iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.
ISBN: 9789027457776
Per Boek Wijzer Auteur: Vissering
hoe het levenswater gerechten verrijkt

Auteur: Vissering

Uniek in Nederland: whisky in de keukenWie whisky zegt, denkt niet direct aan koken. Toch is kok en whiskykenner Jaap Vissering erin geslaagd de unieke smaak van whisky te verwerken in prachtige gerechten. Het boek geeft een extra dimensie aan de whiskybeleving en is dus een must voor de ware liefhebber. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht die leidt naar niet eerder ervaren, unieke en uiterst fraaie smaakbelevingen. Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en whiskyconnaisseur. Hij schrijft o. a. voor culinaire uitgaven en levert whisky-culinaire bijdragen aan Whisky Etc. magazine. Als fervent jager schreef hij eerder Het Nederlands Jachtwildkookboek met smakelijke wildrecepten en alle ins-and-outs over de jacht. - Fullcolour whiskyfoto s, in de keuken en op de dis- Het eerste Nederlandse boek over de culinaire kwaliteiten van whisky
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    Verschijningsdatum november 2007
    Uitgever Spectrum
    Taal Nederlands
    Subtitel hoe het levenswater gerechten verrijkt
    Publicatiedatum 20070701
    Taal dut
    Kaarten inbegrepen Nee
    Illustraties Met illustraties
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Drankboeken>
    Extra groot lettertype Nee
    Druk 1e druk
    Category Koken, Eten & Drinken
    Category Drankboeken
    Category Boeken
    Bindwijze Hardcover
    Auteur Vissering
    Auteur Jaap Vissering
    Afmetingen 17,9 x 17,5 x 1,5 cm
    Aantal pagina's 150 pagina's
    NUR 447
  • label Onderwerpen