iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 6,45 euro inc. btw.

Afleveren van uw bestelling

Nederland

De bijdrage voor zendingen binnen Nederland bedraagt €4,95 (ma-vr voor 16.00u besteld is dezelfde dag verzonden met DHL en veelal de dag erna bezorgd.)

Belgie

De bijdrage voor zendingen naar Belgie bedraagt €9,- 

Afleveren artikelen

PerBoekWijzer.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis of op afleveradres bezorgd worden. De pakketten worden verstuurd met een DHL of TNT en alle pakketten hebben een track en trace nummer. Bestellingen tot 20 euro die door de brievenbus kunnen worden als brievenbuspakket met track en trace nummer verzonden.  De afleverdagen zijn van maandag t/m zaterdag.

Als u niet thuis bent wordt er geprobeerd om het pakket bij de buren af te geven. Wanneer er geen levering mogelijk is ontvangt u een bon met meerdere mogelijkheden om het pakket alsnog in ontvangst te kunnen nemen. 

Als u niet thuis bent komt DHL de volgende werkdag bij u terug. Als er bij de 2e levering ook niemand thuis is ontvangt u een bevestiging van DHL met daarop een adres (bij u in de buurt) waar u het pakket af kunt halen. 
Dagdelen afspreken behoort niet tot de mogelijkheden. Ook het afspreken van een tijdstip behoort niet tot de mogelijkheden.

Afleveren aan een postbus is mogelijk.

U kunt er ook voor kiezen om de spullen op een tijdstip dat het u uitkomt bij ons kantoor in Heerhugowaard zelf af te halen. Let wel, dit kan uitsluitend op afspraak. 

In principe worden de artikelen in 1 keer uitgeleverd.

Levertijden

De levering van de producten binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden) vindt normaliter plaats binnen max. 5 werkdagen na bestelling. Per Boek Wijzer doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. 
In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de pakketdienst. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze controle om vertragingen optreden bij de pakketdienst. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen.
PerBoekWijzer.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overschrijding van de aangegeven levertermijn.
Wij willen u derhalve adviseren om niet langer te wachten met het plaatsen van uw bestelling als voor u strikt noodzakelijk is. Wij hebben de gratis service van levering op afroep.

Dit betekent dat wij uw bestelling voor maximaal één maand gratis voor u opslaan en u deze op elk moment kunt afroepen. 
Op die manier weet u zeker dat u de artikelen op het juiste moment ontvangt, waardoor u in vaak drukke periodes van verhuizing, nieuwbouw en verbouw geen zorgen heeft over de opslag van uw bestelling.

Geeft u in dergelijke gevallen aan bij de bestelling dat u de levering wilt uitstellen.

Wijze van afleveren

Het vervoer wordt door ons uitbesteed aan een externe vervoerder. De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (b.v. naar de 1e verdieping) moet voorzien. Afleveren aan een postbus is niet mogelijk!

Kosten afleveren

Binnen Nederland:
De kosten van levering proberen wij zoveel mogelijk te beperken. Wij hanteren de tarieven van DHL, Kiala en DHL. De belastingdienst stelt dat wij ook BTW over de verzendkosten moeten rekenen.

Wij rekenen geen administratiekosten.

Pakket niet tijdig opgehaald bij DHL punt?

Zodra uw pakket arriveert in een pakketpunt ontvangt u een emailbevestiging. U heeft vanaf dat moment 7 dagen de tijd om de bestelling op te halen. Een pakketpunt is contractueel verplicht om uw bestelling naar ons terug te sturen als u deze niet tijdig heeft opgehaald.

Nadat uw pakket bij ons terugkomt wordt het gedurende 6 maanden bij ons in depot gehouden. U kunt dan besluiten hoe u het pakket alsnog in uw bezit wilt krijgen. U betaalt in dat geval wel de netto verzendkosten. 

Afhalen van uw bestelling

PerBoekWijzer.nl levert de bestelling graag aan huis. Nadeel hiervan is dat er gedurende de leverdag continu iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn.

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u liever zelf het moment van levering bepaalt, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij ons kantoor te Heerhugowaard. Neem in dit geval contact op met de afdeling orderverwerking om een datum van afhalen af te spreken. Betaling per pin is niet mogelijk, vooruitbetaling via iDeal of overmaken per bank heeft onze voorkeur.

Het afhalen van uw bestelling kan op afspraak.

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen worden niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging. Per Boek Wijzer is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van fouten waarvan iedereen kan zien dat ze niet juist zijn zoals bijvoorbeeld enorme prijsverschillen.

Herroepingsrecht

Hier vindt u alle informatie over uw herroepingsrecht en het niet afhalen van uw bestelling.