iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Yoga / T'ai chi

Simple Yoga

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Cybele Tomlinson

Taal: engels

LIBERATE YOUR BODY, MIND, AND SPIRIT

To the person just starting out, yoga can seem intimidating and complex. The vast majority of yoga hooks address themselves to the advanced practitioner, but you're still trying to figure out where to begin. Finally, Cybele Tomlinson, a well-known yoga teacher and writer for Yoga Journal, provides a beginner's guide to the most talked about practices in the world today.

Tai chi

€9,25 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Kim Davies

Dit boek, dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden, vertelt u alles wat u moet weten om thuis tai-chi te beoefenen. Onderwerpen zijn: De achtergrond van tai-chi: wat het is, waarom het werkt en hoe het is ontstaan; De basisbeginselen van de oefeningen, waaronder een goede houding en ademhaling, voorbereiding op de oefeningen, plus de basistechniek; Tai-chi-oefeningen, die de vorm genoemd worden; elke beweging wordt duidelijk uitgelegd en geïllustreerd door middel van kleurenfoto's; Hoe u tai-chi in uw dagelijks leven kunt toepassen om een blijvende verbetering in uw gevoel van welbevinden te bewerkstelligen.

Tai Chi

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Robertson
oefeningen voor een gezond leven

Ontdek hoe u Tai Chi kunt gebruiken om spanning kwijt te raken, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Veel voorkomende kwalen te behandelen en uw vitaliteit en welzijn te vergroten. Leer de basis van dit oeroude Chinese systeem, waaronder ademhalingtechnieken, geconcentreerd blijven en de populaire handvorm. Leer hoe u een compleet systeem van bewegingen kunt oefenen, met volledige geïllustreerde, stapsgewijze houdingen.

Taoistische geheimen der liefde

€31,75 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: M. Chia

TAOSTISCHE GEHEIMEN DER LIEFDE

Het taoïsme is een religieuze filosofie die haar wortels heeft in China. Taoïstische wijzen kennen methoden en leringen omtrent de seksualiteit die eeuwenlang in het geheim zijn overgeleverd. Met deze hoogst verfijnde methoden kan de man zijn seksuele vitaliteit verhogen en zijn seksuele energie transformeren tot spirituele liefde. Mantak Chia maakte een uitgebreide studie van deze overleveringen en openbaart ze ons. Hij wijdt ons in in de ideeën, technieken en richtlijnen zoals die door taoïstische en boeddhistische meesters zijn doorgegeven. De in dit boek aangereikte methoden en technieken stellen de man in staat zijn seksualiteit verder te ontwikkelen en de vitale lichaamsfuncties te verjongen en versterken. Ze leren boe de man zijn seksuele liefde kan beheersen, zijn sperma-energie kan transformeren en hoe hij zijn energie tijdens het vrijen het beste met een vrouw kan uitwisselen. Door seks verliest de man namelijk meer energie dan de vrouw; zij is bovendien seksueel actiever en sterker.

Taoiktische geheimen der liefde I is een praktisch, openhartig en stimulerend boek voor de man die zijn seks gezond wil houden, zijn potentie wil verhogen en zijn seksuele energie naar hogere niveaus wil transformeren. Daarbij is het een inspirerend boek, dat hem kan helpen groeien naar lichamelijke, psychische en spirituele gezondheid en harmonie.

Tevens is verschenen Taoïstische geheimen der liefde II, Transformatie van de vrouwelijke seksuele energie.

Taoistische geheimen der liefde

€49,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: M. Chia

TAOISTISCHE GEHEIMEN DER LIEFDE II

Evenals Taoïstische geheimen der liefde I. Transformatie van de mannelijke seksuele energie is het tweede deel, dat gaat over de vrouw, gebaseerd op de religieuze filosofie van het oude China. Uit het taoisme zijn verfijnde methoden en technieken voortgekomen die ten doel hebben de menselijke levensenergie zo goed mogelijk te benutten en onze vitaliteit te verhogen. Seksualiteit is een belangrijk levensgebied waarin de levensenergie - de Chinezen noemen haar 'chi' - een grote rol speelt. Met de technieken die in dit boek worden beschreven, kunnen we leren de seksuele energie te transformeren zodat deze niet meer wegstroomt, maar kan worden getransformeerd en behouden ten behoeve van onze hele persoon. Op deze manier kunnen we onze vitaliteit, ons lichamelijk en geestelijk welbevinden aanzienlijk vergroten.

In dit boek dat speciaal gericht is op de vrouwelijke seksualiteit, worden nieuwe mogelijkheden aangereikt om anders - dieper en spiritueler - met je seksualiteit om te gaan. Je gaat veel dingen bewuster voelen en ervaren en je komt innerlijk in evenwicht. Seksualiteit krijgt een andere dimensie en wordt een bouwsteen in het streven naar geestelijke en lichamelijke harmonie.

Yoga

€15,85 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: N. Belling
evenwicht vinden tussen lichaam, geest en ziel

Evenwicht vinden tussen lichaam, geest en ziel Yoga is een uitstekende manier om aan uw gezondheid te werken. Het zorgt voor een gevoel van geluk en vervulling en moedigt persoonlijke groei en ontplooiing aan. Yoga leert ons hoe we moeten putten uit onze innerlijke energiebronnen en hoe we van binnenuit gezondheid en welzijn kunnen ontwikkelen. Dit boek laat u kennismaken met de principes van hatha yoga. Alles begint met een correcte houding en ademhaling. U krijgt praktische tips om thuis yoga te beoefenen en u leert de belangrijkste staande, zittende en liggende houdingen. Ook voorbereidende oefeningen en tegengestelde houdingen maken deel uit van uw yogasessie. Als extra biedt dit boek u zes volledig uitgewerkte programma´s, die als basis kunnen dienen bij het samenstellen van uw eigen sessies, zodat u de perfecte routine voor uw eigen behoefte vindt.

Yoga & Pilates for everyone

€16,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Freedman / Gibbs

A complete sourcebook of yoga and pilates exercises to tone and strengthen the body, with 1500 step-by-etep photographs

Yoga doen en begrijpen

€21,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: A. van Lysebeth

André van Lysebeth is er in dit boek in geslaagd de hatha-yoga begrijpelijk èn uitvoerbaar te maken voor de westerse mens. Daartoe geeft hij zeer gedetailleerde beschrijvingen van belangrijke houdingen (asana's), oefeningen en vooroefeningen. Hij licht de fysiologische achtergronden ervan toe, wijst op de risico's van elke oefening en beschrijft de bijbehorende techniek en ademhaling. Bovendien wordt met foto's duidelijk gemaakt welke houdingen correct en welke fout zijn. De ademhaling krijgt ook veel aandacht bij de verschillende asana's. Van Lysebeth geeft aan welke werking hatha-yogaoefeningen hebben op de verschillende organen: activering van de klier- en darmwerking, verbetering van de bloedsomloop en het soepel maken van de wervelkolom zijn er enkele van. Bij iedere oefening worden steeds verschillende varianten vermeld, die al naar gelang de constitutie kunnen worden toegepast.

Yoga doen en begrijpen is een praktische handleiding voor hen die met (batha-) yoga willen beginnen: 'doen' staat voorop. Omdat doen zonder weten en inzien waarom echter weinig zinvol is, heeft André van Lysebeth helder de theorie uiteengezet en het geheel verduidelijkt met tal van foto's en afbeeldingen. Yoga en met name hathayoga kan een weldadig rustpunt zijn in onze gehaaste, drukke wereld. Zij die haar aan de hand van dit boek beoefenen, zullen dat aan 'den lijve ervaren.