iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.
ISBN: 9789491773570
Per Boek Wijzer Auteur: Julie van Mol

'Sterker door strijd' brengt je terug naar 2007. In Nederland heerst nog geen crisis, er zijn geen smartphones op de markt, sociale media domineren onze alledaagse communicatie nog niet.

Een 32-jarige carrièrevrouw is ooit vanwege haar studie van Nijmegen naar Utrecht vertrokken. Van daaruit verhuist ze voor haar werk naar Rotterdam. De stad kent ze niet, haar inwoners evenmin. Om zich zo snel mogelijk thuis te voelen gaat ze off- en online op zoek naar Rotterdammers. Samen met hen ontdekt ze het verleden en heden van de stad.

Ze maakt al snel promotie, waarna ze wordt tegengewerkt door haar rancuneuze collega. En dan is er ook plots die grote, meeslepende liefde: een Amsterdamse clubeigenaar. Maar hij heeft kinderen terwijl zij liever een hondje wil. Slaagt ze er ondanks al deze uitdagingen in haar plek te veroveren en zich thuis te voelen?

Julie van Mol (1974) woont in Rotterdam en werkt als freelancer marketing en communicatie overal binnen Nederland. Vanaf haar tiende schreef ze in dagboeken, daarna voor haar werk. In 2005 durfde ze het aan om op Hyves verhalen te publiceren, en werd zo een van de bekendste bloggers. Aan 'Sterker door strijd' begon ze in 2007. Ze liep vertraging op doordat ze als freelancer moest zien om te gaan met de economische crisis, die haar later juist inspiratie bracht.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  Verschijningsdatum april 2017
  Thema Subject Code DNC
  Taal Nederlands
  Publicatiedatum 20170405
  Publicatiedatum 20170415
  Taal dut
  Kaarten inbegrepen Nee
  Uitgever Palmslag
  Illustraties Nee
  Gemiddelde leestijd 8 h
  Rubriekspad <Boeken><Biografieën & Waargebeurd>
  Rubriekspad <Boeken><Literatuur & Romans>
  Extra groot lettertype Nee
  Druk 1
  Category Biografieën & Waargebeurd
  Category Literatuur & Romans
  Category Boeken
  Bindwijze Paperback
  Auteur Julie van Mol
  Afmetingen 21,5 x 14 x 2,9 cm
  Aantal pagina's 324 pagina's
  NUR 301
 • label Onderwerpen