iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Yoga / T'ai chi

Toon als           
Volgorde

Yoga met een pruik

Auteur: Marian van Schoneveld
Verwerk je ziekte en bevorder je genezing

Het leven is behoorlijk vanzelfsprekend als alles gaat zoals het in jouw visie zou moeten gaan. Gelukkig sta je er niet al te vaak bij stil dat er weleens een kink in de kabel kan komen. Dat er iets kan gebeuren waardoor je leven in één keer niet meer zo vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld bij de diagnose kanker. De hele fundering onder je leven wordt in een klap weggevaagd. Weg vertrouwen, want waar kun je nog vertrouwen in hebben? In je lichaam, dat het laat afweten? In je vertrouwde manier van denken en doen? Alle controle is weg; die ligt nu bij een ander, de behandelend arts. Je bent al je houvast kwijt, de balans is weg en de toekomst onzeker.

Marian van Schoneveld biedt in Yoga met een pruik een hulpmiddel bij het herwinnen van vertrouwen en het opnieuw vinden van balans. Het helpt je het gevoel terug te krijgen dat je controle over het leven hebt en naar de toekomst durft te kijken. Ook ondersteunt het bij het omgaan met de pijn en de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt.

Yoga is een manier om je leven aangenamer te maken, om sterker te worden en de stress aan te kunnen die kanker met zich meebrengt. Het geeft je weer grip, houvast en vertrouwen. Yoga helpt je in slaap te komen, stress te reduceren, opgewekter op te staan, pijn aan te kunnen en chemo’s te doorstaan. Laat yoga een hulpmiddel in de zoektocht naar je nieuwe leven zijn. Het leven na kanker of het leven met kanker.

Marian van Schoneveld is gediplomeerd yogadocent. In 2007 werd bij haar borstkanker geconstateerd. Zij ontwikkelde voor zichzelf een yogaprogramma waarbij het fysieke deel op een lager pitje kwam te staan en mentale aspecten ruimere aandacht kregen. Omdat zij haar positieve ervaringen met yoga in tijden van kanker en herstel wil delen met lotgenoten, heeft zij haar persoonlijke yogaprogramma omgezet in een yogaworkshop voor (ex-)kankerpatiënten.

Yoga Mind And Body

Auteur: Sivananda Yoga Vedanta Centre

A new edition of this in-depth guide to yoga, based on Swami Vishnu-Devananda's five yoga principles. Develop your mental and physical potential, nourish yourself with simple, wholesome food and begin to take control of the stresses and tensions of everyday living by following Swami Vishnu-Devananda's five yoga principles: exercise, breathing, relaxation, diet and meditation. All the yoga essentials are covered in simple easy-to-follow, step-by-steps: from the Sun Salutation and 12 basic asana, to diet and meditation techniques. For yoga enthusiasts whatever their age or fitness level (Content taken from the previous edition of Yoga Mind & Body ).


Taal: engels

Yoga op 't werk

Auteur: Freedman / Hankes

De auteurs willen helpen deze problemen te voorkomen en zonodig te verlichten door het geven van raad en oefeningen die ons gevoel van welzijn kunnen bevorderen.
Behandeld worden o.a.
* oorzaken van fysieke en psychische stress
* mogelijkheden tot verbetering van de werkomgeving
* wat men tijdens het werk het beste kan eten en drinken om stress te voorkomen.

Yoga voor iedereen

Auteur: Taylor
een werkboek voor geestelijke en lichamelijke gezondheid

In deze hectische tijd van hard werken en weining ontspanning is aandacht voor lichaam en geest van groot belang. Yoga is hier uitstekend hulpmiddel voor. In dit Yoga werkboek wordt, naast de theorie,veel nadruk geled op praktische oefeningen. Onderwerpen als ademhalings- en ontspanningsoefeningen, yin en yang, slapen, eten, meditatie en zelfonderzoek worden uitgebreid behandeld in dit boek. Op de werkpagina's kunt u al uw aanvullende notities, gedachtenstromen en ervaringen met oefeningen kwijt. Dit werkboek is voor iedereen die geestelijke en lichamelijke ontspanning zoekt en wil ontdekken waarom yoga daar zo goed voor is.

Zwangerschapsbox

Auteur: Various Artists

Zwanger zijn, bevallen en moeder zijn, zijn te vergelijken met topsport: De Iange weg van de zwangerschap leidt tot het leveren van de topprestatie: De bevalling. Vaak is dat niet gemakkelijk, maar je weet dat er een prachtige overwinning in het verschiet Iigt!
En als je kind er is, dan doe je alles om het te geven wat het nodig heeft.

De drie CD’s in deze box zijn een steun en toeverlaat voor de aanstaande en de nieuwe moeder! Yoga voor zwangerschap leert je te reageren op de signalen die je lichaam geeft en werkt in op spierspanningen en blokkades. Ze bereiden je voor op een gemakkelijker bevalling en een vlotter herstelproces.

Babymassage is voor vader, moeder en kind een heerlijke manier om elkaar beter te Ieren kennen. De overgang van de veiIige, warme baarmoeder naar de wereld met andere geluiden, temperatuur en aanrakingen is voor de baby een ingrijpende verandering. Massage en liefdevolle aanraking helpen het kind zich bewust te worden van zijn of haar lichaam en zich welkom, veilig en geliefd te voelen.

Veel baby’s zijn na de geboorte onrustig en huilerig. Dat is voor de andere gezinsleden vaak een grote belasting. Dorische Tempelmuziek is bij. uitstek geschikt om onrustige of huilerige baby’s af te Ieiden en rustig te maken. De klanken van harp en panfluit zijn voor pasgeborenen bijzonder prettig.