iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 3.90 DHL PostNL GDPR/AVG

Strips

Flo, de dagelijkse druk

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Floor de Goede

Oeioei, er wordt zóveel verwacht van Flo's vierde bundel autobiografische strips! Als dat maar goed gaat!

Floor de Goede kan geen talent meer genoemd worden. Zijn strips verschenen onder andere in Algemeen Dagblad, Het Parool en in NRC Next. Hij won de VPRO Debuutprijs en werd bekroond met een Zilveren Griffel. Zo iemand een talent noemen is een belediging.

In het vierde deel van de reeks, De dagelijkse druk, krijgt de jonge stripmaker te maken met de zware last die op zijn schouders drukt. Elke dag moet hij presteren! Woekeren met zijn talent! Gelukkig weet zijn vriend Bas te voorkomen dat Flo blokkert.

Flo, de dagelijkse ergernissen

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Floor de Goede

Het leven van Floor de Goede wordt iedere dag gevolgd door een grote schare fans op www. doyouknowflo. nl. De soepele tekeningen, de grappige teksten en de rake reflecties op zijn eigen bestaan, maken de Daily Flo's tot één van de leukste strips van Nederlandse bodem.

De daily's worden nu gebundeld heruitgegeven in boekvorm. Iedere twee maanden verschijnt er een nieuw deeltje. Eerder verschenen zij als losse comics in Vlaanderen.

Geheugen in de modder

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Ptiluc
De draak van Mons

Het was ook het tijdperk waarin zelfs God begon te twijfelen aan de mens en waarin Hij hem wilde aantonen dat dit wezen niet naar zijn evenbeeld, maar uiteindelijk naar dat van het NIETS was geschapen.

Golden city

€23,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Pecqueur
Deel 2 Banks contra banks

Golden City is een majestueuze stad gebouwd temidden van de oceaan ver weg van Het Continent dat in vuur en vlam staat. . . ver weg van de moordende realiteit. . . ver weg van de oorlog en de chaos. . . Golden City is immers het 'Utopia' van alleen geprivilegeerden. . . deze nieuwste futuristische stad moet de veilige thuishaven worden voor de meest gefortuneerde mensen van het Continent. . één onder hen is Harrison Banks. Wanneer tijdens een routinevlucht van het Continent naar Golden City het vliegtuig met aan boord de vrouw van Banks spoorloos verdwijnt, start de onfortuinlijke miljonair een onderzoek. . . Het wordt een avontuur naar de bodem van de hel!

Het derde testament

€12,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Dorison

Het Derde Testament is een adembenemende historische thriller die zich afspeelt ion de middeleeuwen. In een besloten roman in vier episodes steken de auteurs de draak met het dogma van het Oude en het Nieuwe Testament.

Opportunisten

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Pels

Opportunisten iii

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Pels

Opportunisten ix (adformatie stripalbums)

€9,75 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Frank Pels