iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 6,45 euro inc. btw.

Vooruitblik 2019 en terugblik 2018

december 20, 2018

Met de feestdagen in het verschiet wordt het tijd dat we terug kijken op het afgelopen jaar. Per boek wijzer heeft een druk jaar achter de rug, met als hoogtepunt de aankoop van ons nieuwe bedrijfspand. We kijken ook met veel plezier uit naar wat 2019 zal brengen. Dus beginnen we deze terugblik met een vooruitblik!

2019: Het jaar van verhuizen en innoveren

Eind 2018 zijn we gestart met de verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand. Een slordige 10.000 boeken opgeslagen in ruim 1200 dozen verhuisden hemelsbreed 500 meter; van 40m2 naar 225m2. En de verhuizing is nog niet afgerond. Medio januari verhuizen de oude stellingen, het kantoormeubilair en als laatste de medewerkers.

De nieuwe locatie biedt niet alleen meer mogelijkheden tot opslag maar we starten er in maart 2019 ook een pakketpunt. Gezien de centrale locatie van ons pand op het bedrijventerrein de Zandhorst verwachten we veel aanloop van lokale ondernemers en met name andere webwinkeliers.

Innoveren is iets wat we doorlopend doen: Zo ontwikkelden we al prijsinformatie-systemen voor onze inkopers, hebben we machines om boeken automatisch te scannen en online te plaatsen en automatiseerden we de logistieke bewegingen van inkoop naar magazijn en van magazijn naar klant. 2019 wordt nog iets specialer want we starten met de ontwikkeling van een gerobotiseerd magazijn waarin: Niet langer handmatig dozen uit het schap halen en plaatsen, maar een robot die al die taken op zich neemt.

Vanaf maart 2019 wordt het ook mogelijk om partijen boeken direct bij ons kantoor aan te bieden tegen klinkende munt. Nou ja, met overschrijving of Tikkie dan. De boeken die voor ons niet interessant zijn kunt mee terugnemen of ter plaatse doneren aan een van de goede doelen.

2019 wordt ook het jaar dat we een groot deel van ons assortiment via Bol.Com zullen aanbieden. Vanaf mei zullen zal ons ERP systeem de boeken daar plaatsen.

-

2018: Het jaar van zoeken en vooruitkijken

Per boek wijzer heeft een mooi jaar achter de rug. We zochten en vonden ons nieuwe onderkomen, legden contact met nieuwe leveranciers en zagen het aantal zakelijke afnemers verder toenemen. Daarnaast maakten we een begin met de migratie naar ons nieuwe boekhoud en ERP systeem NopFinance zodat we in de nabije toekomst meer verkoop- en advertentieplatformen kunnen inzetten.

Fijne feestdagen!

Plaats uw commentaar