iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Yoga / T'ai chi

Toon als           
Volgorde

Praktische yoga

Auteur: Lidell

een complete stap-voor-stap methode

Praktische Yoga is een complete gids voor yoga op de klassieke manier. De schitterende illustraties en de heldere stap-voor-stap instructies in deze herziene editie zullen zowel voor beginners als gevorderden een bron van inspiratie zijn.
- Ontwikkel een moot en fit lichaam
- Blijf jong in elke levensfase
- Eet verstandig en gezond
- Adem op de juiste manier voor meer energie
- Verbeter de gezondheid
- Geniet van een probleemloze zwangerschap
- Ban stress en spanningen uit
- Vergroot het concentratievermogen
- Maak de geest rustig en evenwichtig

Simple Yoga

Auteur: Cybele Tomlinson

Taal: engels

LIBERATE YOUR BODY, MIND, AND SPIRIT

To the person just starting out, yoga can seem intimidating and complex. The vast majority of yoga hooks address themselves to the advanced practitioner, but you're still trying to figure out where to begin. Finally, Cybele Tomlinson, a well-known yoga teacher and writer for Yoga Journal, provides a beginner's guide to the most talked about practices in the world today.

Tai chi

Auteur: Kim Davies

Dit boek, dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden, vertelt u alles wat u moet weten om thuis tai-chi te beoefenen. Onderwerpen zijn: De achtergrond van tai-chi: wat het is, waarom het werkt en hoe het is ontstaan; De basisbeginselen van de oefeningen, waaronder een goede houding en ademhaling, voorbereiding op de oefeningen, plus de basistechniek; Tai-chi-oefeningen, die de vorm genoemd worden; elke beweging wordt duidelijk uitgelegd en geïllustreerd door middel van kleurenfoto's; Hoe u tai-chi in uw dagelijks leven kunt toepassen om een blijvende verbetering in uw gevoel van welbevinden te bewerkstelligen.

Taoistische geheimen der liefde

Auteur: M. Chia

TAOSTISCHE GEHEIMEN DER LIEFDE

Het taoïsme is een religieuze filosofie die haar wortels heeft in China. Taoïstische wijzen kennen methoden en leringen omtrent de seksualiteit die eeuwenlang in het geheim zijn overgeleverd. Met deze hoogst verfijnde methoden kan de man zijn seksuele vitaliteit verhogen en zijn seksuele energie transformeren tot spirituele liefde. Mantak Chia maakte een uitgebreide studie van deze overleveringen en openbaart ze ons. Hij wijdt ons in in de ideeën, technieken en richtlijnen zoals die door taoïstische en boeddhistische meesters zijn doorgegeven. De in dit boek aangereikte methoden en technieken stellen de man in staat zijn seksualiteit verder te ontwikkelen en de vitale lichaamsfuncties te verjongen en versterken. Ze leren boe de man zijn seksuele liefde kan beheersen, zijn sperma-energie kan transformeren en hoe hij zijn energie tijdens het vrijen het beste met een vrouw kan uitwisselen. Door seks verliest de man namelijk meer energie dan de vrouw; zij is bovendien seksueel actiever en sterker.

Taoiktische geheimen der liefde I is een praktisch, openhartig en stimulerend boek voor de man die zijn seks gezond wil houden, zijn potentie wil verhogen en zijn seksuele energie naar hogere niveaus wil transformeren. Daarbij is het een inspirerend boek, dat hem kan helpen groeien naar lichamelijke, psychische en spirituele gezondheid en harmonie.

Tevens is verschenen Taoïstische geheimen der liefde II, Transformatie van de vrouwelijke seksuele energie.

Yoga

Auteur: N. Belling
evenwicht vinden tussen lichaam, geest en ziel

Evenwicht vinden tussen lichaam, geest en ziel Yoga is een uitstekende manier om aan uw gezondheid te werken. Het zorgt voor een gevoel van geluk en vervulling en moedigt persoonlijke groei en ontplooiing aan. Yoga leert ons hoe we moeten putten uit onze innerlijke energiebronnen en hoe we van binnenuit gezondheid en welzijn kunnen ontwikkelen. Dit boek laat u kennismaken met de principes van hatha yoga. Alles begint met een correcte houding en ademhaling. U krijgt praktische tips om thuis yoga te beoefenen en u leert de belangrijkste staande, zittende en liggende houdingen. Ook voorbereidende oefeningen en tegengestelde houdingen maken deel uit van uw yogasessie. Als extra biedt dit boek u zes volledig uitgewerkte programma´s, die als basis kunnen dienen bij het samenstellen van uw eigen sessies, zodat u de perfecte routine voor uw eigen behoefte vindt.

Yoga & Pilates for everyone

Auteur: Freedman / Gibbs

A complete sourcebook of yoga and pilates exercises to tone and strengthen the body, with 1500 step-by-etep photographs

Yoga doen en begrijpen

Auteur: A. van Lysebeth

André van Lysebeth is er in dit boek in geslaagd de hatha-yoga begrijpelijk èn uitvoerbaar te maken voor de westerse mens. Daartoe geeft hij zeer gedetailleerde beschrijvingen van belangrijke houdingen (asana's), oefeningen en vooroefeningen. Hij licht de fysiologische achtergronden ervan toe, wijst op de risico's van elke oefening en beschrijft de bijbehorende techniek en ademhaling. Bovendien wordt met foto's duidelijk gemaakt welke houdingen correct en welke fout zijn. De ademhaling krijgt ook veel aandacht bij de verschillende asana's. Van Lysebeth geeft aan welke werking hatha-yogaoefeningen hebben op de verschillende organen: activering van de klier- en darmwerking, verbetering van de bloedsomloop en het soepel maken van de wervelkolom zijn er enkele van. Bij iedere oefening worden steeds verschillende varianten vermeld, die al naar gelang de constitutie kunnen worden toegepast.

Yoga doen en begrijpen is een praktische handleiding voor hen die met (batha-) yoga willen beginnen: 'doen' staat voorop. Omdat doen zonder weten en inzien waarom echter weinig zinvol is, heeft André van Lysebeth helder de theorie uiteengezet en het geheel verduidelijkt met tal van foto's en afbeeldingen. Yoga en met name hathayoga kan een weldadig rustpunt zijn in onze gehaaste, drukke wereld. Zij die haar aan de hand van dit boek beoefenen, zullen dat aan 'den lijve ervaren.

Yoga en de kunst van het tekenen

Auteur: Jeanne Carbonetti

Het boek start met een uitleg over de vertaling van de
yogaprincipes naar de tekenkunst.
In drie fases wordt de vereniging van lichaam en ziel met
de tekenkunst overgebracht. Startend met body, waarin
beweging dient als de basis van het tekenen met onderwerpen
als voelen, zien en aanraken. In het tweede deel
staat de mind centraal, hierin wordt beschreven hoe de
onderliggende patronen te zien zijn en kunnen worden
overgebracht. Thema's als vereenvoudigen en kiezen spelen
hierin een rol. In het laatste deel, de spirit, openbaart
zich de beloning van het leren: onderwerpen zoals uitdrukken,
ontdekken en liefde komen hier aan bod. Dit
boek maakt op unieke wijze de vertaalslag van de oosterse
filosofie naar de tekenkunst.