iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Strips

Toon als           
Volgorde

Fairy Tales of th Brothers Grimm

Auteur: David Wenzel & Douglas Wheeler

Taal: engels

Little Snow White
Three Sluggards
Shoemaker & the Elves
In another of NBM's growing collection of comic art adaptations of famous fairy tales, this volume begins a series based on Grimm's tales as painted by David Wenzel, prominent in both comics and children's books illustration. In this volume, you will find Doug Wheeler's carefully researched and thus authentic adaptations of the famous Little Snow White, the hilarious Three Sluggards, and the charming Shoemaker & The Elves.

For children, what better way than beautiful comic art to bring them back to reading and the love of books? For lovers of good comic art, after his stunning adaptation of The Hobbit, David Wenzel astonishes once again!

Flo, de dagelijkse ergernissen

Auteur: Floor de Goede

Het leven van Floor de Goede wordt iedere dag gevolgd door een grote schare fans op www. doyouknowflo. nl. De soepele tekeningen, de grappige teksten en de rake reflecties op zijn eigen bestaan, maken de Daily Flo's tot één van de leukste strips van Nederlandse bodem.

De daily's worden nu gebundeld heruitgegeven in boekvorm. Iedere twee maanden verschijnt er een nieuw deeltje. Eerder verschenen zij als losse comics in Vlaanderen.

Geheugen in de modder

Auteur: Ptiluc
De draak van Mons

Het was ook het tijdperk waarin zelfs God begon te twijfelen aan de mens en waarin Hij hem wilde aantonen dat dit wezen niet naar zijn evenbeeld, maar uiteindelijk naar dat van het NIETS was geschapen.

Golden city

Auteur: Pecqueur
Deel 2 Banks contra banks

Golden City is een majestueuze stad gebouwd temidden van de oceaan ver weg van Het Continent dat in vuur en vlam staat. . . ver weg van de moordende realiteit. . . ver weg van de oorlog en de chaos. . . Golden City is immers het 'Utopia' van alleen geprivilegeerden. . . deze nieuwste futuristische stad moet de veilige thuishaven worden voor de meest gefortuneerde mensen van het Continent. . één onder hen is Harrison Banks. Wanneer tijdens een routinevlucht van het Continent naar Golden City het vliegtuig met aan boord de vrouw van Banks spoorloos verdwijnt, start de onfortuinlijke miljonair een onderzoek. . . Het wordt een avontuur naar de bodem van de hel!

Het derde testament

Auteur: Dorison

Het Derde Testament is een adembenemende historische thriller die zich afspeelt ion de middeleeuwen. In een besloten roman in vier episodes steken de auteurs de draak met het dogma van het Oude en het Nieuwe Testament.