iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.

Zwangerschap / baby's → pubers

Toon als           
Volgorde

De helende reis voor kinderen

Auteur: Bays
Een inspirerend en praktisch boek voor ouders en iedereen die met kinderen te maken heeft.

Brandon Bays, auteur van het succesvolle boek De helende reis gebruikt in dit boek haar opmerkelijke en inspirerende methode om kinderen te helpen. Bij Matthew (8) werd de diagnose ADD gesteld. Teruggetrokken, vijandig en onhandelbaar op school. Na drie helende reizen is hij totaal veranderd; nu is hij warm, liefdevol en een van de beste leerlingen van zijn klas. Raksha (5) had chronisch last van allergieën en van astma. Na haar helende reizen is ze vrij van alle allergieën. Emma (11) was emotioneel dichtgeklapt na de scheiding van haar ouders. De helende reis stelde haar in staat haar ouders te vergeven en het zelfbewuste en spontane kind te worden dat ze voor de scheiding was.

De helende reis voor kinderen is een inspirerend boek voor ouders en iedereen die zorg draag voor kinderen. Het biedt praktische handvatten om kinderen te helpen hun schitterende potentieel, hun innerlijke wijsheid en natuurlijke vaardigheden tot volledige bloei te brengen. Met simpele en doeltreffende technieken kunt u de kinderen helpen positiever te worden en emotionele blokkades en andere remmingen te doen verdwijnen. De kinderen zelf vertellen dat het kan, en hoe! Twee stappenplannen voor een helende reis, speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 12 zijn achter in dit boek opgenomen.

De kristal kinderen

Auteur: Virtue
Over helderziende en hooggevoelige kinderen

De kristalkinderen laat zien hoe je deze bijzondere kinderen kunt herkennen en bevat interviews met henzelf, hun ouders en hun leraren. Het laat zien hoe je deze kinderen goed kunt verzorgen en hoe je hen optimaal gebruik kunt laten maken van hun speciale gaven.

De kunst van ouderliefde

Auteur: Campbell

over het belang van een warme relatie tussen ouder en kind

Je kind laten merken dat je het liefhebt.
Er zijn nogal wat ouders die niet goed weten hoe dat moet. En toch hebben kinderen daaraan dringend behoefte.
Dr. Ross Campbell reikt ouders de helpende hand. Hij beschrijft wat voor emotionele problemen zich in gezinnen kunnen voordoen. En hij laat zien hoe belangrijk een warme en hartelijke omgang tussen ouders en kinderen is.
Gevoelens moeten tot uiting kunnen komen. Onmisbaar zijn oogcontact, lichamelijke aanraking en persoonlijke aandacht voor elk kind afzonderlijk. Campbell besteedt ook vrij uitvoerig aandacht aan het nut en onnut van straf.

Dr. Ross Campbell is psychiater en een bekend schrijver over ouder-kindrelaties. Hij is niet alleen de stichter en voormalig directeur van het Southeastern Counseling Center in Chattanooga (Tennessee), hij is ook universitair docent kindergeneeskunde en psychiatrie aan de universiteit van Tennessee. Hij en zijn vrouw Pat hebben vier volwassen kinderen.

De leukste schmink- en verkleedideeën voor kinderen

Auteur: Maria Eigl / René Reiche
Van stoere piraat tot kleurrijk elfje.

Met carnaval, en Halloween of op verjaardagen en zomerfeesten… alle kinderen vinden het geweldig om zich te schminken en te verkleden. Dit boek staat boordevol ideeën voor alle soorten kinderfeestjes. De schminkprojecten zijn fantasievol en heel kleurrijk. De originele kostuums zijn gemakkelijk te maken met Window Color en zorgen voor een fantastisch resultaat! Lieveheersbeestje, buitenaards wezen of vampier… met dit boek is succes verzekerd!

de methode Kids' Skills

Auteur: Ben Furman

Furman is een Finse psychiater en psychotherapeut en hij heeft de methode Kids' Skills ontwikkeld. Centraal staat één heel belangrijk idee: praktisch alle problemen van uw kind kunt u opvatten als vaardigheden die het nog moet ontwikkelen. Met Furmans vijftien stappenmethode kan uw kind samen met u de benodigde vaardigheden ontwikkelen. Het is een boek vol met ideeën, verhalen en suggesties voor ouders, hulpverleners in de jeugdzorg en overige geïnteresseerden. Ben Furman is mededirecteur van het Helsinki Brief Therapy Institute en hij heeft een eigen talkshow op de Finse televisie over onderwerpen die met psychologie te maken hebben.

De peuterjaren

Auteur: A. Eisenberg

De ontwikkeling die een kind in de peuterjaren meemaakt Is buitengewoon belangrijk. In deze periode wordt de basis gevormd voor zijn verdere leven. In De Peuterjaren worden de ontwikkeling, het gedrag en de behoeften van kinderen in de peutertijd uitgebreid behandeld. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere:

De rede van kinderen

Auteur: J. Vandormael
Cognitieve vaardigheidstraining handleiding

"De rede van kinderen" is een cognitieve vaardigheidstrainning voor kinderen met psychische problemen, in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Het is een (groeps) training die de executieve functies stimuleert en kinderen op een speelse en creatieve wijze leert hoe ze zelfstanding problemen kunnen oplossen. Als zodanig is het interventieprogramma een denkstimuleringsprogramma. Kinderen leren oordelen formuleren, verbanden leggen, vergelijkingen maken, redeneren en leren denken over het denken. Het is tevens een sociaal-cognitieve training waar kinderen leren luisteren naar elkaar, standpunten innemen, meningen herzien, kritiek geven en ontvangen, en leren omgaan met conflicten. De training is geschreven voor de Jeugd-GGZ en de Jeugdzorg maar is ook goed te gebruiken in het speciaal/buitengewoon onderwijs of reguliere basisonderwijs. Het is bijzonder geschikt voor kinderen met een negatief zelfbeeld, concentratieproblemen, chaotisch gedrag, angstig teruggetrokken of impulsief gedrag; voor kinderen die weinig rekening houden met anderen, onvoldoende weerbaar zijn, sociale problemen hebben of gepest worden. Tevens is uit de praktijk gebleken dat deze training bijzonder effectief is voor kinderen met ADHD en autismespectrum stoornissen. Het programma is volledig uitgeschreven zodanig dat, samen met het bijbehorende kindwerkboek "Op denkreis", elke therapeut of trainer er direct mee aan de slag kan.

De sterrenkinderen zijn onder ons

Auteur: Lauren

Sterrenkinderen zijn evenwichtige, creatieve, zeer gevoelige wezens die vervuld zijn van liefde en wijsheid. Ieder van hen houdt in zijn of haar hand een stukje van de Goddelijke Puzzel. Kennelijk bezitten ze ook nog eens de capaciteit om de puzzel af te maken en ons te begeleiden naar een gouden eeuw van vrede. Tijdens haar verblijf in meer dan 12 landen heeft Phoebe Lauren - een Amerikaanse die ook regelmatig in Nederland is - veel Sterrenkinderen ontmoet. Er is iets bijzonders in hun ogen: een uitdrukking, een verlangen, misschien zelfs een verdriet. Op een of andere manier schijnen ze haar om hulp te vragen. Een droom gaf haar enkele jaren geleden de zekerheid dat dit een deel was van haar aardse missie.