iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9789051799361
Kijk op Boeken Auteur:

Talentontwikkeling door de ogen van honoursstudenten Honoursprogramma's bieden studenten, die meer uitdaging willen, extra mogelijkheden voor talentontwikkeling op hogescholen en universiteiten, bovenop het reguliere programma of als vervanging van delen daarvan. De vraag is hoe die talentontwikkeling verloopt.


In een uniek project zijn veertig honoursstudenten van verschillende instellingen geïnterviewd over hun ervaringen met talentontwikkeling in een honoursprogramma: hun projecten, begeleiding, belevenissen, dips en tips. Op basis van een analyse van deze interviews is in tien stappen hun proces in een 'cirkel van talentontwikkeling' beschreven. Ook acht van hun docenten komen aan het woord. De volledige interviews staan op een website.


Dit boek is bedoeld als inspiratiebron voor geïnteresseerden in talentontwikkeling. In het bijzonder voor (potentiële) honoursstudenten en honoursdocenten, maar ook voor ouders, reguliere studenten en docenten, en bestuurders, zodat zij inzicht krijgen in het proces van talentontwikkeling. Het biedt inspirerende verhalen van studenten over wat talent voor hen betekent en welke uitdagingen zij ervaren in het hoger onderwijs en hoe ze het aangepakt hebben. Uitdaging, community en grit, een combinatie van passie en doorzettingsvermogen, blijken daarbij belangrijk. Dit boek is geschreven door een groep honoursstudenten, met medewerking van onderzoekers en docenten van honoursonderwijs aan hogescholen en universiteiten, onder eindredactie van Pierre van EijI en Albert Pilot (beiden verbonden aan de Universiteit Utrecht). "Honours is meer dan alleen 'uitdaging', het gaat ook om je ontwikkeling als persoon. "
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Vandaag besteld, morgen verzonden met PostNL.
Verzendkosten
 1. NL: € 5,55 aan huis met PostNL
 2. BE: € 9,- aan huis met PostNL
Levertijden
 1. Bestellingen worden dagelijks verzameld en verzonden
 2. Levertijd met PostNL: 1-2 dagen
 • library_books Kenmerken
  NUR 840
  Aantal pagina's 270
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Category Onderwijs & Didactiek
  Druk 1
  EAN 9789051799361
  Rubriekspad <Boeken><Onderwijs & Didactiek>
  Illustraties Met illustraties
  Uitgever Gopher B.V.
  ISBN13 9789051799361
  Taal dut
  Redacteur Albert Pilot
  Redacteur Pierre van Eijl
  Publicatiedatum 20160531
  Taal Nederlandstalig
  Verschijningsdatum 2016-05-31
  Aantal pagina's 270 pagina's
  Afmetingen 23,8 x 17 x 1,8 cm
  Druk Druk 1
  Druk 1e druk
  ISBN10 9051799365
  Redactie Pierre van Eijl
  Taal Nederlands
  Verschijningsdatum mei 2016
 • label Onderwerpen