iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789059801080
Per Boek Wijzer Auteur: Osho

Tantra zegt alleen dat seks een bron van gelukzalig-heid kan zijn. En als je eenmaal dat geluksgevoel kent kun je verder gaan, want nu sta je geworteld in je ervaring. Het is niet de bedoeling dat je voor altijd met seks bezig blijft, maar je kunt het gebruiken als springplank. Dat is wat tantra bedoelt, gebruik seks als springplank. En als je eenmaal de extase van seks hebt ervaren, begrijp je ook wat de mystici bedoelen met een groter orgasme, een “kosmisch orgasme”.

Zegt Madonna: “Via mijn vriend Deepak Chopra
kwam ik in contact met de boeken van Osho, wat mijn leven
naar een dieper niveau verschoof. Het spijt me dat ik hem niet persoonlijk heb leren kennen, en ik beklaag de Amerikaanse regering die in de ‘86er jaren zo een unieke gelegenheid is misgelopen.”

Osho´s uitleg van de klassieke leer van Tantra is legendair: deze geheime leer uit de klassieke wetenschap van tantra toegankelijk te maken voor het heden-daagse publiek. Eeuwenlang was die leer slechts bekend aan kleine geïsoleerde mysteriescholen, terwijl zij tegenwoordig nog vaak niet goed begrepen of fout geïnterpreteerd wordt: tantra is niet zo maar een verzameling technieken om de seksuele ervaring te versterken, maar een compleet systeem tot zelfverwerke-lijking, gestoeld op de verzamelde uitkomst van eeuwen van wetenschappelijk onderzoek naar de betekenis van het leven en van bewustzijn. Tantra – het woord zelf betekent techniek – is een set krachtige hulpmiddelen tot trans-formatie, die gebruikt kan worden om nieuwe waardering en vreugde in ieder aspect van ons dagelijkse leven te brengen.
Deze inleiding in tantra, samengesteld uit het grote Boek Der Geheimen (in 2 delen) biedt hier de meest fundamentele stappen op de weg van seks naar all-eenheid. Het begint met tantra en yoga en de kunst van helemaal loslaten; los van alle inspanningen en taboes: ‘Je hoeft alleen maar te weten hoe je je moet overgeven... En wanneer ik zeg “hoe je je moet overgeven”, bedoel ik niet dat je een techniek moet leren. Ik bedoel dat je een natuurlijk vermogen bezit je aan liefde over te geven. Geef je over aan liefde en ervaar het, en laat deze ervaring zich dan uitbreiden over je hele leven.’ Het boek is uitgebreid met een aantal tantrische meditatietechnieken waarvoor begeleidende muziek op CD verkrijgbaar is.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 865
  Aantal pagina's 143 pagina's
  Afmetingen 21,1 x 14,2 x 1,5 cm
  Auteur Osho
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Category Gezin & Relaties
  Category Seks & Seksualiteit
  Product lengte 211
  Product breedte 141
  Product hoogte 13
  Gewicht (gr) 235
  Druk 5
  Extra groot lettertype Nee
  Rubriekspad <Boeken><Gezin & Relaties><Seks & Seksualiteit>
  Illustraties Nee
  Kaarten inbegrepen Nee
  Taal dut
  NUR code 865
  Vertaler Ma Deva Anurago
  Publicatiedatum 20100101
  Taal Nederlands
  Uitgever Osho Publikaties V.O.F.
  Verschijningsdatum januari 2010
  Vertaald door Anurago | Anurago
 • label Onderwerpen