papier, fax, email, telefoon en rekeningen. Zaak dicht, huis uit en op pad. Samen met Trudy, zijn vrouw, de wereld in: India, Vietnam, Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. Tijdens de reis van bijna een jaar en na thuiskomst schreef hij een boek dat het hart zal raken van iedereen die geïnteresseerd is in meer balans in zijn of haar leven tussen werk en privé, tussen drukte en rust, tussen de anderen en zichzelf. De kern van zijn verhaal vormt de tocht die aan de reis voorafging. Waarom wil ik een sabbatical? Wat zal het voor mij betekenen? Voor mijn relatie, mijn dochters, mijn vrienden, mijn opdrachtgevers? Kan ik nog terug na een jaar? Wil ik nog terug? En ook: waar gaat de reis heen? Hoe reis ik? En hoe organiseer ik het?

Wie van reizen en reisverhalen houdt, vindt veel van zijn gading, maar vooral ook is dit een boek voor alle werkers in onze 24-uurseconomie die al, was het maar voor één keer - het gekende in hun leven dolgraag eens zouden willen verruilen voor het vreemde. Juist ook in zichzelf.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
Gratis verzenden
Uw boek wordt maandag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: € 5,10
 • library_books Kenmerken
  NUR 740
  Aantal pagina's 158 pagina's
  Afmetingen 22 x 14 x 2 cm
  Auteur Onno-Sven Tromp
  Auteur Tromp
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Category Geschiedenis & Maatschappij
  Druk 1e druk
  Rubriekspad <Boeken><Geschiedenis & Maatschappij>
  Illustraties Nee
  Uitgever Kosmos Uitgevers
  ISBN13 9789021589749
  Kaarten inbegrepen Nee
  Taal dut
  Publicatiedatum 19990101
  Taal Nederlands
  Uitgever VBK Media
  Verschijningsdatum Verschijningsdatum1999-10-01
 • label Onderwerpen