iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Wetenschap

Wanden In Stijl

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Victoria Ellerton

Praktische tips voor het evalueren van uw kamer en het werken met kleur en oppervlaktestructuur.
Een unieke verzameling originele decoratie-ideeën voor iedere kamer in uw huis.
Leer de beginselen van het decoratief schilderen, de materiaalkeuze, voorbereidingen en het uitmeten.
Duidelijke, makkelijk te volgen beschrijvingen van meer dan 20 technieken, waaronder het creëren van verfeffecten, behangen en betegelen.

Welke ster is dat

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Widmann

Dit boek wil ons zonder geleerde termen inwijden in de geheimen van de sterrenhemel en ons met de belangrijkste sterrenbeelden van het noordelijk halfrond vertrouwd maken. Het aantal sterrenvrienden, dat naar een gemakkelijk te begrijpen leidraad aan de sterrenhemel zoekt, is groot. Immers, een draaibare sterrenkaart op de maand, dag en uur in te stellen en de kaart op de juiste wijze al naar de windstreek vast te houden, veroorzaakt de beginner moeilijkheden en houdt velen ervan terug, de sterrenbeelden aan de hemel te zoeken. Onze leidraad bevat daarom 48 sterrenkaarten van een hele bladzijde elk, zodat er 4 sterrenkaarten per maand zijn: een kaart van de sterrenbeelden van het noorden, 't oosten, 't zuiden en 't westen. Op de sterrenkaart zijn met opzet niet alle sterrenbeelden van de hemel getekend. Zij vertonen slechts de belangrijkste om de tekening niet onoverzichtelijk te maken. Deze sterrengids wil geen draaibare sterrenkaart of een populair leerboek over sterrenkunde vervangen. Aan alle natuurvrienden echter, die na hun dagelijkse werk zich met de wonderen der sterren-wereld vertrouwd willen maken, hopen wij met deze gids een gemakkelijk te begrijpen leidraad te hebben gegeven. De metingen der ruimtevaartuigen zijn in deze druk verwerkt.

Wildernis, woongebied en wingewest

€13,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Louwrens Hacquebord

Voor de één is het een bijna ontoegankelijke ijswoestijn vol uitdagingen, voor de ander de plek waar grondstoffen en fossiele brandstoffen vandaan gehaald kunnen worden, en voor weer een ander is het poolgebied ook gewoon een gelukzalig woon- en leefgebied. De exploitatiegeschiedenis van de poolgebieden behoort tot een van de meest fascinerende hoofdstukken uit de geschiedenis van de mensheid. Louwrens Hacquebord heeft vijfendertig jaar onderzoek gedaan naar de exploitatie van de poolgebieden. Hij beschrijft op basis van zijn expedities hoe de bewoners van het gebied door de eeuwen heen onder barre omstandigheden hebben overleefd. Hij vertelt van de jacht op walvissen en
ijsberen, walrussen en zeehonden, hoe men steenkool uit de bevroren grond haalde en hoe men er tegenwoordig olie en gas wil winnen maar ook hoe natuurbeschermingsorganisaties de gebieden daartegen proberen te beschermen.

Wildgroei

€12,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Rob Hengeveld
overbevolking en de ontwrichting van milieu en samenleving

Overzichtelijk, objectief, diepgaand en meeslepend, maar ook confronterend, alarmerend en emotionerend. Dit is een boek dat iedereen zou moeten lezen om meer inzicht te krijgen in de processen die gaande zijn in onze wereld en de prijs die we daarvoor moeten betalen.
Na een lange geschiedenis van consumptie raken we door onze grondstoffen heen, terwijl de wereld verstikt raakt in allerlei afval. Met een mogelijke ontwrichting van samenlevingen tot gevolg.
In Wildgroei, de vertaling van Wasted World, geeft Professor Rob Hengeveld een integrale visie op de huidige mondiale ontwikkelingen. Glashelder toont hij de lezer dat het aanpakken van individuele problemen onmogelijk kan werken zolang hun oorzaak niet wordt aangepakt: onze onstuimige bevolkingsgroei die gepaard gaat met toenemende persoonlijke verlangens.
Dit boek beschrijft het volledige proces van gebruik, verspilling en recycling van energie, materiële hulpbronnen en ruimte. Het gaat over de manier waarop wij ons milieu vernietigen en hoeveel tijd er nog rest om daar iets tegen te doen. Uit zijn betoog spreken een diepe liefde voor onze planeet met alles wat daarop leeft en een groot respect voor wat de mens heeft bereikt.
“Als je maar een boek leest over de wortels van onze hachelijke milieusituatie, zorg dan dat het dit boek is. ” — Dan Simberloff, Universiteit van Tennessee