iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Binnen 4 uur geleverd in de plaatsen Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en Obdam. Ophalen in Heerhugowaard ook mogelijk!

Strips

Toon als           
Volgorde

Het derde testament

Auteur: Dorison

Het Derde Testament is een adembenemende historische thriller die zich afspeelt ion de middeleeuwen. In een besloten roman in vier episodes steken de auteurs de draak met het dogma van het Oude en het Nieuwe Testament.

Sancties

Auteur: Jigounon

De wonden van de koude oorlog helen slechts langzaam. Tussen Oost en West, tussen de vijanden van gisteren en de vrienden van vandaag, staat nog een flink aantal oude rekeningen open. . . In 1987 heeft de CIA geprobeerd de familie van een overgelopen KGB-agent naar het Westen te smokkelen. De operatie draaide op een mislukking uit, de Griffioen gedoopte overloper werd terug naar Moskou gestuurd en daar tot dwangarbeid in een goelag veroordeeld. Anno nu vertrekt een Russische delegatie naar de Verenigde Staten om daar te praten over het probleem van de kernraketten die tijdens de ineenstorting van het Sovjetrijk zijn verdwenen. Sedert de aankomst van deze Russen in Washington vinden de CIA-agenten die bij het mislukken van de operatie in 1987, de een na de ander de dood. Telkens wordt op hun lijk een zilveren griffioen gevonden! Alfa en Sheena krijgen de opdracht de moordenaar met de grootste spoed op te sporen. Want de man die Griffioen naar Moskou liet terugsturen, is nu de republikeinse kandidaat voor het Witte Huis en de presidentsverkiezingen naderen. Maakt Griffioen deel uit van de Russische delegatie?
Heeft een van zijn vrienden of familieleden besloten hem te wreken?

Waar is Wally?

Auteur: Martin Handford

Deze superspeurdersuitgave van Waar is Wally? bevat alle leuke opdrachten van het oorspronkelijke boek, maar is aangevuld met ongelooflijk veel nieuwe tureluursmakende extra's. En Wally heeft overal een nieuwe plek gevonden. Je zult dus bij iedere pagina's opnieuw naar hem moeten zoeken. Maar zoek ook naar Woef, Wenda, Tovenaar Wittebaard, Yllaw en talloze Wally-kijkers.

Waar is Wally? De fantastische reis

Auteur: Martin Handford

Deze spiksplinternieuwe uitgaven van Waar is Wally nu weer? De fantastische reis bevat alle leuke opdrachten van het oorspronkelijke boek, maar is aangevuld met ongelooflijk veel nieuwe tureluursmakende extra's. En Wally heeft overal een nieuwe plek gevonden. Je zult dus bij iedere pagina's opnieuw naar hem moeten zoeken. Maar zoek ook naar Woef, Wenda, Tovenaar Wittebaard, Yllaw en talloze Wally-kijkers.