iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9789060976005
Kijk op Boeken Auteur: Simeti

Sinds vijfentwintig eeuwen heeft de bevolking van Sicilië een keuken voortgebracht die wellicht beschouwd kan worden als de basiskeuken van Europa en die in dit boek gevierd wordt als een van de oudste, meest gevarieerde en gerespecteerde keukens. Odysseus ontdekte in De Odyssee de essentie van de Siciliaanse keuken: bomen met aan hun doorbuigende takken sappige vijgen, appels en olijven, daarachter de wijngaarden met grote trossen druiven en vervolgens de vruchtbare gronden met rijen zongerijpte groenten. De Griekse, Romeinse en Arabische overheersers verrijkten de culinaire basis met nieuwe ingrediënten en bereidingswijzen, zonder echter het oorspronkelijke karakter van de keuken aan te tasten. De Siciliaanse keuken kent sobere en extravagante, eenvoudige en rijk gedecoreerde gerechten, afhankelijk van de gelegenheid die kan variëren van alledaags tot feestelijk.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Voor 16.00u besteld, vandaag nog verzonden met PostNL.
Verzendkosten
  1. NL: € 5,25 aan huis met PostNL
  2. BE: € 9,- aan huis met PostNL
Levertijden
  1. Bestellingen worden dagelijks verzameld en verzonden
  2. Levertijd met PostNL: 1-2 dagen
  • library_books Kenmerken
    NUR 442
    Aantal pagina's 232 pagina's
    Afmetingen 23 x 16 cm
    Auteur Simeti | Mary Taylor Simeti
    Auteur Simeti
    Bindwijze Onbekende bindwijze
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 2
    Druk 2e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Illustraties Met illustraties
    ISBN13 9789060976005
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Publicatiedatum 20010101
    Taal Nederlandstalig
    Taal Nederlands
    Uitgever Schuyt
    Verschijningsdatum december 2001
    Vertaald door Jacques Meerman
  • label Onderwerpen