iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.
ISBN: 9789027457776
Per Boek Wijzer Auteur: Vissering
hoe het levenswater gerechten verrijkt

Auteur: Vissering

Uniek in Nederland: whisky in de keukenWie whisky zegt, denkt niet direct aan koken. Toch is kok en whiskykenner Jaap Vissering erin geslaagd de unieke smaak van whisky te verwerken in prachtige gerechten. Het boek geeft een extra dimensie aan de whiskybeleving en is dus een must voor de ware liefhebber. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht die leidt naar niet eerder ervaren, unieke en uiterst fraaie smaakbelevingen. Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en whiskyconnaisseur. Hij schrijft o. a. voor culinaire uitgaven en levert whisky-culinaire bijdragen aan Whisky Etc. magazine. Als fervent jager schreef hij eerder Het Nederlands Jachtwildkookboek met smakelijke wildrecepten en alle ins-and-outs over de jacht. - Fullcolour whiskyfoto s, in de keuken en op de dis- Het eerste Nederlandse boek over de culinaire kwaliteiten van whisky
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt morgen verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: € 5,10
  • library_books Kenmerken
    NUR 447
    Aantal pagina's 150 pagina's
    Afmetingen 17,9 x 17,5 x 1,5 cm
    Auteur Jaap Vissering
    Auteur Vissering
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Drankboeken
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Drankboeken>
    Illustraties Met illustraties
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Publicatiedatum 20070701
    Subtitel hoe het levenswater gerechten verrijkt
    Taal Nederlands
    Uitgever Spectrum
    Verschijningsdatum november 2007
  • label Onderwerpen