iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Yoga / T'ai chi

Toon als           
Volgorde

Yoga geneest de rug

Auteur: Trieger
Korte oefeningen die een einde maken aan rug- en nekklachten

Om onze rug gezond te houden, moet ons hele lichaam op een milde manier sterker worden gemaakt. De eenvoudige houdingen en strekoefeningen van yoga helpen ons om rugpijn en rugspanning te verlichten. In dit boek vindt u ochtendrekoefeningen om het lichaam langzaam en veilig op te warmen, voorover buigingen om de rug te strekken en ontspanningsoefeningen om de rug- en nekspieren los te maken. U hebt geen speciale apparatuur of kleding nodig. Veel van deze oefeningen kunt u doen in uw kantoor, woonkamer of zelfs in bed.

Yoga is een geschenk (+ DVD)

Auteur: --Innerlijke reis naar balans en kracht. Leer in korte tijd de basisvaardigheden

Ruim tweeduizend jaar geleden legden de allereerste yogi's zich al toe op yoga. Haal uw voordeel uit deze eeuwenoude bron van wijsheid terwijl u deze oude kunst gaandeweg leert kennen en de lichamelijke, emotionele en spirituele voordelen van yoga ontdekt. Dit boek omvat een volledig oefenprogramma voor Hatha yoga met gedetailleerde beschrijvingen van de lichaamshoudingen. U vindt in het boek ook vier kleine oefensessies, op maat gemaakt voor mensen met een stressvol leven. Op de DVD van Yoga is een geschenk wordt elke houding uitgebreid toegelicht en worden de voordelen ervan besproken. U krijgt bovendien een relaxatieprogramma op mp4 dat u thuis kunt afspelen. Doe samen met Gena Kenny aan yoga, zij vertelt u ondertussen alles over de houdingen en de juiste ademhalingstechniek. Ook relaxatie en meditatie maken deel uit van Hatha yoga en komen aan bod. Lees Yoga is een geschenk en krijg toegang tot duizenden jaren aan kennis die u vervolgens kunt toepassen op uw dagelijkse leven.

Yoga Mind And Body

Auteur: Sivananda Yoga Vedanta Centre

A new edition of this in-depth guide to yoga, based on Swami Vishnu-Devananda's five yoga principles. Develop your mental and physical potential, nourish yourself with simple, wholesome food and begin to take control of the stresses and tensions of everyday living by following Swami Vishnu-Devananda's five yoga principles: exercise, breathing, relaxation, diet and meditation. All the yoga essentials are covered in simple easy-to-follow, step-by-steps: from the Sun Salutation and 12 basic asana, to diet and meditation techniques. For yoga enthusiasts whatever their age or fitness level (Content taken from the previous edition of Yoga Mind & Body ).


Taal: engels

Yoga voor iedereen

Auteur: Taylor
een werkboek voor geestelijke en lichamelijke gezondheid

In deze hectische tijd van hard werken en weining ontspanning is aandacht voor lichaam en geest van groot belang. Yoga is hier uitstekend hulpmiddel voor. In dit Yoga werkboek wordt, naast de theorie,veel nadruk geled op praktische oefeningen. Onderwerpen als ademhalings- en ontspanningsoefeningen, yin en yang, slapen, eten, meditatie en zelfonderzoek worden uitgebreid behandeld in dit boek. Op de werkpagina's kunt u al uw aanvullende notities, gedachtenstromen en ervaringen met oefeningen kwijt. Dit werkboek is voor iedereen die geestelijke en lichamelijke ontspanning zoekt en wil ontdekken waarom yoga daar zo goed voor is.

Zwangerschapsbox

Auteur: Various Artists

Zwanger zijn, bevallen en moeder zijn, zijn te vergelijken met topsport: De Iange weg van de zwangerschap leidt tot het leveren van de topprestatie: De bevalling. Vaak is dat niet gemakkelijk, maar je weet dat er een prachtige overwinning in het verschiet Iigt!
En als je kind er is, dan doe je alles om het te geven wat het nodig heeft.

De drie CD’s in deze box zijn een steun en toeverlaat voor de aanstaande en de nieuwe moeder! Yoga voor zwangerschap leert je te reageren op de signalen die je lichaam geeft en werkt in op spierspanningen en blokkades. Ze bereiden je voor op een gemakkelijker bevalling en een vlotter herstelproces.

Babymassage is voor vader, moeder en kind een heerlijke manier om elkaar beter te Ieren kennen. De overgang van de veiIige, warme baarmoeder naar de wereld met andere geluiden, temperatuur en aanrakingen is voor de baby een ingrijpende verandering. Massage en liefdevolle aanraking helpen het kind zich bewust te worden van zijn of haar lichaam en zich welkom, veilig en geliefd te voelen.

Veel baby’s zijn na de geboorte onrustig en huilerig. Dat is voor de andere gezinsleden vaak een grote belasting. Dorische Tempelmuziek is bij. uitstek geschikt om onrustige of huilerige baby’s af te Ieiden en rustig te maken. De klanken van harp en panfluit zijn voor pasgeborenen bijzonder prettig.