iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9789022983584
Per Boek Wijzer Auteur: C. Bowman

CAROL BOWMAN

Wie was mijn kind?

Als het lichaam sterft, overleeft de ziel. Ieder van ons heeft wel eens een droom, een herinnering of een ervaring die niet anders dan uit een vorig leven afkomstig kan zijn. Ook kinderen ervaren dat. In eik kinderlichaam huist een oude ziel, een ziel die is gereïncarneerd.

Dat ontdekte ook de auteur toen haar vierjarige zoontje Chase opeens een onverklaarbare angst voor harde geluiden begon te ontwikkelen. Zijn ouders wisten zich met zijn plotseling fobische gedrag geen raad. Totdat een bevriende therapeut het kind onder hypnose bracht en Chase tot in detail begon te vertellen over zijn vorige leven als soldaat in de Amerikaanse Burgeroorlog. Opnieuw beleefde hij de bulderende kanonnen en het geweervuur, opnieuw sneuvelde hij. . . Maar toen Chase bijkwam uit de hypnose, was hij van zijn angst verlost.

Verrast en geïnspireerd door deze effectieve en helende therapie besloot Carol Bowman, psychotherapeut, onderzoek te gaan doen naar de herinneringen aan vorige levens van andere kinderen.
Als haar zoontje genezen kon worden, zouden andere kinderen ook baat kunnen hebben bij therapie. De resultaten van haar onderzoek waren verbazingwekkend: op basis van tientallen gesprekken met ouders en hun vaak zeer jonge kinderen ontdekte zij een patroon. Gebeurtenissen in vorige levens bepalen vaak het gedrag van kinderen en kunnen zelfs de oorzaak van bepaalde ziekten zijn.

Bovendien ontdekte zij dat jonge kinderen heel vaak spontaan - zonder hypnose - spreken over een vorig leven. Daarvoor biedt zij ouders praktisch advies: hoe kun je zo'n herinnering van je kind herkennen, hoe kun je daar het beste op reageren en hoe kun je de ervaring van je kind zo benaderen dat de herinnering een geruststellend en helend effect heeft.

In dit boek beschrijft Carol Bowman hoe zij van wanhopige moeder een specialist werd op het gebied van vorige levens van kinderen.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
Gratis verzenden
Bestel vóór 17.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: € 5,10
 • library_books Kenmerken
  NUR 720
  Aantal pagina's 352 pagina's
  Afmetingen 22 x 14 x 4 cm
  Auteur Carol Bowman
  Auteur Bowman
  Auteur C. Bowman
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Druk 1e druk
  Extra groot lettertype Nee
  Rubriekspad <Boeken>
  Illustraties Nee
  Uitgever A.W. Bruna Uitgevers
  ISBN13 9789022983584
  Kaarten inbegrepen Nee
  Taal dut
  Publicatiedatum 19970101
  Taal Nederlands
  Uitgever A.W. Bruna Uitgevers B.V.
  Verschijningsdatum Verschijningsdatum1997-11-01
  Vertaald door A. Doeven
 • label Onderwerpen