iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Zwangerschap / baby's → pubers

Toon als           
Volgorde

Baby Yoga

Auteur: Freedman

Baby-yoga is een unieke verzameling oefeningen, die door ouder en kind samen gedaan kunnen worden. De oefeningen zijn perfect voor de periode waarin nieuwe moeders nog moeten leren hoe ze hun conditie en flexibiliteit weer voorzichtig kunnen opbouwen.
Baby-yoga laat zien hoe kersverse ouders hun kind veilig kunnen vasthouden en dragen. De methode is zowel geschikt voor beginners als gevorderden in yoga. De illustraties geven precies weer wat veilige oefeningen zijn en waar u op moet letten bij uzelf en uw baby.
Laad uw accu op
Ontspan
Verzacht uw baby's problemen (krampjes, traantjes en slaaptekort)
Versterk de band met uw baby
Stimuleer de ontwikkeling van uw baby
Versterk uw buikspieren
Zo kunt u spelen en plezier maken combineren met het verbeteren van uw conditie.

Baby-gami

Auteur: Andrea Sarvady
Babywrapping for beginners

Bundle up your little bundle of joy. Woth step-by-etep directions over 20 swaddles and wraps, baby-gami makes it a cinch to fold your baby into cozy comfort.

Taal: engels

Babymassage spelenderwijs

Auteur: C. Coppen

Dit boekje is voortgekomen uit puur enthousiasme, ontstaan doordat de schrijfster - zelf massage-therapeute en moeder van drie kinderen - een manier van masseren ontdekte en toepaste die voor zowel kind als ouder een feest bleek te zijn. Het staat vol met praktische tips en speelse, moeiteloos toepasbare ideeën. Door de vorm waarin het geschreven is - de beschrijving is telkens gerelateerd aan een directe evaring - is het gemakkelijk leesbaar en zal iedere ouder er herkenning in vinden. Het boekje is geschreven als aanvulling op dat wat er op het gebied van babymassage al geschreven is. Het is compleet en praktisch en gaat ook in op het masseren van peuters, kleuters, grotere kinderen, moeilijke slapers en onrustige kinderen. De benadering en de algemene toon maken het een uniek boek. Hoewel er vele massagegrepen beschreven worden, ligt de nadruk niet op techniek of methode, maar op wezenlijk contact maken met het kleine kind en (daardoor ook) met je eigen diepere gevoel. Een boek dat tot het hart spreekt.

Baby's eerste jaar

Auteur: Eisenberg
Van 0 - 12 maanden

Een pasgeboren baby is een klein wonder. Dit kleine wonder brengt echter een hoop vragen, zorgen en twijfels met zich mee. In Baby's eerste jaar wordt alles behandeld wat ouders moeten weten over het eerste jaar van hun kindje: de verzorging, voeding, slaapgewoonten, huilbuien, gezondheid, kinderziekten, veiligheid enzovoort. De groei en ontwikkeling van het kind wordt van maand tot maand beschreven. Baby's eerste jaar is een standaardwerk met deskundige informatie en actuele ontwikkelingen en geeft antwoord op alle mogelijke vragen die ouders kunnen stellen.

Baby's eerste jaar

Auteur: Bennink

Je kindje wordt geboren. Dat is een nieuw leven, een nieuw avontuur. In het eerste jaar gebeurt er zo veel, dat je het soms niet kunt bijhouden. Daarom wil dit dagboek je helpen alles te begrijpen en te onthouden wat er in baby's eerste jaar allemaal gebeurt. Op de eerste verjaardag heb je dan met dit boekje een heel persoonlijk, blijvend 'reisverslag'.

Baby's weten wat ze willen

Auteur: A. Solter
vertrouw op de signalen van je kind

In Baby's weten wat ze willen beschrijft Aletha Solter een warme, aandachtige methode om met baby's in de leeftijd van 0-2'/2 jaar om te gaan. Uitgangspunt is dat baby's zelf het beste weten wat ze nodig hebben. Het gaat erom dat ouders en verzorgers hun signalen opvangen en die op de goede manier interpreteren. Huilen neemt een centrale plaats in, omdat het de belangrijkste manier is waarop baby's aandacht vragen voor hun behoeften, en waardoor ze frustraties en pijnlijke gebeurtenissen verwerken. Als ze echte aandacht krijgen wanneer ze huilen (of boos zijn, of lachen) en niet op allerlei manieren gesust worden, kunnen ze zich goed herstellen van traumatische ervaringen, aldus auteur. Deze methode berust voor een deel op de werkwijze van het 'co-counselen', waarbij volwassenen elkaar leren het vermogen terug te vinden om te huilen, te lachen en woedend te worden, waardoor ze zichzelf kunnen genezen van de gevolgen van vroegere pijnlijke ervaringen. Baby's weten wat ze willen bevat oefeningen voor ouders om door middel van deze 'ontladingsmechanismen' eigen pijnlijke ervaringen te verwerken, om daarna beter in staat te zijn de behoeften van hun kind te vervullen.

Aletha J. Solter is ontwikkelingspsychologe en moeder van twee kinderen. Ze heeft inleidende psychologie gedoceerd aan de universiteit van Californië en onderzoek gedaan. Ze is auteur van verscheidene wetenschappelijke publikaties en geeft workshops voor ouders. De vertaling werd gemaakt door: Hanneke van Hcisselt-Mooy (kinderpsychologe), Sjoeke van der Meulen (orthopedagage) en Nelly Postma (sociaal pedagoge).

Balanceren op een been

zelfcoaching voor single moeder

Auteur: Sasja Nicolai

Single moeders hebben het druk met kinderen, werken, huishouden, school, clubjes en sociale contacten. Ze komen weinig aan zichzelf toe, maar ze staan er wel alleen voor en hebben af en toe steun in de rug nodig. Het begrip coaching is bekend, maar nog lang niet iedereen durft de drempel over; bovendien hebben alleenstaande moeders vaak weinig tijd of geld. Balanceren op één been kan hen verder helpen. Ze hoeven er de deur niet voor uit en kunnen het oppakken als de kinderen in bed liggen. Dit zelfcoachingboek helpt de single moeder verder met oefeningen die ze zelf kan doen, en die leiden tot nieuwe inzichten. De ervaringsverhalen van andere alleenstaande moeders zorgen voor herkenning. Een positief boek van een ervaringsdeskundige en coach, voor een grote doelgroep waar nog maar weinig voor is geschreven.

Battle Hymn of the Tiger Mother

Auteur: Amy Chua

Taal: engels

"Battle Hymn of the Tiger Mother" is an awe-inspiring, often hilarious, and unerringly honest story of one mother's exercise in extreme parenting, revealing the rewards--and the costs--of raising her daughters the Chinese way.

"A lot of people wonder how Chinese parents raise such stereo-typically successful Kids. They wonder what these parents do to produce so many math whizzes and music prodigies, what it's li ie inside he family, and whether they could do it too. Well, I can tell them, because I've done it.

Here are some things my daughters, Sopnia and Louisa, were never allowed to do:
• attend a sleepover
• have a playdate
• be in a school play
• complain about not being in a school play
• watch TV or play computer games
• choose their own extracurricular activities
• cet any grade less than an A
• not be the #1 student in every subject except gym and drama
• play any instrument other than the piano or violin
• not play the piano or violin

Chinese parenting is one of the most difficult things I can think of. You have to be hated sometimes by someone you love and who hopefully loves you, and there's just no letting up, no point at which it suddenly becomes easy. Just the opposite, Chinese par-enting—at least if you're trying to do it in America, where all odds are acainst you—is a never-ending uphill battle, requiring a 24-7 time commitment, resilience, and guide."