iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9789082686302
Kijk op Boeken Auteur: Ronald Touwslager

Onze reis naar een wendbare en extreem klantgerichte organisatie

Niet alles kan bij het oude blijven! Voor bestuurders en managers die beseffen dat een voortdurende aanpassing aan de externe werkelijkheid noodzaak is. Dit is echter niet het zoveelste veranderboek. Het is een op feiten gebaseerd verhaal hoe een organisatie wendbaar en extreem klantgericht wordt.


Veel leidinggevenden zeggen wel te willen veranderen, maar in de praktijk houden ze eigenlijk liever vast aan hun eigen positie. Hun calculatie is dat ze weinig te winnen hebben bij een verandering, maar alles te verliezen. Want als je een succesvolle verandering doorvoert dan krijg je misschien een schouderklopje, maar als de verandering mislukt gaat je hoofd onvermijdelijk op het hakblok.


"Veranderen is geen project", stellen de auteurs van dit boek. "Het is een mindset die bijdraagt aan de cultuur van succesvolle organisaties:' Zij delen hun inzichten aan de hand van hun ervaringen met de transformatie die hypotheekbedrijf Obvion de afgelopen jaren door-maakte. De auteurs vertellen hun verhaal niet alleen om andere organisaties te inspireren, maar ook om ze wakker te schudden.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Vandaag besteld, morgen verzonden met PostNL.
Verzendkosten
 1. NL: € 5,55 aan huis met PostNL
 2. BE: € 9,- aan huis met PostNL
Levertijden
 1. Bestellingen worden dagelijks verzameld en verzonden
 2. Levertijd met PostNL: 1-2 dagen
 • library_books Kenmerken
  NUR 801
  Uitgever Winner Real Life Leadership B.V.
  Taal dut
  Auteur Ronald Touwslager
  Auteur Robert Gieling
  Publicatiedatum 20170418
 • label Onderwerpen